המוות רודף אחרי

MeWithoutU

New member
המוות רודף אחרי

אני פשוט לא מאמינה כמה אנשים שהכרתי נפטרו! מההתחלה לסוף... סבא (אבא של אבא) - נפטר לפני שנולדתי דודה שלי (אחות של אמא) - נפטרה לפני שנולדתי סבא שני (אבא של אמא) - נפטר כשהייתי בת 3 בערך אמא - נפטרה חודש לפני יום הולדת 7 שלי דוד שלי (בעל של אחות של אבא שלי) - נפטר לפני כמה שנים אמא של החברה הכי טובה שלי בארגנטינה - לפני כמה שנים ובחצי שנה האחרונה.... דודה רחוקה שלי... המורה שלי לווידיאו - לפני בערך חצי שנה איציק - לפני 3 חודשים ולבסוף... אתמול בערך נפטרה המחנכת שהייתה לי בכיתה "י במשך כמה חודשים הייתה המחנכת שלי ואתמול בערב גם נפטרה חברה של סבתא שלי - כשהייתי קטנה תמיד הייתי באה אליה 11 אנשים! ואחרי זה עוד שואלים אותי למה אני כל כך דיכאונית וחושבת על מוות! ושלא נדבר על זה שבגלל הדיכאון שלי הייתי קרובה למוות כל כך הרבה פעמים! כל כך הרבה ניסיונות היתאבדות... גם אני יכולתי להיות עכשיו שם למעלה! (בעצם...למטה...כי אני שייכת לגיהנום!)
בוכה...כואבת...כועסת...מבולבלת...עצבנית!... המוות רודף אחרי... אנשים שרצו לחיות מתו... ואני שייחלתי למוות...התחננתי שיקח אותי...פשוט השאיר אותי כאן לסבול!
כבר אמרתי שהגורל אכזר? בעיקר שלי!!! בא לי לצרוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חייםםםם מסריחיםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!! די כברררררררר נמאססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתוקונת, מה אפשר כבר להגיד...

זה נכון שיש הרבה סבל מסביב, וזה נכון שקיבלת מנה גדושה ממנו, אבל שתדעי לך שיש המון אבל המון רגעים יפים שצפויים לך בעתיד; חתונה, האושר הגדול שיציף בפעם הראשונה שתחזיקי את התינוק שלך בזרועותייך, כשהוא יחייך אלייך, יקרא לך אמא...וזה רק על קצה המזלג... ...אני יודעת שאת עוברת תקופה קשה וגם שמתי לב שנעלמת לנו קצת לאחרונה (הדאגת אותי...), אבל באמת שיש לך הרבה דברים לחיות בשבילם...האושר מחכה לך מעבר לפינה...את מקסימה וצעירה וכל החיים עוד לפנייך... שולחת לך המון

למעלה