המון אכזבות

o r l y s

New member
המון אכזבות ../images/Emo8.gif

היי מרין, האכזבה הגדולה ביותר והמכאיבה ביותר שעברה ועוברת עליי זה עם הבעל המקסים שלי. אני נשואה 7 שנים, אמא ל- 2 ילדים מקסימים, עובדת בעלי בוגד בי. אני חושבת שהוא בוגד בי מהיום הראשון שהכרנו. כבר התחלתי להפסיק להרגיש ולכאוב בכל מה שקשור אליו. עזבתי אותו פעם אחת, אבל חזרנו, התירוצים היו: הילדים, קשה ועוד ועוד. על קצה המזלג ממש. בי אורלי

@@

New member
אורלינה היקרה, ברוכה הבאה

ברוכה הבאה לפורום שלנו. כ"כ קשה לשמוע על אכזבות מהסוג שלך, פתאום האכזבות שאנחנו חווים כ"כ מתגמדות לעומת מה שאנחנו שומעים. אני ממש מצטערת וכואבת בשבילך, המצב שאת נמצאת בו לא קל אבל אני בטוחה שלכל בעיה בחיים יש פתרון הכל תלוי בנו. זה מאוד קשה לקום ולפרק משפחה, בית, מוסד נישואים שנמשך פרק זמן לא קצר ולקרוע ילדים מהאבא. אבל אני חושבת שאין לך מה לחפש עם בעלך, כיום אין בניכם כלום, אני בטוחה שמה שאת חשה כלפיו כיום זה טינה, סלידה ובעיקר אכזבה גדולה. ולכן אין טעם להמשיך ולהציג את עצמכם "כמשפחה מאושרת" כי זה ממש לא זה. הילדים בסופו של דבר גודלים ופורסים כנף ומי שתישאר לבד זאת רק את עם כל המשקעים והכאב שלא יחלוף. יכול להיות שאני גיבורה גדולה בלדבר, מעולם לא הייתי בסיטואציה כמו שלך (אני רווקה) אבל אני חושבת שהייתי פועלת כך. יקירה שלי, תחשבי על זה ותחליטי שאת קמה ועוזבת את הכל, אין לך ממה לחשוש בהתחלה הכל יהיה קשה ובלתי אפשרי אבל בעזרת כוחות מחודשים ובעזרת 2 ילדיך הכל יסתדר, ואחרי שתתנקי מכל החרא שהותיר בעלך תהיה פנויה רגשית להכיר גבר חדש שיאהב אותך ואת ילדיך. את צריכה להתחיל פרק חדש חיי והפתרון הוא לקום וללכת, את יכולה לסלוח אבל לעולם לא לשכוח את מה שהוא עשה לך, אני לא מכירה אותך אבל אני בטוחה שהוא לא ראוי לך, כל גבר בעולם שמסופר מאשתו מכל הבחינות קם ועושה דבר כזה, אין לו מחילה, עדיף לקום ולהתגרש מאשר לבגוד. אני וכולם פה תמיד בשבילך. את חייבת להיות חזקה בראש ובראשונה בשבילך ובשביל ילדייך. באה
ההההההההההה ריקי

@@

New member
נודניקית, לא ברחתי אני פה ../images/Emo25.gif

@@

New member
אני? בורחת?

אם היה לי לאן לברוח כבר מזמן הייתי בורחת. פשוט הייתי יומים בלי מחשב, מאוד מתסכל. גילגולללללללל מה נשמע יקירה שלי? את לא מספרת כלום! רושמת בכמה משפטים וזהו! תפרטי קצת. אז אצלי ככה, רשמתי את זה כבר בהודעה קודמת, אבל בשבילך נשמה אני אכתוב את זה שוב. אז ככה, הכרתי בחור ממש מתוקקקקקק ומקסיםםםםםם, וממש במקרה הוא מכר של האקס שלי, זה פשוט יצא כך בלי לתכנן, בלי איזה נקמה סמויה. בעקבות המוות של החבר המשותף שלנו די התקרבנו ואחרי שהכל נגמר (השבעה), התחלתי להפגש איתו ואני פשוט מרגישה בעננים, אני לא יודעת לאן זה יוביל אבל כבר לא אכפת לי, אני חיה את הרגע ולא מחשבת מה יהיה הלאה,פשוט נהנת. תראי, אחרי שנה וחצי של המתנה לאקס, בלי לנסות ליצור מערכת יחסים חדשה, אני מרגישה שהתחלתי לחיות את חיי מחדש, וההרגשה נפלאה, גם אם זה יהיה לרגע קט, זה פשוט מדהים, להיות שוב נאהבת ומחוזרת. אחחחחחחחח, שלא יגמר לעולם. סליחה שזה ארוך. אוהבתתתתתתתתתתתתת ריקי

GALI02

New member
אופס. לא נורא

חשבתי שהתנתקת... ריקי אני מזה שמחה בשבילך. באמת הגיע הזמן וכמו שאמרת לא חייבים תמיד לחשוב יותר מדי ולבנות תכניות לעתיד. פשוט לחיות את הרגע. אגב, איך הכרתם? שיהיה לך רק טוב ושסופסוף תהיי מאושרת. כי אין דבר יותר מקסים מהתחלה חדשה. בקשר אליי, טוב בטח כבר קראת גם את מה שרשמתי למרין ואם לא אז הכרתי מישהו ונפגשנו ביום שבת. היה ממש נחמד והופתעתי לטובה גם מאיך שהוא נראה וגם מכמה שנהניתי. הייתי בטוחה שזה הולך להיות עוד כשלון. בקיצור מאז שבת דיברנו בטלפון כל יום וזהו. אין לי כל כך מה לספר. ביינתיים זה בעיקר גישושים של שני הצדדים. את יודעת איך זה. מה שהפריע לי קצת זה שהוא הציע לי לגמרי בטבעיות לבוא אליו היום בתירוץ שהוא יהיה עייף מהעבודה לנסיעות וגם דיברנו על איזו תוכנה שיש לו להורדת סרטים מהנט אז הוא אמר שלמה שאני לא אבוא לראות סרט אצלו. הוא גר עם ההורים ונראה לי שההצעה שלו הייתה לגמרי תמימה. אבל אני לא מכירה אותו עדיין ואני לא יודעת אם לסמוך על האינטואיצייה שלי. מה את אומרת? זה לא מוזר ההצעה שלו? אני כמובן אמרתי לו שאני לא יודעת ושנדבר היום בערב ונראה. אופס. גם לי יצא ארוך...

mariana

New member
אופס עכשיו באמת היא הלכה

גילוש עכשיו היא באמת נעלמה, לא נורא תחזור אלייך מחר.

@@

New member
גילגול קצת באיחור, בוקר נפלא

וואוווווווווווווו אני ממש שמחה בשבילך, לא עודכנתי (או יותר נכון לא קראתי, עמך הסליחה). אז יקירתי, ההצעה שלו אכן תמימה, או שלא, אבל את זה אי אפשר לדעת, גם אני כמוך לא יודעת לאן הקשר יוביל, אבל תביני משהו, אי אפשר כל הזמן לנתח ולחשב כל צעד, חייבים לזרום. למה את חשבת שזה יהיה כשלון? איזה "אופטימיות", נווווווו מה קורה לך? את זורמת, ומה שיהיה יהיה, אם זה טוב או רע, אבל חייבים לנסות. גם אני חוששת להפגע אבל זה חלק מהחיים, הדרך עוד ארוכה, עוד נחווה בחיינו אכזבות אבל גם האושר יגיע. יקירה את הולכת על זה ועם המון אופטימיות. אוהבתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךך ריקי

GALI02

New member
תודה

קבלי בחזרה כל מה שכתבת לי . גם אני מאחלת לך מכל ה
המון הצלחה בקשר החדש. והכי חשוב- לזרום. למה כל כך קשה לי לפעמים פשוט לא לחשוב יותר מדי?!!! טוב לא חשוב...למדתי לחיות עם זה.
גילי

mariana

New member
ריקושקההההההההה

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב סידרו לך סוף סוף את המחשב איך התגעגעתי אליךךךךךךךךךךךךךךך ימים שלא דיברנו
מה חדש אצלך? נו ההוא היתקשר? את יודעת אריאל שוב היתקשר ואמר לי שהוא שכח לבוא אתמול לקחת את התמונות ואמר לי שיקפוץ היום לקחת אותם שוב שאלתי אותו למה אתה צריך אותם הוא פשוט לא רוצה להגיד לי? זה נורא מסקרן אותי אני מפחדת שלא יעשה בהם מעשי כישוף. וזהו אין בינתיים משהו חדש לספר. את בטח כבר הלכת הבית. לא נורא בטוח נדבר יותר מאוחר. אוהבת וחולה עלייך מרין

mariana

New member
היי אורלי

אני ממש בהלם ממה שמתרחש אצלך בבית. כאב לי שלמוע דבר כזה, כי אני בחיים לא רוצה שיקרה לי דבר כזה. מה זה בעל בוגד? למה לא חתכת זאת מלכתחילה? גם עכשיו לא מאוחר, אני יודעת שזה קשה לקום ולפרק הכל אבל תאמיני לי זה עדיף מאשר לחיות בסבל עם הבעל. ועוד את קוראת לו בעל מקסים, מה מקסים פה? שהוא בוגד בך? בטח בהתחלה ויתרת לו והוא יודע שתמיד תוותרי לו אבל מה קורה עם הילדים שלך דברים כאלה הם לומדים. ואני מאמינה שבטח יש לכם מריבות בבית כל יום. אז היחידים שסובלים פה זה הילדים שלך אולי עכשיו הם קטנים אבל כשהם יגדלו ויבינו מה מתרחש בביתם ואז הם יסבלו. סליחה שאני תוקפנית כזאת את פשוט צריכה לקום לקחת את הרגליים ולהתחיל לעשות לעצמך טוב. את צעירה כל הדרך לפנייך. תחשבי שאת תמשיכי לוותר לו כל הזמן והוא ימשיך ואת כשאת תביאי מישהו אחר הביתה אז סליחה על הביטוי לך הוא יקרא זונה(מצטערת על הבוטות) אני פשוט בהלם שאת ממשיכה לסבול את המצב הזה כבר 7 שנים זה לא צחוק. את לא יחידה שפירקה משפח בגלל זה ואני בטוחה שעכשיו הם חיים באושר ואני מכירה הרבה כאלה. ולבעלך אני מאחלת שמישהי בעתיד תעשה לו את אותו הדבר כי אל תשכחי שהעולם עגול לכל אחד מגיע העונש בזמנו. אז תיהי חזקה אני תמיד כאן בשבילך. אני פשוט צריכה להירגע קצת כי מצבים כאלה מכניסים אותי ללחץ.

ניקולי

New member
אורלי ברוכה הבאה..דחוף

כיף באמת לראות פנים חדשות..את נראת לי בחורה חכמה, ומאוד נחמדה. קראתי את אחת האכזבות שלך לגבי הבעל הבוגד, כל שיש לי לאמר לך זה תעזבי אותו לתמיד!! ואל תחששי. ילדים, זה דבר נפלא..הייתי רוצה לדעת בני כמה הילדים שלך, בת כמה את וכמה זמן את כבר מרגישה שאת רוצה להתגרש?? תראי אמרת שבעלך בוגד בך, כבר מין ההתחלה, אני לא יודעת מה בדיוק הסיבה לכך אך כפי הנראה יש לו סיבה, אולי לא סיבה מוצדקת אך עדיין סיבה. אורלי יקרה!! היום הילדים שלך קטנים,אני בטחה שהם נוכחים לאור המצב, ולאור ויכוחים שיש בניכם, אל תגידי לי שבבית המצב רגוע, וללא מתח כי לא קיים מצב כזה,ברגעים אלו ילדייך ממש אומללים, דעי לך שמצבים כאלו משפיעים על ילדים לרעה, עכשיו, ובבוא הזמן, וכל מערכת היחסים הזאת גורמת להם לתיסכולים נפשיים, ובטח את לא רוצה שילדייך יהיו בטיפולים פסיכולוגים למשך תקופה ארוכה נכון?? אף פעם אל תאמרי אני לא רוצה להתגרש בגלל הילדים..מאחר וילדים גודלים ועם הזמן מבינים מצבים אלו או אחרים כל עוד הם קטנים וככל שהם קטנים יותר כך תוכלי לעבור את הגירושים בשלום!! תראי , אני אישה גרושה/נשואה..זאת אומרת התגרשתי לפני שנה ונשאתי בשנית לפני שמונה חודשים, יש לי גם שני ילדים..והפרידה מבעלי הקודם לא היתה בגידה אלא..יחס גרוע, והרמות ידיים, נכון שזאת סיבה להתגרש..אבל מה עושים עם הילדים??הרי שהילדים שלנו (שלי ושל גרושי)..ובכן יקרתי..היו לי הרבה שיחות עם ילדיי הסברתי להם מה טוב לי ומה הייתי רוצה שיהיה להם מבחינת משפחה ובית חם..בהתחלה היו ימים קשים, הם רצו שנחזור..אבל הזמן הוא התרופה הכי טובה..הזמן עשה את שלו..אני לא גרושה הרבה זמן היינו נשואים 10 שים וזה מספיק זמן בכדי לסבול.. מעבר לכך באחד הימים גליתי שיש לו רומן מהצד, ודוקא ממשהי שאני מכירה "חברה" מכרה,משכבר בימים..היא היתה המזכירה בבית סיפרו של הבן שלי.. נו, תתארי לך הילדים שלנו למדו ביחד גם הגדול וגם הקטן..אבל לאמר לך את האמת זה ממש לא הפריע לי לא הזיז לי כי באמת רציתי בגירושים, ובשבילי היתה עוד סיבה לגירושים.. אפ את מחליטה להתגרש, זה הזמן זה הרגע..לפני שהוא פותי תיק ברבנות, לכי לבית משפט לדיני משפחה בר"ג ובקשי ייעוץ, מבלי שיידע, תרכשי לך עו"ד והחלי בהליכים..לגבי המזונות, דברי אל ליבו..שזה בשביל הילדים, ושאת בטוחה שהוא רוצה באושרם של הילדים, תאמרי לו שאת משחררת אותו לחופשי.. אורלי הייתי כותבת לך עוד הרבה דברים אבל לא כאן...אני נזהרת!! אם את רוצה לדבר על זה השאירי לי פלאפון בהודעה אישית אשמח לדבר איתך. שיהיה לך רק טוב, ובחרי בדרך הטובה אל האושר!! שלך ניקול*

למעלה