המווווווופע ^0^

המווווווופע ^0^

טוב, אני מתחילה לעצמי פה מופע קטן פה עם הדיג'יגורלים מהעונה ה2
אתם מוזמנים להצטרף בכל זמן, אפילו בעוד יומיים ^-^ החלטתי שאם אני אחכה אני אתפוצץ, אז אתם יכולים גם לנצל"ש אם לא נראה לכם =/ בכל מקרה! מסיבבה ^0^ *שמה מוסיקה "goo goo dolls- slide"* *מתחילה לקפץ* יאי אני היחידה שמקפצת ^0^ *כולם בוהים* להצטרף לקפוץ! ^-^

Goggle Girl

New member
ידיעות שהגיעו זה עתה

לאחר הסירוב העיקש ללבוש שמלה, קוג'י הפתיע את המעריצים בסקנדל חדש. אך האם זה סירוב עיקש או דרישה לבצע סולו גיטרה, עדיין לא ברור. בכל מקרה, הבישי נעל עצמו בחדר ההלבשה (שלו ושל קואיצ'י ושל טאקויה) ומסרב לצאת. פרטים בהמשך.

מק|דונלדס| זה פאסה...

מק
זה כיף! ^^ למקרה שאיבדתם את דרככם, דייוויס וקן הכינו לכם מפה מאוד מובנת שלא תטעו בפנייה

Seto¥Girl®

New member
חחח^^;

קן מסתכל על ערימת המכוניות שנפלו מהצוק ונרמסו ביחד.... "אממ דיוויס האני? אר יו שור איטס טה ראייט טאורן?" "אווקורס קן צ'אן^^ אים שור לייק אים שור מי דיג'ימון איז גורילמון!" "באט יור דיג'ימון איזנט גורילמון..." "או או... 0.0;"

O____O כסו את האוזניים!!!!

ידיעה מרעישה! (דוגרי) טיקיי הקטן וטומי איגדו כוחות לראות מי ינצח בתחרות הממטרה/סירנה... השופטים ברחו עד עכשיו, אז אפשר רק לחכות שאחד מהם יתייאש X_X *מחלקת אוטמי אוזניים*

moon flower

New member
וווא!! חדשות מרעישות *מכה בגונג*

נודע לנו כי קוג'י מתכוון לדגמן לשילב כצדקה למען האגודה למלחמה במכורים למסטיקים משומשים באוגנדה! איזו אצילות!, הנה תמונה מהקטולוג והראיון: אני: קוג'י תגיד, האם זה נכון שאתה באמת רוצה לעזור? קוג'י: לא, קיבלתי את המשימה במשחק של אמת או חובה אני: ומי נתן לך אותה? קוג'י: מי נראה לך? *מסתכל על איזומי במבט מאיים* אני: אהה טוב, האם אתה מתכוון להמשיך בתרומותיך ברחבי העולם כולו? קוג'י: לא, המצלמה אוהבת אותי אבל אני לא אוהב אותה אני: ומי הצלם? קוג'י: הצלמת, זו הייתה פאנגירל אני: מי? *מסתכלת על חברות הפורום בחשד* קוג'י: לא זוכר... היה יותר מדיי פלאש אני: יופי איך אני אמורה להרוג אותה עכשיו?!

Digi Lista

New member
???

עוד טרום מופע?...הבעיה איתנו שעוד לא החלטנו מתי יהיה המופע הענק (בו יהיה ממש נחמד אם כמות גדולה מהחברים יקחו חלק
)סוף סוף,המופע אמור לכלול חלק מהליין אפ שפורסם וחלקים נוספים שאנחנו מדברים עליהם כבר כמה חודשים,מה שכן זאת אחלה יוזמה

למעלה