המומלצים

זiהרים

New member
המומלצים ../images/Emo65.gif

אין לי מושג איך עושים את זה אבל מישהו צריך לעשות אתזה :p מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
<אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. מסר לאומה-

eden456

New member
שבוע טוב !

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות):ליד הגורל
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות):"נרדם על החולות "
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר-"אבדות"של מיכאל שיינפלד,וסרט-"בקול גדול".. משהו שהרס לכם את השבוע- אממ... השעימום משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-ללכת לים :) ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..: אממ.... לכווללםם
מסר לאומה-תהנו בחוופשש!!!!
(עומר השאלתי את התמנון
)

Baiana

New member
חוצפנית!../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

בלי לבקש רשות?! ת'כלס- אין על התמנון שלי!!

FRD

New member
חם חם חם..!!!../images/Emo42.gif

אל תדאגי..את עושה את זה טוב
חוץ מזה ששכחת לשים משהו ב"..לתת.." מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) יובל בנאי- מכת שמש דניאל סלומון-ספרי לי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-בורקס גבינה משהו שהרס לכם את השבוע-מממ כלום? :O משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לעבור הכל ולהיכנס לחופש ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לא מגיע לאפחד
מסר לאומה-בורקס גבינה זה טעים

hagarshtar

New member
עונהה../images/Emo118.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-תתחנני אלי\אביתר בנאי חדשות מהיחד\פורטיסחרוף תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט מכונית,גדול! משהו שהרס לכם את השבוע-כלום משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-עבודה ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אין מסר לאומה-אני עייפה!

אני..!../images/Emo105.gif

שירים לא של בית הבובות,עוד לילה של הדרוזים,כל השירים של עברי אביב ושי,קצת קרן איה אפרת אביתר בנאי והרבה אנגלית... הדיסק החדש של שי גבסו אני ממליץ בחום
כלום לא הרס לי את השבוע ולא מחכה לכלום,לא נותן לאף אחד שום דבר ולא מוסר כלום

חחח לא דווקא לא בכלל לא ../images/Emo105.gif

פשוט הייתי עייף חזרתי מיריד המותגים והיה שם מסרחי שם למות והיא משעמם ומעייף!

זiהרים

New member
אז הולכים להתקלח, נחים קצת, שותים

משהו. ואז באים לענות על הפינה בכיף
(אני לא באמת אמרתי את זה
)

מאוריצה

New member
המומלצים שלי../images/Emo192.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? עומד מול ראי מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? קרן אור של אביב ולאונרדו של עברי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- לא יודעת להעלות
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הבועה
חח למרות שעדיין לא הגיע לנהריה... תראו במקומי! משהו שהרס לכם את השבוע- אין.. נחמד לי
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ה-הופעה של אביב גפן!!!! ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לא אמרת מה.. חח אז לכולם
מסר לאומה-תבלו בחופש!חחח ונצלו אותו לפני שחוזרים ללימודים

Baiana

New member
מומלצים!=]]../images/Emo110.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? אני חושבת שכל THE WALL..חרשתי עליו קצת (הרבה) השבוע.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין ממש עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קייקים!! כ"כ כיף!! ים!! אחח..אין כמו הים..לכו כולכם. אל תקומו בבוקר. תשתו אייס קפה..יאמי
משהו שהרס לכם את השבוע- מדוזות!
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אולי יעברו הכאבים מהמדוזה? אימונים בחותרים... משחק הגמר של איטליה וצרפת.. כנרת=]] ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אז:
לאלעדי שכמו תמיד ייעץ לי מה לעשות=] עוד
לאלעד ולכל מי שאוהד את איטליה, שהצלחתם להפתיע אותי באמת ולעלות לגמר!
לכל החדשים/ חדשות..שבאו בעקבות ההופעה במודיעין..
לטל, שבאמת עבד על כולנו, ואל תשחקו אותה!!
ללירון (הפרסיה) שתמיד מעלה תמונות יפות!! ממש תודה מותק
וזהו..
מסר לאומה- צריך להרוג את כל המדוזות. פשוט את כולם!!

למעלה