המוזיקה של היקאגו D:

Rakuen Chan

New member
המוזיקה של היקאגו D:

פס הקול של היקארו נו גו כולל שירים ממש חמודים D: אז.. נאמ. לדעתכם השירים מתאימים לסדרה? מה דעתכם עליהם באופן כללי? היה אחד שאהבתם במיוחד? אם כן, מהו? היה אחד ששנאתם במיוחד? O: תפרטו כפרעות XD נאממ.. לדעתי המוזיקה טובה, מ-1 עד 100 זה מקבל 90, או קצת פחות. אני יענה בעצמי כשיהיה לי כח. enjoy, babes! XD

pusher

New member
התשובות שליD:

לדעתכם השירים מתאימים לסדרה? תשובה:כן!!!!מאוד!! מה דעתכם עליהם באופן כללי? תשובה:מדהימים בטירוף!!אני אוהבת את כולם!!
היה אחד שאהבתם במיוחד?אם כן, מהו? תשובה:אחד?אממ...בעיקר get over אבל כולם טובים מבחינתי היה אחד ששנאתם במיוחד? תשובה:כן,music is my thing קצת יצור לטעמי,אל תכעסוXDD

Tiger Eye16

New member
שלי ../images/Emo13.gif

לדעתכם השירים מתאימים לסדרה? כן מאוד!!! מה דעתכם עליהם באופן כללי? אוהבת אותם חבל על הזמן!!!! היה אחד שאהבתם במיוחד? כן, I'll Be The One היה אחד ששנאתם במיוחד? O: את פנטזי קצת לא אהבתי...

שלי

האם לדעתכם השירים מתאימים לסדרה ? בהחלט כן !!! מה דעתכם עליהם באופן כללי ? מושלמים בעלי משמעות עמוקה היה שיר אחד שאהבתם במיוחד ? האי, DAYS היה אחד ששנאתם במיוחד ? לא

../images/Emo79.gif לדעתכם השירים מתאימים לסדרה?אכן אכן מה דעתכם עליהם באופן כללי?יפים!!!!!!!1אחד היה אחד שאהבתם במיוחד?כמעט כולם ממש יפים אם כן, מהו?bokura no boken../images/Emo99.gifהשיר הכי יפה בעולם,hitomi no chikara גם מעולה,music is my thing... היה אחד ששנאתם במיוחד?get over.שנאתי מהרגע הראשון.וdays גם מעצבן.

Mor L

New member
הנה שלי

לדעתכם השירים מתאימים לסדרה? שירי הפתיחה כלליים ולא מדברים על הסידרה עצמה, Get Over הכי לא קשור מכולם. אבל שירי הסיום כן מתחברים יותר לנושא אבל עדיין מדברים בכלליות. מה דעתכם עליהם באופן כללי? מוזיקה יפה קצב טוב אבל הם לא מדברים ממש על הסידרה אאל בכלליות וזה פוגע בציון שלהם לדעתי. היה אחד שאהבתם במיוחד? Fantazy ,Bokura No Bouken בגלל הקליפ
היה אחד ששנאתם במיוחד? Hitomi No Chika

דווקא get over?../images/Emo79.gif דווקא הוא אחד היותר קשורים,נראה לי השיר סיום שיש עכשיו קצת לא קשור...הוא נשמע בעיקר כמו שיר מאקארי להיקארו או משהו,אבל אני בספק אם זאת כוונת המשורר../images/Emo3.gif והיסומי נו ציקארה כל כך היקארו/אקירה../images/Emo99.gif

Mor L

New member
לא

Kids Alive שרים את זה. הגבר ששר הוא כנראה הסולן שלהם.

למעלה