המוזות שלי חזרו....

lori4

New member
המוזות שלי חזרו....

השיר הזה מבוסס על הפרק ששודר בשבת של דיג'מון טיימרס "כוכב הקרח", לגמרי במקרה יצא לי לראות אותו, הוא נתן לי השראה. השיר הוא מנקודת המבט של ריינמון. בורחת שברים, שברים קטנים שפוצעים קשה פצע, פצע פתוח לא נראה, צלקת, צלקת קטנה אכזבה מרה עולם מתהפך הרגשות מסתחררים כמו קרוסלה מנסים להשתחרר ממעטה הקרח שצומח לו סביב ליבה המבט הקפוא הכאב המוסתר הסודות שניסיתי לפענח לא מכבר שבויה בתוך כלא של קרח מרצונה היא דוחפת אותם, ממנה, והלאה תמיד בשליטה אבל תמיד בורחת לא בוטחת באיש אני רודפת אחריה משגיחה על גופה נשמתה מחוץ להשיג ידי והיא ממשיכה לברוח גם שהיא נעצרת בלי מנוח בורחת מעצמה היא בורחת מהרגשות שמסתתרים מתחת ללב הקרח היא בורחת מאהבת אנוש אל תוך הקרב, לא מהססת לתוך ערפול החושים של הניצחון המתוק לב של קרח מדמם לב של קרח צועק לעזרה אבל היא לא מקשיבה היא מפחדת אז היא רק בורחת בורחת לעד בורחת מהאמת מהכאב, מדיכאון מהתהום השחורה היא בורחת והיא כועסת על עצמה, שהיא בורחת אבל ממשיכה לרוץ הרחק מכאן, אבל נשארת כאן עומדת במקום אבל בורחת בחלום..... השיר הזה מאוד דומה לשיר של זואי, זה בערך אותו סגנון הכתיבה, כלומר מדכא.

Apikachu L

New member
וווווווואאאאאאאאאאאוווווווווווווווו

כמו שאני אומרת תמיד:על השירים שלך תקבי יום אחד פרס נובל לספרות..... את מדהימה!!!!!!! השיר מהמם!!!!!!!

moon flower

New member
וואו *-* מדהים! אפשר לקבל קצת

מהכישרון הזה?! איך את מצליחה?! אני לא יכולה לכתוב שיר נומאלי אחד! אוף... בבקשה תתרמי לי כישרון! אני יכולה לשים תמונה כתגמול!

למעלה