המודעה בעיתון

המודעה בעיתון

שלום חברים, במודעה שיצאה היום בידיעות, יש טעות קטנה בשמו של אחד הנגנים אז ברגע שזה יתוקן אני שולחת לכם את זה וגם אעלה אותה כאן. ברכות לכולם, שירז

והנה המודעה

אותה מותר ורצוי לשלוח במייל לכל מי שרק יעלה בדעתכם....אך זהירות, אין כוונתי לפורומים באינטרנט אלא במיילים בלבד בשלב זה. בפורומים השונים אתם מוזמנים להביע את עצמכם לטובתינו עם קישור לפורום זה... כשיהיו פוסטרים וגלויות, אשלח לכל מי שפנה אלי, תודה ושיהיה בכייף. פרטים על מחירי כרטיסים אח"כ...

exit_from_here

New member
זוהי רשימת האמנים המלאה?

ושמפיצים בפורומים,לפרסם את המודעה הזאת או לא?לא היה ברור מההודעה. בכל מקרה תודה רבה,מיילים כבר נשלחו אצלי(-:

yossnet1

New member
בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif../images/Emo168.gif

Margarita chum

New member
הכרטיסים באמת עוד שניה נגמרים...

בדקתי באתר של קסטל היום, וממש יש מפה של מקומות הישיבה, ובוא נגיד שאין עוד יותר מדי פנויים!!! אז כדאי לכם ממש להזדרז...
כי למרות שיש עוד יחסית הרבה זמן, רוב הכרטיסים כבר נרכשו, וזה אומר שבעוד יום יומיים לא ישארו כבר כרטיסים... לטיפולכם.

הגענו לרגע הקשה...

חברים שימו לב, מי יודע כמה עולה כרטיס להופעה של נגיד משינה באמפי קיסריה??? תשובה: בין 200 ל250! אצלינו תשלמו פחות....הרבה פחות!

תלוי איפה תרצה לשבת...

בקיסריה יש הרי מקומות גבוהים ומקומות נמוכים...הגבוהים ביותר יעלו 120 וזה מיועד באמת רק למי שידו אינה משגת, חיילים, סטודנטים אז אם אתם כאלה, תנצלו את זה. המחיר הבא הוא 160- 180 למקומות הטובים יותר שקרובים יחסית לבמה. אנשים! תאמינו לי שנלחמתי בשבילכם מלחמה רצינית וזה הכי זול שיש. אין מחירי כרטיס כאלו באמפי קיסריה, זה תמיד 200 ומעלה אז בבקשה בלי קיטורים. פשוט תעשו השוואה למופעים אחרים ותראו לבד.

עוד משהו

זו אכן המודעה שארצה שתפיצו במיילים שלכם. לרשימה זו כנראה מצטרפות דין דין אביב ורונית שחר.

כי זה לא משינה...

זה חבורה של זמרים שאמורים לבוא "עלק" בחינם כדי לזכור את פועלו של אדם דגול. לא יכולים לצפות שישלמו אותו מחיר להופעה של להקה או אומן ולערב מחווה. ואפילו לא מחצית מהסכום.... פשוט עושה לי רע, מישהו צריך ליישר את סדר העדיפויות בנוגע לאיזה קהל רוצים, עשירים, או חובבי מאיר אריאל ז"ל.

משמרותי

New member
../images/Emo12.gif החיה האם יש לך מושג?

מה הן עלויות ההפקה? כמה עולה השכרת המקום? עלויות הבטחון? ועוד ועוד ןעוד?!! אילו מאמצים עשתה ועושה שירז,להוזיל את הכרטיסים? לידעתך בדרך כלל באמפי לא מדברים אתך מתחת ל200 ש"ח. דיוויד ברוזה ומיומנה באמפי שוני 160 ש"ח. חוץ מזה לחברי הפורומים יש הנחה...אז בבקשה ממך,אנשים ואומנים מקדישים מזמנם הפנוי והלא פנוי להרים הפקה כזאת מסובכת,כולל חזרות על השירים... לפחות היית מוותר על ה"עלק".... ושיהיה לנו רק טוב טוב מטוב מאד

כמו שכותב משמרותי אחי

קצת כבוד,אין לכם מושג איזה מאמצים,יזע ודמעות מושקעים במופע אז תגידו תודה שיש כל שנה מופע,ודי לקיטורים.לכמה זמרים נוספים בארץ יש מופעי זיכרון מושקעים כאלה כל שנה מי שיכול לאמר לי מוזמן-ושירזי,תחזיקי מעמד.

למעלה