המוזיקה?!?

רפונצל

New member
המוזיקה?!?../images/Emo129.gif

יש לי שאלה!!!!!!!!!!! יש בנינו אנשים שכנראה יותר חשוב להם מהמוזיקה זה תמונות ופוסטרים. אני מבינה שזה יכל להיות חשוב לאנשים שיהיו תמונות של יוצרי המוזיקה על קירות החדר ובכל מקום אחר. אני לא באה חס וחלילה להאשים אף אחד בהזנחת המוזיקה שהיא בעצם הדבר החשוב אלא רק כדי לשאול אם משהו באמת שם דגש על המוזיקה ולא על היוצרים שטרח או פשוט הבין את המילים והתחבר אל המוזיקה בנשמתו ולא רק כדי לתת תירוץ ללכת עם תסרוקות "מגניבות" להרביץ ל"ערסים" ולעשות ואנדליזם ולהגיד שזו כל כוונתה של המוזיקה בכזו שטחיות מעליבה?????????????????????????????

eb182

New member
לי חשובה המוזיקה

אני בכלל לא מבינה איך אפשר לשמוע משהו אם אתה לא באמת מבין אותו ואוהב אותו. אי אפשר לשמוע מוזיקה מסוימת רק בשביל פוזה (לפחות אני לא מבינה איך אפשר) ומי שעושה את זה צריך להפסיק ולהקשיב באמת למוזיקה או למצוא משהו שהוא באמת אוהב.

OPERATiON_iVY

New member
לי יותר חשוב הפוסטרים...

תבינו, הפוסטר של טום מבלינק 182, מוציא אצבע משולשלת עושה לי חשק לקום בבוקר, להעמיד את ה"מברשת" ולצאת לזרוק אבנים על ערסים ולעשות אנרחיה... המוזיקה פחות חשובה בשבילי, למשרות שלפעמים בבוקר לפני שאני לא הולך לבית ספר, אני אוהב להתחיל את היום עם FAMILY REUNION של בלינק, כי הליריקס ממש מתוחכמים והם מדברים על החיים של כולנו... כל אחד יכול להזדהות עם שיר שהולך ככה : SHIT PISS FUCK CUNT COCKSUCKER MOTHERFUCKER TITS FART TARD AND TWAT... OY! OY! ANARHYA IN ISRA-HELL 4 LAYF PFOI IN DE HAUS!!!

TimBuck2

New member
חה חה חה

בדיוק קראתי את ההודעה "גם אני פענקיסת" ואתה די חוזר על עצמך ידידי. אבל למען ההגינות, זו הסיבה שבאתי לפורום הזה כי היה לי משעמם בפורום פאנק. לא משנה. אנרחיה, אהבתי. יומטוב! *חושבת קצת* אולי אני באמת צריכה פוסטר של בלינק כדי שגם לי יהיה חשק לקום בבוקר *מפסיקה לחשוב*

mark hoppus3

New member
ok!../images/Emo121.gif

תראו אני מת על תמונות ופוסטרים של בלינק אבל כמו שחלק אומרים אי אפשר לוותר על המוזיקה
מת אליך

Cheshire182

New member
בטח שהמוזיקה!!!!!!!!! ../images/Emo168.gif

הפוסטרים הרסו לגמרי את הלהקה ואת המוזיקה!

z O e i

New member
ברור שמוזיקה.

יש להקות שאני שומעת ואין לי מושג איך הם נראים... אז מה?..

Blink182 Kid

New member
בדיוק אתמול...

בדיוק אתמול התווכחתי עם ידידה שטענה ששלמה ארצי הוא מלך ובלינק הם "סתם" (איזו חוצפה!!!) שאלתי מה כל כך מיוחד בשלמה.....היא אמרה הםםם.....יש לו קול יפה, והוא בן אדם הכי טוב שקיים, אמרתי זה שלמה, אני שואל מה מיוחד בשירים שלו....לא היה לה מה להגיד חוץ מלהמשיך להלל את האישיות הנפלאה הזאת... אני לא אומר לא לתלות פוסטרים ואני לא אומר לבטל לגמרי את האנשים שמאחורי המוסיקה, אבל אם אתה לא מבין איך למה ועל מה הם שרים....מה כל הקטע???

למעלה