המון המון אקמולים

• פותח הנושא pynk
  • פורסם בתאריך

pynk

New member
המון המון אקמולים

כשהייתי בכיתה ז' הייתי במשך חודש לוכח שלוש או ארבע אקמולים בלילה. הייתי ממש סובל מכאבי בטן, בגלל האקמולים... לפני שנתיים ניסיתי להרוג את עצמי בעזרת אקמולים ולכחתי עשר או עשרים.. לפני שנה ניסיתי אותו הדבר ולכחתי עשרים או שלושים.. אחרי הפעם האחרונה - ממש אחרי שבלעתי את האקמולים הלכתי לעשן סיגריה והלב שלי דפק בפעימות שברגע שמישהו הרגיש אותם חשב שזה לא אמיתי ויש לי משו מתחת לחולצה.. זה היה ברמה מטורפת... בבוקר שקמתי הבטן שלי כאבה כל כך והתכווצה כל כך, ממש לא יכלתי להפיס להקיא (אבל בעצם לא יצא כלום, רק ההתכווצות הייתה), עד שאחרי הרבה זמן יצא לי קיא ממש ממש ירוק כהה. אני היום שם לב שיש לי לפעמים (לא רק בגלל מאמץ) דפיקות לב ממש חזקות כמו באותו הלילה. וגם לפעמים יש לי כאבים בחזה העליון. לפני שנה הייתי מאוד מעוניין בחומרים פסיכואקטיביים, הלוציגניים. קראתי כמה ספרים בנוגע למערכת העצבים. היום אני מנסה לחיות חיים מאוכל אורגני, בלי בשר, חלב או ביצים ולא רוצה שום מגע עם שום גורם כימי בחיים שלי - גם התרופות שאני לוכח לפעמים הן טבעיות. חשוב לציין שאפעם לא הלכתי ועשיתי שטיפת קיבה, אפעם אפחד לא ידע ואני תמיד לא אמרתי. הייתי רוצה לדעת אם יכול ליהיות שנגרמה איזה שהיא בעיה, בין אם למערכת העצבים, למערכות העיכול, או ללב. ואם למי שבא לענות לי על השאלה גם יש זמן להסביר לי קצת על המבנה הכימי של האקמול ומה ההשפעות שלהם אני מאוד מאוד ישמח. תודה רבה לכל העונה.

למעלה