המהמ אחרי תקופת נבצרות זמנית, אני חוזרת
ג גליזה New member 11/2/07 #18 (הי רגע! אני יודעת!!!! ) אני לא פה הלכתי לישון, יש לי מחר על הבוקר מבחן באנגלית ( ) להת' וזה
א אוליב הורנבי New member 11/2/07 #14 כבר לא. ואפשר לנשק את כפות רגלייך על זה שחזרת? [וירטואלית, לפחות]
S suti New member 11/2/07 #24 את יכולה גם לא וירטואלית אם ממש תרצי אני אתן לך אפילו לטעום מהפטריות ברגליים, וגם מסלט הציפורניים שאכין.
את יכולה גם לא וירטואלית אם ממש תרצי אני אתן לך אפילו לטעום מהפטריות ברגליים, וגם מסלט הציפורניים שאכין.
א אוליב הורנבי New member 11/2/07 #28 הפחדת את כולם../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולי נשפכת לי פה. וסלט בתנאי שיהיו בו גם יבלות.
הפחדת את כולם../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולי נשפכת לי פה. וסלט בתנאי שיהיו בו גם יבלות.
S Simply Blonde New member 11/2/07 #29 אני לא מפחדת מכלום../images/Emo152.gif../images/Emo68.gif זה פשוט מגעיל אותי התיאורים הבלעכס האלה המפ אני רק מפחדת מכלבים וחתולים וכל מיני חיות. ומחטים וזהו.
אני לא מפחדת מכלום../images/Emo152.gif../images/Emo68.gif זה פשוט מגעיל אותי התיאורים הבלעכס האלה המפ אני רק מפחדת מכלבים וחתולים וכל מיני חיות. ומחטים וזהו.