המון שאלות..

Velouria

New member
המון שאלות..

אני מקווה שזה המקום הנכון, כי אני בערך מחפשת הכוונה כלשהי. אז ככה: אני מתעסקת רק ברישומים, ופורטרטים. כמעט אך ורק פורטרטים (בדר"כ מתוך צילומים או מהראש). ניסיתי להתקדם בתוך התחום של הרישום לכיוונים בעלי חיים, דומם, וקישקושים חסרי פשר. אבל שום דבר לא כיפי כמו הפורטרטים האלה, ואני פשוט חייבת לחזור אליהם, כמו לקחת צעד אחורה.. אז אולי מישהו יוכל לענות לי... אולי יש איזה תחום ברישום שהוא גם כיפי וגם מין סוג של התקדמות? אולי כדאי להתחיל לקשקש ולחכות שיצא מזה משהו? אולי כדאי פשוט ללמוד לצייר באקריל, שמן וכדומה? אולי להישאר עם הפורטרטים ולחכות שהאובססיה תעבור מעצמה, גם אם זה ייקח הרבה זמן יקר? לחסל את הבעיה ופשוט להפסיק לצייר? (סתם, אני יודעת שאנשים לא יעודדו את זה) יש עוד הצעות? ואולי כדאי לי לקחת את זה יותר בקלות ולהפסיק להעיק על הפורום השליו שלכם?

FreeFeeling

New member
שלום Velouria ../images/Emo24.gif

אני לא מבין מה הבעיה ! גם אני מתעסק אם רישומים ואפשר לומר גם רק בפורטרטים וזה באמת הדבר שאני הכי אוהב לרשום.... כמו ששאלת אני חושב שמאוד מומלץ ללכת ללמוד איך לצייר בעזרת צבעי שמן (צריך הרבה סבלנות,רצון,וכסף) וזה באמת יכול להיות פיתרון מאולה. ומאוד כפי ! (אני רק ציירתי כמה מהסגנון הזה ויכול מאוד להיות שבקרוב יחסית אחזור לזה) בהקשר לרישום ... אולי כדי להתחיל לרשום ידיים ? (דברנו בפורום כבר על נושה הידיים) ידיים בכול מיני אחיזות ,פוזות וכו.... (אני חושב שזה יכול להיות מגניב לאלה !) אם את טובה ברישומים של פורטרטים ואוהבת את זה מאוד... אולי לא כדי בכלל לשנות ,פשוט אדיר לראות ולצייר פורטרט טוב ! וזה חזק בדיוק כמו כול ציור אחר. (אם יודעים איך לצייר כמו שצריך) בקשר למשפט האחרון......... את תמיד מוזמנת אלינו ואני בתך שכולם ישמחו לראותך ואני באופן אישי מאוד רוצה ואשמח לראות רישומים שלך...... מקווה שלא כתבתי שטויות ! בשעות האילו אני ממש לא בריכוז. בברכה FreeFeeling

שלום לך וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

קודם כל יופי שבאת אלינו!! דבר שני לשאלתך - כל עוד את מציירת את מתקדמת, לא משנה אם את נשארת בטכניקה אחת או בוחרת להרחיב את מספר הטכניקות. האימון של היד המציירת הוא התקדמות חשובה לא פחות מאשר התנסות בטכניקות, למרות שאני בהחלט מאמינה שהתנסות בטכניקות מרחיבה את היכולות ונותנת עוד פן לעיסוק באומנות. נשמח לראות פה עבודות שלך! אפרת

למעלה