המון המון תודה

מצב
הנושא נעול.
המון המון תודה

המון המון תודה
לכל הבנות המקסימות תודה רבה על התמיכה זה ממש מחמם את הלב ואני אשתף אתכן תוך כדי שאני קוראת את ההודעות שלכן קיבלתי טלפון מדר' לויט שבישר לי שיש נסיעה ב - 7/11 אז תחזיקו לי אצבעות אני במתח נוראי. תמשיכו להיות מקסימות ומעודדות

מליח

New member
../images/Emo24.gifשיהיה בהצלחה!!!!

המון המון תודה
לכל הבנות המקסימות תודה רבה על התמיכה זה ממש מחמם את הלב ואני אשתף אתכן תוך כדי שאני קוראת את ההודעות שלכן קיבלתי טלפון מדר' לויט שבישר לי שיש נסיעה ב - 7/11 אז תחזיקו לי אצבעות אני במתח נוראי. תמשיכו להיות מקסימות ומעודדות
שיהיה בהצלחה!!!!
מחזיקים ומחזיקות לך אצבעות!!! תהיי אופטימית והלוואי וכל משיאולתייך יתגשמו אמן ואמן אמא- טליה

sagivkr

New member
שיהיה בהצלחה!

המון המון תודה
שיהיה בהצלחה!
מחזיקה לך אצבעות, ומקווה בשבילך... יפעת

ayoosh

New member
המון המון ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המון המון תודה
המון המון

אני לא חושבת שאפשר לעשות משהו נגד המתח... זה טבעי... אבל כדאי לעשות בינתיים דברים שטוב לך לעשות- שיעשו טוב על ה
... מחזיקה לך

יופי ../images/Emo42.gif מחזיקה לך ../images/Emo45.gif

המון המון תודה
יופי
מחזיקה לך

שולחת לך מסר

קודם כל בהצלחה../images/Emo45.gif

המון המון תודה
קודם כל בהצלחה

ורק לידעה הכללית ד"ר לויט ביצע את השאיבות והפריות והחזרה בטיפול המוצלח האחרון שהיה לנו. היום פלפלת שלי
בהיריון בשבוע 21
מטיפול זה. וכדי להוריד את המתח אם פלפלת שלי
עשתה את זה אז גם את. ועכשיו הערה טכנית קטנה, בפורום נהוג לשרשר הודעה. כל פעם שאת פותחת הודעה חדשה ההודעה שנמצא בסוף העמוד הראשי של הפורום עוברת עמוד אחורנית. על מנת לשמור על מקסימום הודעות על נושאים שונים ולא דומים בעמוד הרשאי נהוג לשרשר הודועות. אני מצרף קישור על שמסביר על כל מה שרצית לדעת על לשרשר הודעות ולא העזת לשאול. שוב המון המון בהצלחה
את יודעת מי מבין ד"ר קלדרון או לויט יהיה ברומניה בסיבוב שלך?

תודה

קודם כל בהצלחה

ורק לידעה הכללית ד"ר לויט ביצע את השאיבות והפריות והחזרה בטיפול המוצלח האחרון שהיה לנו. היום פלפלת שלי
בהיריון בשבוע 21
מטיפול זה. וכדי להוריד את המתח אם פלפלת שלי
עשתה את זה אז גם את. ועכשיו הערה טכנית קטנה, בפורום נהוג לשרשר הודעה. כל פעם שאת פותחת הודעה חדשה ההודעה שנמצא בסוף העמוד הראשי של הפורום עוברת עמוד אחורנית. על מנת לשמור על מקסימום הודעות על נושאים שונים ולא דומים בעמוד הרשאי נהוג לשרשר הודועות. אני מצרף קישור על שמסביר על כל מה שרצית לדעת על לשרשר הודעות ולא העזת לשאול. שוב המון המון בהצלחה
את יודעת מי מבין ד"ר קלדרון או לויט יהיה ברומניה בסיבוב שלך?
תודה
מלח של פילפל , אז ככה בסיבוב שלנו נוסע ד"ר לויט. אם תוכלו לנדב לי קצת אינפורמציה על בית מלון ברומניה, כל אינפורציה תעזור אני צריכה להיות ברומניה ב - 7/11 שזה יום ראשון אם כדאי לחזור באותו יום ?

אז כהה....

תודה
מלח של פילפל , אז ככה בסיבוב שלנו נוסע ד"ר לויט. אם תוכלו לנדב לי קצת אינפורמציה על בית מלון ברומניה, כל אינפורציה תעזור אני צריכה להיות ברומניה ב - 7/11 שזה יום ראשון אם כדאי לחזור באותו יום ?
אז כהה....
פילפלת שלי
טסה וחזרה באותו יום ועוד עם ד"ר לויט וזיסקינד ששמרו עליה. אני מקשר את האתר של המכון בה תבצעי את הטיפול. ב- STAFF MEMBERS את תראי את שמם של ד"ר קלדרון, ד"ר לויט וד|ר זיסקינד שהיא האמבריולוגית של ב"ח בני ציון והיא קרוב לודאי גם תהיה שם להפרות ולשמור על העוברים עד להחזרה. ביום שישי אנחנו נהיה במפגש הפורום לידי קרית אתא. את מוזמנת ואנחנו יכולים לענות לך על שאלות ב- LIVE. וגם לקבל אבקת היריון. בהצלחה

sigall2

New member
ומה לגביך

אז כהה....
פילפלת שלי
טסה וחזרה באותו יום ועוד עם ד"ר לויט וזיסקינד ששמרו עליה. אני מקשר את האתר של המכון בה תבצעי את הטיפול. ב- STAFF MEMBERS את תראי את שמם של ד"ר קלדרון, ד"ר לויט וד|ר זיסקינד שהיא האמבריולוגית של ב"ח בני ציון והיא קרוב לודאי גם תהיה שם להפרות ולשמור על העוברים עד להחזרה. ביום שישי אנחנו נהיה במפגש הפורום לידי קרית אתא. את מוזמנת ואנחנו יכולים לענות לך על שאלות ב- LIVE. וגם לקבל אבקת היריון. בהצלחה
ומה לגביך
מלח...אני יודעת שאני שולחת לך מסרים..אבל כל פעם יש לי שאלה וחששות אחרים..אז תסלח לי והנה פרח תודה על תשובותיך
הבנתי שפלפלת טסה וחזרה באותו יום..מה לגביך...היכן מתבצעת מסירת הזרע ?

לגבי זה היה כך..

ומה לגביך
מלח...אני יודעת שאני שולחת לך מסרים..אבל כל פעם יש לי שאלה וחששות אחרים..אז תסלח לי והנה פרח תודה על תשובותיך
הבנתי שפלפלת טסה וחזרה באותו יום..מה לגביך...היכן מתבצעת מסירת הזרע ?
לגבי זה היה כך..
אני נתתי זרע בב"ח בני-ציון כמה ימים לפני שד"ר לויט וד"ר זיסקינד טסו לרומניה. שם, בב"ח בני-ציון, ד"ר זיסקינד השביחה והקפיאה את הזרע שלי.

שיר5520

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המון המון תודה

מחזיקה את כל האצבעות שאפשר לטיפול קל ומוצלח.

צוקה1

New member
המון אצבעות בשבילך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המון המון תודה
המון אצבעות בשבילך

יהיה טוב מתרגשת יחד איתך צוקה

sigall2

New member
בהצלחה בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המון המון תודה
בהצלחה בהצלחה

וואהו...ואלוהים יודע שזה מדיע לנו ההצלחה הזו.........

מצב
הנושא נעול.
למעלה