המון תמונות מהסופרלנד 29.4
S ShiR SkaaT New member 2/5/05 #2 זה קמצוץ תמונות. יש חלק שצריך להבהיר, וגם כשיחזור הרישמי אני אעלה לשם את כ-ל התמונות.
S ShiR SkaaT New member 2/5/05 #3 ממש חשוב למי שהיה באותו תאריך אם מישהו עמד ליד הבמה, וצילם למאחורי הקלעים, או משהו כזה. אני ממש ממש ממש צריכה שתעזרו לי. אם מישהו ראה תמונה כזו או צילם תמונה כזו בבקשה צרו איתי קשר כלשהו!!!
ממש חשוב למי שהיה באותו תאריך אם מישהו עמד ליד הבמה, וצילם למאחורי הקלעים, או משהו כזה. אני ממש ממש ממש צריכה שתעזרו לי. אם מישהו ראה תמונה כזו או צילם תמונה כזו בבקשה צרו איתי קשר כלשהו!!!
S ShiR SkaaT New member 2/5/05 #12 פשוט מדהיםםם!!! תמונה אחרונה שאני מעלה לכם בינתיים יש איזה 140 תמונות אבל אתם לא ממש מגיבים כרגע, כשיחזור הרשמי אני אעלה את כללל התמונות.
פשוט מדהיםםם!!! תמונה אחרונה שאני מעלה לכם בינתיים יש איזה 140 תמונות אבל אתם לא ממש מגיבים כרגע, כשיחזור הרשמי אני אעלה את כללל התמונות.
I i love skat New member 3/5/05 #18 גכיקכעהק'כט8קכנ../images/Emo99.gif אמאאאאאא מה זה התמונהה המוווווווווושלמתת הזאאאאאאאת!!!!
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 2/5/05 #15 ../images/Emo182.gif../images/Emo23.gif../images/Emo122.gif טוב שהתמונה הזו לא הרגה אותי ואייי תמונות מהממות! תודה!!!
../images/Emo182.gif../images/Emo23.gif../images/Emo122.gif טוב שהתמונה הזו לא הרגה אותי ואייי תמונות מהממות! תודה!!!
ה היחפה עם כתר של זהב New member 2/5/05 #13 איזה שיר יפה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif ואיזה ביצוע מעלף שלו ושל ריקי היה ברידינג
ה היחפה עם כתר של זהב New member 2/5/05 #11 איזה תמונות מדהימות!! ../images/Emo60.gif תודה רבה רבה לך! וברוכה הבאה