המוח שלי עבד עלי

המוח שלי עבד עלי

חלמתי שאני רואה ידיד מהכיתה, ויש לו שער קצר, כמו תמיד ואחרי כמה זמן בחלום אני רואה אותו שוב ויש לו שער ארוך. ואני שואלת - 'זה לא הגיוני, איך צמח לך השער כל כך מהר..?' אבל אז הכל התבהר, כשהוא הסביר לי שזאת בעצם מסכה מעיסת ניר שהוא הכין שנראית כמוה והוא חיבר אליה שער... :(

לקשמי

New member
זה מזכיר לי

באתר של החלומות הצלולים כתוב שאחת השיטות לבדיקת מציאות היא לשאול את אחד האנשים סביבך האם זה חלום. (בינינו, אני לא מאמינה שמישהו עושה את זה, אבל תקנו אותי אם אני טועה). כתוב שם שאם זה חלום אז הדמות שתשאל אותה אם אתה בחלום, תגיד לך שכן. אצלי זה בכלל לא ככה. בדרך כלל כשאני אומרת לאנשים שאני רואה בחלומות הצלולים שאני נמצאת בחלום, הם מסתכלים עליי כמו על איזה משוגעת. או כשהייתי יותר קטנה והיו לי חלומות צלולים, תמיד כשהייתי פונה לאחד הדמויות ושואלת אם זה חלום, הוא תמיד היה אומר שלא. כך שזה לא שיטה טובה, לפחות לא לגביי.

nivinivini

New member
גם אצלי זה לא עובד...אצלי או שאין

תגובה או שמסתכלים עליי כמו מפגר כאילו:"מה זה חלום בכלל?".

worrywort

New member
אבל זה דווקא מה שמוזר שעונים "לא"

כי אמורים להסתכל עליך כאילו אתה משוגע. אפחד בחיים לא יגיד לך "לא זה לא חלום". התשובה המטומטמת, כמו "מה זה חלום?!" היא שחושפת את התרמית

ד י א ט ה

New member
גם לי זה קרה לפני כמה ימים

חלמתי שלמישהי שאני מכירה יש שיער קצר כמו שיש לה בימים אלה מכיוון שהסתפרה, אבל אחרי כמה זמן פתאום יש לה שיער ארוך. ואחרי שאמרתי לעצמי מה לעזאזל פתאוםיש לה שיער ארוך, חחח אז המוח שלי כאילו גרם לי 'לדעת' שזו פיאה. בחלום הזה בכלל היתה לי עוד הזדמנות גדולה לחלום צלול כי זה היה בהופעה וצילמתי, וכיוונתי על רגישות גבוהה במצלמה שלי... בהתחלה מספר הרגישות היה בסדר... אחרי כמה זמן רציתי לשנות אותה שוב ופתאום ששיניתי המספרים עלו והיו כל כך מוזרים ולא הגיוניים ואמרתי את זה לעצמי.. אבל בסוף פשוט התעלמתי. :( מבאסים העניינים האלה!

למעלה