המוות שלך...

אוסי

New member
המוות שלך...

זהו ...הסיפור נגמר ... עשרים ושלוש שנים נגדעו... רק הזיכרון נשאר... כל הפרחים כבר נבלו... נשאר רק השיש הקר... וגופך החסון מתחתיו... מתגעגעת...אתה יודע ..זה לעולם לא עבר ... אוהבת ...אתה שומע ..אוהבת .. זה תמיד נשאר.... רוצה לגעת ...רוצה לחבק ... להרגיש אותך שוב...ולא להתנתק... רוצה עוד לדעת...רוצה להבין ... אבל אתה רחוק ...אתה איי שם במרומים... אל תשכח ...אני ...אני ...אוהבת אותך לעולמים!!!

yofiel

New member
אהבה וכאב

אוסי , השירים שלך נוגעים ללב וקורעים אותו מפנים... אני מכיר את ההרגשה של לפרוק את הכאב , הייתי עושה את זה כל הצבא... למרות שאף פעם לא איבדתי מישהו שאני אוהב , אז אין לי ממש מושג איך את מרגישה ואיך את מתמודדת עם זה. אני מקווה שתוכלי לשחרר את כל הכאב הזה ולהמשיך הלאה... באור ואהבה יופיאל המלאך

אוסי

New member
תודה...

אני מודה לך... ומאוד מעריכה את דאגתך... שלך אוסי.

שיריך יפים אבל....

אני חושב שאת בפורום הלא נכון, תנסי את פורום שירה וספרות שם אני בטוח תמצאי קהל רחב יותר. מקווה שתצליחי להתגבר על הכאב הגדול ולהמשיך לצמוח באהבה לכל אחד מאיתנו מסלול שונה בחיים ובסופו של דבר אנחנו עוברים אותו לבד למרות שלפעמים נדמה שלא.

michalmandel@

New member
ברכות

שלום לך הרואה בכוכבים! אצלנו בפורום ישנם רק חיזוקים חיוביים. אז קודם כל ברכות על ההצטרפות לחבורה. שנית ודאי שהמשוררת נמצאת במקום הנכון. כאן אנחנו קוראים את השירים מגיבים מתחברים ומשוחחים על דברים דומים. לפי התאוריה שלי שום דבר לא קורה במקרה. יש כאן הכוונה וכאן נמצאים כל האנשים שצריכים להיות במקום הזה. להתראות בהמשך. מיכל.

למעלה