המדריך

AMIT23y

New member
המדריך

היי אני משתמש בכל מיני תוכנות כגון FL כבר כמה שנים ואני מנסה לעבוד על הCUBASE כבר הרבה זמן ... לא מצליח .. לא ממש מבין מה קורה שם ואני קראתי את המדריך שיש פה אבל הוא מדלג על מלא דברים.. יש מדריך מפורט יותר ?? בעברית ?

AMIT23y

New member
אני אשאל כמה שאלות בסיסיות

1. איך זה שאני מסמן קול מסויים מהINSTRUMENT ואחרי זה שם אותו ב MIDI 1 ואני בוחר בOUT שלו לשים את A1 שזה הכל שאני רוצה ומשום מה הוא שם שם קול אחר ??? שאני מנגן בתווים אז הוא מנגן לא את הקול שאני בחרתי בכלל. אני ניסיתי לשים תופים והוא בוחר במשהו אחר.. 2. מדוע שאני בוחר קול אז ברוב הכפתורים שאני משחק(מעל האורגן) הם בכלל לא משפיעים על הקול כשאני לוחץ על הקלידים ??? 3. הבאסים (אני לא יודע איך קוראים לזה בדיוק אבל ה "בומים" -שיש בHOUSE פה הם על הפנים. איך אני שם משהו אחר . 4. אני יכול להכניס לופים מהפרוייטי לופס ?? תודה..

AMIT23y

New member
עוד משהו שרק גיליתי

אני הבנתי שאני יכול לבחור באפשרות הFL בINSTRUMENTS אז בחרתי ושם ניגנתי מה שאני רוצה , לאחר מכן אני פשוט סוגר את הפרוייטי לופס?? כי סגרתי אותה והתחלתי לנגן את השיר בקיובייס ופתאום באמצע השיר ללא קשר הוא מכניס לי את מה שעשיתי בFL .. ! לא מבין !..

AMIT23y

New member
יו אני לא מבין !!

הוא מנגן לי פה קטעים מהפרוייטי לופס בלי שסימנתי קטע בלוח עבודה ! התוכנה פשוט רצה ומנגנת ואני לא סימנתי מקטעים בכלל שינגן אותם אז מה הוא בעצם מנגן לי ??????? לללא קווולט !

AMIT23y

New member
בעברית ניסיתי

ובאתר הזה שנתת לי יש רק אנגלית ואני לא הבנתי בדיוק מה קורה שם. בכל אופן אני מנסה להשתלט על זה לבד רק שיש פה משהו מוזר אני מכין קטע בFL ואז הוא שם אותו בטראק שלי בלי שרואים אותו מסומן בכלל. פשוט השיר מתנגן ופתאום בשנייה השלישית ללא כל קשר לכלום שומעים את הFL שהכנתי...

alt loc

New member
amit23y

תתחיל לעבוד אחי תתקע במשהו אנחנו כאן לא נשאיר אותך לבד תקוע!!!

elper11

New member
אחי הבאת חפירות...

אחי הבאת פה חפירות בלי להסגר על שאלה שאתה רוצה לדעת אתה לא נותן לבנאדם לענות...תרצה תשאל אחי אבל זה לא עוזר שאתה זורק לנו בעיות שקורות לך תנסה להסתדר איתם ולנסות להבין אם לא אז תשאל..

למעלה