המומינים מה הם היו בעצם?
H harar8 New member 2/7/05 #2 הם טרולים או סוסי יאור אבל באמת יכול להיות שהם טרולים בגלל שבשיר פתיחה זה ככה: "מומין שלנו מומין טרול...."
הם טרולים או סוסי יאור אבל באמת יכול להיות שהם טרולים בגלל שבשיר פתיחה זה ככה: "מומין שלנו מומין טרול...."
M MethodM New member 2/7/05 #3 טרול זה בכלל השם משפחה שלו..... סתם... אני לא יודע... לי הם ניראים כמו היפופוטמים (סוסי יאור אם תרצו)
טרול זה בכלל השם משפחה שלו..... סתם... אני לא יודע... לי הם ניראים כמו היפופוטמים (סוסי יאור אם תרצו)
מ מה יא New member 5/7/05 #7 ../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif באחד הפרקים תפסו אותם וחשבו שהם סוסי יאור והם נורא נעלבו המומינים מבוסס על הספר "עמק החיות המוזרות", ושם כתוב שהם סוג של טרולים.
../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif באחד הפרקים תפסו אותם וחשבו שהם סוסי יאור והם נורא נעלבו המומינים מבוסס על הספר "עמק החיות המוזרות", ושם כתוב שהם סוג של טרולים.
M MastoolaGirl New member 6/7/05 #8 הם טרולים... אני זוכרתא יזה פרק אחד שהם בגן חיות ואז חשבו שהסוסי יאור ברחו וכל זה... ובסוף אמרו שהם טרולים...
הם טרולים... אני זוכרתא יזה פרק אחד שהם בגן חיות ואז חשבו שהסוסי יאור ברחו וכל זה... ובסוף אמרו שהם טרולים...