המון שאלות

המון שאלות

אהלן יש לי כמה שאלות בענייני טיפוח {אני די חדש בעניין}, אודה לכם על תשובותיכם. מה ההבדל בין או דה טואלט לבושם? איך מתבשמים נכון? כלומר, איפה כדאי להתיז את הבושם על הגוף? האם נכון לעשות זאת גם על הבגדים?הלכתי לקנות אפטר שייב, ושמתי לב שבכולם , בעיקר אלו שמריחים טוב, יש אלכוהול. אני זוכר שקראתי שאם מתיזים אלכוהול על הפנים ויצאים החוצה, השמש עושה כתמים על העור. אז מה עושים בעניין? שאלה נוספת שמאוד מטרידה אותי ונוגעת להרגלי חיים. מתי נכון להתבשם? האם כל פעם שאני יוצא מהבית, או רק כשיוצאים בערב למסיבות. האם כשאני הולך לאוניברסיטה ביום חם יש טעם להתבשם או שזה רק יתערבב עם הדביקות הקייצית? האם כשהולכים לחדר הכושר להתאמן נהוג להתבשם? הרי מזיעים מאוד, האם הבושם משכך את ריח הזיעה? בקיצור, מה נהוג? אני יודע שהשאלות נשמעות קצת מוזרות, אבל אני ממש אודה לכם על התשובות

PinkWin

New member
כמה תשובות.

או דה טואלט - יש בו ריכוז נמוך יותר של תמציות מבשמות. או דה פרפיום - יש ריכוז גבוה יותר של תמציות. מה שאומר שהטואלט חלש יותר, הריח יפוג יותר מהר, בניגוד לפרפיום שהוא יותר חזק ונשאר לאורך זמן רב יותר. בעיקרון בושם מתיזים על נקודות דופק, שזה אומר ביד, צוואר, יש כאלו שמתיזים אפילו מאחורי האוזן. בעקרון בושם יכול להשאיר כתמים על בגדים, לי זה עדיין לא קרה ואני נוטה להתיז בושם על בגדים. מתי טוב להתבשם? אני אישית מתבשת שאני יוצאת מהבית, כמובן שגם דאורדורנט, אם יש לך קרם גוף זה גם טוב. אבל תשתדל שזה יהיה מאותה הסדרה ככה שלא יהיו כל מיני ניחוחות. בנוגע לחדר כושר, הרבה באים מבושמים לחדר כושר, אבל זה לא מבחינת ההגיינה אלא יותר מבחינת להכיר מישהו/מישהי. לדעתי לפחות. לאחר אימון רצוי שתשים דאורדורנט, תלך הביתה ותתקלח. אין טעם לשים בושם על ריח של זיעה, לטעמי זה מזעזע ומבחיל. לא אוהבת
ואם כבר בשמים, אני ממליצה על ה GIO לגברים. ריח מדהים.

PinkWin

New member
שכחתי להוסיף לגבי מחירים.

או דה פרפיום יקר יותר מאו דה טואלט מן הסתם

b0redavid

New member
אנשים משתמשים ביותר מידי נייר טואלט

לא. לא קראתי את ההודעה. בלוג ציור.

למעלה