<< המהווה הזמנים: >>

ל נ צ ח

New member
<< המהווה הזמנים: >>

הזמן המוחשי במציאות מאת: . לנצח זמן עבר = מציאות שהייתה, __ הווה = שישנה, עתיד = שתהיה. הזמן המוחשי הוא מצב במציאות המחזורית הנצחית החוויתית-ההוויתית לאדם באלוהות (תמיד כולנו באלוהים במצב הווה) ז"א , העבר והעתיד באדם הם מצבים אפשר לומר "מעורפלים" במציאותו היומיומית אותם ה` יהווה ז"א יגרום לעבר להתהוות שוב להווה באדם וכך מה שעבר יהיה הווה לעתיד, שיהיה כמו היה ההווה כשהיה בזמנו, ושהפך לעבר (ההווה שהיה) שחלף ונותר בהווה הממשי כחלום ויהיה ויתגשם בעתו להווה בהווה ששוב יהיה ובעתו ובעתיד, וכל זה נכון במחזוריות האינסופית ששוב ושוב ובעתה כל מה שהיה הוא גם זה מה שיהיה, ז"א מה שחלף כעין יתגשם מחדש למציאות של הווה, וכך היא, זאת המציאות שחווינו ו או חווים ברגע-זה, תחזור בנקודת הזמן שנקצב לה על ידי האלוהים (וכל זה במעגלי המחזוריות הנצחית) להיות כשהייתה הווה, ז"א תהיה שוב בהווה שיהיה. וכך זה פועל מאז-קדם מתמיד, ז"א החוויה הממשית שהייתה תחזור להיות להווה כשהייתה מאז ומתמיד. כך זה יהיה וכך זה היה ולתמיד היה ויהיה כשהיה "כל מצב" ומצב ביש המניע את גלגל המחזוריות הנצחית, גלגל ענק שנקודת הבראשית והאחרית הם נקודות ההתחלה וסיום בזה גלגל הזמן המסתובב לן באין-יעף וחוזר-חלילה בסיבוביו האינסופיים הדטרמיניסטים. וכך יוצא שכל שהיה יתגשם בעתו ויהיה נכון ובזמנו וכך תמיד יהיה כשהיה לעולם עולמי עולמים. וכל-זה, ז"א כל ""הסדר"" שבכאוס (כך בעיני אלוהים ומובן בעיני המבינים לראות שיש סדר גם בכאוס) ובאנטי-כאוס, נמצא בהשגחתו המתמדת הבלעדית השלמה הקדושה של האלוהים. על זאת קדושת הזמנים (קדושה היא כי אבדנו חלילה-וחס היה ולו הסטייה המזערית ביותר במנגנון) שמו המפורש והקדוש של ה` המהווה משטר וסדר בזמנים הכולל כמובן בכל חוקות-שמיים שבמרחבי הזמן שמאלוהים הם, וכך גם יעבדו כשהיו, הם, ויהיו תמיד מתוכניתו השלמה כמצוותו אותם שכך זאת דרכם שציוום בנצח ולנצח נצחים. וכל-זאת העשייה הקדושה הם החיים שברא ולמען כל-הנשמה אותם ברא ובכדי מהתופת להושיעה לנשום החיים באדם. הודות החסד והרחמים הגדולים שלו אלוהים ברא החומר עבורה בכדי להושיעה ולהגן עליה באדם אתה יחיה חייו. עשה ועושה זאת אלוהים ולעולמי-עד אותם יעשה תמיד ולתמיד דרך השגחתו * בכל * ושליטתו על הכל. " יהוה " הוא שם השם הקדוש הנורא של אלוהים בורא שמים וארץ << המהווה הזמנים. >> *ספר ישעיה פרק מה* (ח) הרעיפו שמים ממעל ושחקים יזלו צדק תפתח ארץ ויפרו ישע וצדקה תצמיח יחד אני יהוה בראתיו: . . . * . . . * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=2037

gpeles

New member
"הזמן המוחשי" "יהוה"

אלה הכל המצאות של האדם וכמוהם כל היקום וכל מה שקיים פה הם המצאות ובריאות של האדם, הרי הרבה יותר נכון לומר שהאדם ברא את העולם ואת ה' ולא ההפך. כנ"ל לגבי הזמן, שהוא דבר חסר משמעות, כי הדברים עצמם משתנים רק בתוך המוח אור וחושך יום ולילה כל אלה בריאות של מוחינו שמתרגם מצבים ודברים שונים לדברים אחרים ומעוות את התפיסה האנושית, וגורמת לאנושות להתקדם לעבר השקר האחד והגדול.

ל נ צ ח

New member
נו, בעיניו לפחות הבןטיפשעשרה חכם

חכם מהגאון מווילנה מכל חכמי היהדות(חז"ל) לדורותם
ומזה שלא חשבנהו:
* ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
קלעת בול ! ../images/Emo47.gif

צל: * דוד ו שלמה המלך! * 21/8/2000 21:57 לנצח ----------------------- -חשבת פעם מדוע כשאומרים ושרים דוד מלך ישראל חי וקיים וכששרים ואומרים עוד אבינו-חי ו עם ישראל-חי ,הרי מובן לכל שעם ישראל חי אך איך מסבירים שדוד המלך חי וקיים??? ומדוע נאמר עוד אבינו-חי? האם חלילה ימות? … הכן הוא חי לעולמים, איך אם כך ניתן להבין זאת בשכל הישר? בדרך הפשט ובניתוח היסטורי של מאורעות שבתנ"ך לעולם לא תהיה תשובה שלמה מספקת אך כשנקבל את העובדה שהתנ"ך הוא ספר חיים ולא ספר היסטורי למרות שניתן להבינו כך, אז נדע שהדברים מכוונים אך-ורק אלינו החיים פה היום אתמול ומחר בזמן-זה ולא בימי הביניים או לפני-כן, אזי יאיר ניצוץ אורה של השפה הברורה ותתפשט בעולם כולו רגע לפני שהשם יוצא ממקומו. יהיו דברים, ובעת ההיא משכיל ועם הארץ יבינו ש…: - * דוד המלך הוא משיח-השם החי בנינו עדיין היום ללא תואר "משיח" * (לא תואר לו ולא הדר: *ישעיה נג * ) כי טרם התגלה ברבים. וכשהתגלה וכולם ידעו את שמו ככתוב ב *ספר ישעיה פרק נג* (א) מי האמין לשמעתנו וזרוע יהוה על מי נגלתה: מהתגלותו, כולם ידעו אותו גם כשלמה המלך הוא * משיח בן דוד * זאת תהיה תקופתו כ האיש השלם ז"א האיש השלם עם ה' = תקופת * שלמה המלך הוא משיח בן דוד הוא מלך המשיח * |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s| -----------------------

gpeles

New member
איך מסבירים שדוד המלך חי וקיים

על פי הקבלה אין נשמותינו נעלמות הם נהיות גסות יותר ויותר במהלך השנים, וע"פ הקבלה אכן מאשרת מושג שנקרא גלגול נשמות ולכן נשמתו של דוד המלך נמצאת כאן מתהלכת בעולם זה ברגעים שאני ואתה כותבים את ההודעות שלנו. ובו אני אסביר לך מדוע אני רואה את עצמי חכם יותר משאר האנשים שהזכרת, הם מפרשים דברים שקיימים (כמו כל תרבות האדם שיוצר משהו ואז מפרש אותו ומגלה אותו מחדש) אני מנסה להביא תפיסה חדשה. ואתה באמת יכול כרצונך, ואולי אף תרגיש את האלוהות ותדע מהי -> אבל לא, אתה תראה בדיוק את מה שהמצאת והמציאו לפניך כי אתה כלוא בתוך השכל שלך, זה כלא שאי אפשר להשתחרר ממנו בטח שלא היום עם כל הזבל שנמצא פה, האדם הקדום ניסה לפתח את האשליה במקום להרוס אותה ופה שורש טעותינו משמע החטא הקדום בשפתך. כי אין היה זה חטא כלפי האלוהים שאין היה קיים לפני האדם ונברא ע"י האדם בחפשו פירושים לאשליות (שלאחר מכן החליף את האלוהים בגורמים פיזיקילים ומי יודע איך ימשיך) זה היה חטא כלפי עצמו. ולכן שאלתי אותך מה אתה זוכר מגיל חודש, בגיל זה שכלו של האדם אינו מפותח וכן גם חושיו מה שמביא אותו לראות כמה שיותר את העולם כפי שהוא באמת מבלי האשליה שמוח האדם יוצר.

ל נ צ ח

New member
אתה פשוט שכחת את שפתו של אלוהים

* השגחה פרטית ולא מקריות * וואלה פורומים: תאריך: 17/11/2000 שעה: 12:15 מאת: בן חור לא קשה להיות דוברו של אלוקים בס"ד האלוקים פונה ומדבר אל כולנו כל הזמן הבעיה ששכחנו את השפה . כשבן עמי לנצח חווה ניסים על בשרו והוא משייך אותם כהשגחה פרטית ולא מיקריות הוא נחשב כיוצא דופן וכמוזר,האמת שאנחנו הם המוזרים. אנחנו איבדנו את הרגישות לזהות את הניסים ואת כל המתרחש סביבנו כמעשי ידיו של האלוקים, אנחנו שכחנו את שפתו של אלוקים, ולכן איננו יכולים להיות דובריו ככל שהתקדמנו, התרחקנו . Avil 2311 תאריך:3/11/2000 שעה: 10:18 מדוע לא תוציא את פרוש בן- עמי לתנך- אוליזה יתפוס אים תוכיח איכות לבן עמי אני אישית חושב שרק אנשים מסובבים מסוגלים לקדם את היקום כי הם רואים דברים שאחרים אינם רואים. בניגוד לשטופי המח המשמרים את ערכים הישנים- כתוצאה לחסר יכולתם לחשוב אני רואה שאתה מנסה לחשוב והעובדה שאין איש שיש לו בעלות על פרוש התנך סוללת לך את הדרך קדימה (תגובתי) - תודה רבה רבה, אני מצטער שלא מצאתי לי זמן להשיב לך קודם ובקשר לדבריך על עניין פירוש בן עמי לתנ"ך, אומר בקיצור שזה מתרקם לנגד עיניכם כאן ועכשיו באלה הצעדים הראשונים מצידי לכיוון הרבים. אומר בפשטות שהייני מכיר את צעדי ולכן אני יודע ללא שום צל של ספק שזו הדרך בה אני הולך היא הנכונה ביותר לייעודי ולכיוון המצב שציינת. בברזיל, שם חייתי ח"י שנים, ידועה לרוב האמרה " לאט לאט מגיעים רחוק " כך אני: צעד צעד, לאט לאט, שואיי שואיי אבל בטוח אם לא בוער, למה למהר? כל הכיף הוא לא כיבוש המטרה, אלא הדרך אליה, וידוע שתבשיל מוצלח במיוחד שטעמו טעם גן עדן, ללקק את האצבעות ממש, הוא זה שהתבשל לאט לאט ועל אש קטנה כך אצלי, זה מתבשל, וחלילה לי להיחפז ולקלקל. זה עדיין מתבשל, אפשר לטעום, זה כמעט מוכן, קרוב הדבר, וזה בטוח מביטוח הצלחת המעדן והאירוח ,מעדן פרשנות התנ"ך לפי בן עמי לכולם. . . . * . . . עונג שבת שלום ומבורך ממני: * _____ * ל נ צ ח * _____ * תאריך : 21/08/2000 22:42:41 נושא ההודעה: דיברה תורה גם... בלשון מוצפנת: מאת: לנצח בתגובה ל: דיברה תורה שלא כלשון בני אדם (Mar X) ההודעה שלי היא: בלשון מוצפנת: וכך זה הדבר: -בית דוד זה ביתו של דוד ז"א בסוד הדבר מקום חייו של דוד= משיח השם לפני התגלותו לעולם כשהחיים שניתנו לו בחסד אלוהים הם מלוכתו. בן ישי= בן הישע או בן "י"-אלוהים ו "שי" = מתנת ה` הוא בנו של האלוהים ובמתנה חייו נהיו. ולא בנו ההיסטורי של איזה אדם בשם ישי. וכשהתגלה לעולם, זאת תהיה תקופת שלמה המלך ובתנ"ך כשנאמר בן דוד הכוונה לשלמה האיש השלם "ה מ ש י ח" שגם יקראו לו " מ ש י ח בן - ד ו ד "! בברכה: ___________________ ל נ צ ח __________________ מאת : ווסאבי נושא : איזה מתח! בתגובה ל: דיברה תורה גם... בלשון מוצפנת: (לנצח) ההודעה שלי היא: אני חושבת שההודעות של לנצח הרבה יותר מותחות מה"פיליטון" בהמשכים של הבחור החרדי. סודות שגלויים רק לו, הזמן להפיץ שמועות וכעת גם קודים וכתבי סתר. אישית ההימור שלי הוא שבסוף נגלה שלנצח חושב שהוא המשיח או לפחות אליהו הנביא. או זה או ש"המשרת עשה זאת".

gpeles

New member
ושוב אני חולק על דעתך

כפי שהזמן לא קיים ואת זה אפשר להוכיח בדרכים "גשמיות" (אפשר לראות בהודעה אחרת שלי) גם לא קיים העולם, את זה עוד יותר קשה לראות אבל אכן אין העולם קיים ופה אני דווקא די מתחבר עם הקבלה (עד האלוהות) שלפיה קיים רק אור האינסוף ועולמות הביניים שבחמשת מדרגות "יהוה" מסתירים מאיתנו את האור הזה. אנחנו יוצרים בעזרת המוח וחושינו את העולם הזה שהאלוהות היא חלק ממנו.

למעלה