המוזות השתתקו

דניאלה1311

Active member
מנהל
המוזות השתתקו כל הבוקר כשלא הצלחתי להכנס לפורום נשמתי זעקה - לכתוב לכתוב. עכשיו כשהכל מתנהל טוב, טפו טפו טפו, לא נשאר לי מה לומר. אתם חושבים שאלוהים יסלח לי שראיתי תוך 24 שעות 4 סרטים נפלאים בדרך כלל אני בקשי הולכת במשך שנה ל-4 סרטים. גם אכלתי, לא הרבה מה יהיה? אם הוא לא יסלח מה זה אומר? תגידו לי אני ממש דואגת.

פפו

New member
וכי למה שלא יסלח? בתפילות מכנים אותו אבינו ואנו כהורים יודעים סליחה לילדים מהי ולא משנה מה עוללו לנו תמיד סולחים. היות ולפי הכתוב נבראנו בצלמו הרי שדומה הוא לנו ואף הוא סולח לילדיו והרי ילדיו או לא? חתימה טובה לכולם

פפו

New member
וכי למה שלא יסלח? בתפילות מכנים אותו אבינו ואנו כהורים יודעים סליחה לילדים מהי ולא משנה מה עוללו לנו תמיד סולחים. היות ולפי הכתוב נבראנו בצלמו הרי שדומה הוא לנו ואף הוא סולח לילדיו והרי ילדיו או לא? חתימה טובה לכולם

Sודית

New member
מוזה.... אין עליה שליטה היא באה והולכת איך שהיא רוצה מוזה זה רגשות אולי ריגושים מוזה היא מחשבות לפעמים כאבים כייף לך שראית סרטים...היו טובים??? אני ראיתי שנים די מוצלחים. עדיף שאלה שמכירים אותך יסלוח לך... את חושבת שהוא מכיר אותך??? את מכירה אותו??? ויותר חשוב...את כבר סלחת לו, על השנה הזו??? סודית כבר חוטאת במילים.

דניאלה1311

Active member
מנהל
תודה חברים וחברות אתם נהדרים!!!! נרגעתי, אם אתם אומרים שיסלח, האם סלחתי לו/לה???? לא בטוחה אבל היא חזקה ממני אז נכנעתי ברוח טובה.

B T1

New member
דניאלה--אם קראי את מה שכתבת ואיך שכתבת תביני שאף אחד לא יכול לכעוס עליך, לכן ברור שאם הוא קיים, הוא יסלח לך על כל מה שעשית וגם מה שלא. העיקר שלא תהיי מודאגת, אפילו אם אכלת, לא הרבה. (כהגדרתיך) החשוב שראית 4 סרטים נפלאים והיום עבר עליך בכיף. פעם אחרת שבאה לך לכתוב והפורום נופל שלחי מסר, כטוב בעיניך ואני בטוח שתקבלי גם תשובה.

גליה12

New member
אלוהים יסלח לך- ולי על שנסעתי לטיול כי אלוהים יודע שאת החטאים האמיתיים לא עשינו... לא אשמנו , לא בגדנו (נניח) לא גזלנו, ולא דיברנו דופי. אנו טהורים בנשמתנו- ואוכל וסרטים הם דבר שולי.

../images/Emo24.gifאני ... אני... סולחת... וכדי שתביני כמה אני מתכוונת הכי בירצי, כדאי שבקובץ הזה

למעלה