המון זמן שלא...

Teen spirit

New member
המון זמן שלא...

הייתי/כתבתי פה אבל יצא לי להיכנס ולקרוא קצת הודעות כשהיה לי משעמם בבית-ספר. אתם פשוט תינוקים! רבים על דברים כל כך שוליים ומפגרים. יאללה תתבגרו קצת, באמת! אתם יורדים על נירוונה ועוד כמה להקות...ואני ממש לא מבינה מה הקטע? זה פורום רוק, ואף אחד לא כתב פה כמה בקרסטריט בויז מעולים! די עם השטויות האלה! אני אוהבת אני נירוונה! זאת הלהקה האהובה עליי! יאללה תתחילו לרדת עליי! מה אכפת לי! אני שמה זוביזין על כככככווווווווללללללללםםם!!! יאללה תתבגרו קצת! תפסיקו לריב על שטויות כמו: ``איזה הומו`` ``איזה פריק מפגר`` לה לה לה לה דדדדדיייייייייייי

Bodom-child

New member
נמאס לי כבר

מכל ה``בוגרים`` שפתאום נכנסים ואומרים שהם לא היו פה הרבה זמן וכל הבלה בלה הזה ואז נכנסים ואומרים כמה תינוקות מי שנשאר פה. אז לכל הטמבלים האלה במקום לבוא לפה כל שבוע ולבדוק מה קרה פה תהיו קצת יותר נאמנים לפורום הזה ותפסיקו עם השטויות וההתלהבויות האלה כי זה לא יוסיף לכם קרדיט.

ReD-HoT-GiRL

New member
וגם....

נראה לי שמיצינו את הקטע של ``הרמה פה ירדה`` ובלה בלה בלה.... אולי היו עוד איזה 1000000 הודעות כמו שלך אז אם יש תופעה מעצבנת פה זה המיחזור....... דיי לכתוב כל הודעה 1000 פעם הבנו את הקטע...!!!!

hagar_gefen

New member
צודקים!

גם לי כבר די נמאס מכל המריבות ``על טעם ועל ריח...`` אבל עוד יותר נמאס לי מה-``בוגרים`` שבינינו שבאים להטיף פה לכל חברי הפורום! נ-מ-א-ס-ת-ם!!!! זכותנו להתווכח על איזה להקה יותר שווה וכו`... בשביל זה נועד הפורום! הגר :)

a_duck

New member
אמ...

קודם כל לא מתווכחים על טעם וריח...בדרך כלל זה על איזה להקות יותר איכותיות...וחוץ מזה על מה אמורים לדבר כאן? אם כולם היו כל הזמן מסכימים על הכל זה היה נראה ככה... קורט מלך.. נכון... היום ציירתי פיס על השולחן... ואי איך היה לך אומץ? אתה בטח ההיפי הכי אמיץ בעולם...

a_duck

New member
אז אולי...

במקום להגיד לנו איזה תינוקות אנחנו ולא מדברים על מוזיקה חוץ מזה שנירוונה לא יודעים לנגן (למרות שזה די קשור למוזיקה) ובמקום לכתוב בפעם האלף את ההודעה הזאת תדבר על מוזיקה?

untitled

New member
אמנם נמאס

מכל ההודעות של ``בוגרים`` ודומיהם, אבל לדעתי לא מיצינו את המשמעות האמיתית שלהם. המשמעות האמיתית של הפורום היא באמת להחליף דעות וולהתווכח עליהן ועל איכותן, אבל יש דרך לעשות את זה. הפורום אי שם לפני כמה חודשים איבד אותה. אני מקווה שהוא ימצא אותה בחזרה.

a_duck

New member
לא הייתי כאן לפני כמה חודשים....

זה אומר שאני לא אשם...

untitled

New member
אמרתי שלפני כמה חודשים

הכל היה טוב, לא אמרתי באשמת מי... (והמבין יבין)

a_duck

New member
לא...

אמרת שלפני כמה חודשים הפורום איבד את המשמעותאו מה שזה לא יהיה...זה אומר שהוא נדפק לפני כמה חודשים...

למעלה