אורלי ברוכה הבאה..דחוף
כיף באמת לראות פנים חדשות..את נראת לי בחורה חכמה, ומאוד נחמדה. קראתי את אחת האכזבות שלך לגבי הבעל הבוגד, כל שיש לי לאמר לך זה תעזבי אותו לתמיד!! ואל תחששי. ילדים, זה דבר נפלא..הייתי רוצה לדעת בני כמה הילדים שלך, בת כמה את וכמה זמן את כבר מרגישה שאת רוצה להתגרש?? תראי אמרת שבעלך בוגד בך, כבר מין ההתחלה, אני לא יודעת מה בדיוק הסיבה לכך אך כפי הנראה יש לו סיבה, אולי לא סיבה מוצדקת אך עדיין סיבה. אורלי יקרה!! היום הילדים שלך קטנים,אני בטחה שהם נוכחים לאור המצב, ולאור ויכוחים שיש בניכם, אל תגידי לי שבבית המצב רגוע, וללא מתח כי לא קיים מצב כזה,ברגעים אלו ילדייך ממש אומללים, דעי לך שמצבים כאלו משפיעים על ילדים לרעה, עכשיו, ובבוא הזמן, וכל מערכת היחסים הזאת גורמת להם לתיסכולים נפשיים, ובטח את לא רוצה שילדייך יהיו בטיפולים פסיכולוגים למשך תקופה ארוכה נכון?? אף פעם אל תאמרי אני לא רוצה להתגרש בגלל הילדים..מאחר וילדים גודלים ועם הזמן מבינים מצבים אלו או אחרים כל עוד הם קטנים וככל שהם קטנים יותר כך תוכלי לעבור את הגירושים בשלום!! תראי , אני אישה גרושה/נשואה..זאת אומרת התגרשתי לפני שנה ונשאתי בשנית לפני שמונה חודשים, יש לי גם שני ילדים..והפרידה מבעלי הקודם לא היתה בגידה אלא..יחס גרוע, והרמות ידיים, נכון שזאת סיבה להתגרש..אבל מה עושים עם הילדים??הרי שהילדים שלנו (שלי ושל גרושי)..ובכן יקרתי..היו לי הרבה שיחות עם ילדיי הסברתי להם מה טוב לי ומה הייתי רוצה שיהיה להם מבחינת משפחה ובית חם..בהתחלה היו ימים קשים, הם רצו שנחזור..אבל הזמן הוא התרופה הכי טובה..הזמן עשה את שלו..אני לא גרושה הרבה זמן היינו נשואים 10 שים וזה מספיק זמן בכדי לסבול.. מעבר לכך באחד הימים גליתי שיש לו רומן מהצד, ודוקא ממשהי שאני מכירה "חברה" מכרה,משכבר בימים..היא היתה המזכירה בבית סיפרו של הבן שלי.. נו, תתארי לך הילדים שלנו למדו ביחד גם הגדול וגם הקטן..אבל לאמר לך את האמת זה ממש לא הפריע לי לא הזיז לי כי באמת רציתי בגירושים, ובשבילי היתה עוד סיבה לגירושים.. אפ את מחליטה להתגרש, זה הזמן זה הרגע..לפני שהוא פותי תיק ברבנות, לכי לבית משפט לדיני משפחה בר"ג ובקשי ייעוץ, מבלי שיידע, תרכשי לך עו"ד והחלי בהליכים..לגבי המזונות, דברי אל ליבו..שזה בשביל הילדים, ושאת בטוחה שהוא רוצה באושרם של הילדים, תאמרי לו שאת משחררת אותו לחופשי.. אורלי הייתי כותבת לך עוד הרבה דברים אבל לא כאן...אני נזהרת!! אם את רוצה לדבר על זה השאירי לי פלאפון בהודעה אישית אשמח לדבר איתך. שיהיה לך רק טוב, ובחרי בדרך הטובה אל האושר!! שלך ניקול*