המולה גדולה

כל כך מרגש

אין לי מה להוסיף אני בקושי מצליחה לראות את שאני כותבת. כל כך נכון וכל כך כואב. אין לי מילם לנחם (גם זה הרי לא יחזיר אותה) אוווף הזמן לא עושה יותר קל. בא לי שמישהו יגיד לי להיתעורר. עדיף שזו תיהיה אמא שלי.... שולחת לך חיבוק גדול.

המולה גדולה

בתוך המולה גדולה מתחבאת לה ילדה קטנה שבעייניה יש דמעה דמעה של כאב צער ואכזבה מחפשת את אמא בתוך ההמולה ולא מוצאת אותה היכן היא נמצאת ולמה נחבאת פתאום היא מופיעה בתוך מיטה גדולה ונכנסת לתוך האדמה זהו עכשיו היא לתמיד נעלמה ויותר לא תראה אותה ילדה את דמותה יושבת לבד בבית העלמין ומרגישה שהיא מדברת אל אבן האבן הגדולה שאת אמא שלה מסתירה ושבגללה אותה ילדה לא תראה את אמא שלה

כיסוף H

New member
אודליה, תתחדשי על החתימה

שמות מקסימים יש לבנות שלך, תהני מהן

m o n a l

New member
אודליה היקרה

אני מרגישה בדיוק אותו דבר, ואני בוכה כשאני קוראת את מה שכתבת אנחנו באמת כמו ילדות קטנות, ולא משנה בות כמה אנחנו, כשמגיע המוות הגדול והנורא הזה ולוקח מאיתנו את אמא שלנו ושם אותה באדמה ומה שנשאר לנו זה רק אבן עם שם. זה כל כך לא פייר...

נגעת בי כמו חץ בלב

עם הדימיו הזה, כל כך נכון....כמו ילדה בהמולה שמושיטה יד ולא מוצאת את אמא. מקסים.

ANUSHKA30

New member
אודליה - השיר שלך מקסים

הי, אני חדשה בפורום זה.אני התייתמתי מאמי כשהייתי בת 9 ואמי בת 34. התרגשתי נורא לקרוא את השיר שלך ואני מזדהה איתו מאוד. שנה לאחר שאמי מתה עלינו ארצה והדימוי שבשיר על האבן של הקבר חיבר אותי מאוד לסיטואציה בה באנו "להיפרד" מאמא בבית הקברות. למרות שכיום אני בת 26 אני חייבת להודות שהזמן לא עושה את שלו אלא להיפך ובמחיוד כעת כאשר בעלי ואני שוקלים להביא ילד. רציתי להגיד לך שהשיר שלך נורא יפה והתחברתי אליו מאוד.

אשבל1

New member
ברוכה הבאה

כמו שכתבת, אנו נתקלות בהרבה מצבים בהם היתמות מורגשת יותר, הגעגועים עולים...... ואחד המצבים זה בהחלט ההחלטה להביא ילד לעולם. נשמח לשמוע עלייך עוד ככל שתרצי לשתף.

efratushb

New member
ברוכה הבאה לביתינו

מסכימה איתך שהזמן לא עושה את שלו, וזה פוגש אותנו גם בדברים קטנים ובטח ובטח בגדולים שקשה לנו להחליט או סתם להתייעץ ולשתף... בהצלחה עם עניין הבאת הילד לעולם

למעלה