המדריך

p o l i

New member
המדריך

יש לי בעיה עם המדריך שלי: הוא לא שומר על דיסטנס (מה שקצת מפריע במהלך האימון) והוא יורד עליי וצוחק עליי אין לי אפשרות להחליף קבוצה- לגיל שלי יש רק קבוצה אחת ולהתאמן במקום אחר זוהי הוצאה כספית שאין לי אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי או להציע לי משהו שלפחות יתן לי את האפשרות להתאמן כמו שצריך
ב

katana

New member
התאחדות הקראטה בישראל

בענייןהבעייה שהנך מעלה, אתה צריך לעשות מאזן, אם אתה "הרבה" נהנה מהאימון וזה רק "קצת" מפריע לך, אזי תוותר לטובת ההנאה אבל אם זה להיפך, אני מציע שבנימוס תבקש לשוחח ביחידות עם המדריך שלך ותסביר לו את תחושותיך ותבקש שישתדל ככל שהוא יכול לצמצם ואם יוכל להמנע מ"לרדת עליך" בזמן האימונים. אם הוא מבין עניין ייטב לך במידה ולא אתה צריך לחפש מקום שם תרגיש טוב ובמקרה שלך אם כל ההנחות שלי נכונות, מוטב מאוחר מאשר אף פעם. אבי

קיבלת מ"קטאנה" עצה מצויינת

אפשר ומדריך זה אינו מגלה את הרגישות הראוייה,אך זכור: הוא רק אדם... דבר איתו: ספר לו לא מה אתה חושב אלא מה אתה מרגיש. כשמישהוא לא תוקף אותך או מבקר אותך, אלא אומר "נעלבתי" מה נותר לך אם לא להתנצל ?!

נקודה למחשבה

וזכור - זו רק נקודה למחשבה... * האם המדריך יורד רק עליך, או שזו האוירה הכללית בקבוצה? * אם אתה היחיד - שיחה עם המורה עשויה לעזור, ועלולה להפריע; בכל מקרה כדאי לך לנסות לבדוק אם הוא צוחק ויורד עליך בגלל שנראה לו שאת/ה פחות משקיע/ה, או שזה בגלל שלא מצאת חן בעיניו. * אם את/ה לא היחיד/ה שנהנה/ית מהטיפול הזה, אלא זו האוירה בקבוצה, סביר ששיחה עם המורה לא תעזור - כנראה שכזה הוא, וכך נוח לו, וסביר שהוא לא ישנה את דרכיו. *** לגבי השיקול הכספי - יש הרבה מורים שיתנו הנחה, גם גדולה מאוד, לתלמיד שהם מתרשמים מרציניותו; אבל זו התחייבות מצדך שצריך לעמוד בה. שוב, רק נקודה למחשבה....

p o l i

New member
תודה

תודה על כל העצות תיהיו בטוחים שאני אשתמש בהן דרך אגב אני בת

tenzer

New member
הי פולי

הי פולי קראתי את ההודעה שלך ואת העצות שנתנו לך ולדעתי העצות הן טובות מאוד. בסה"כ רציתי להוסיף עוד נקודה למחשבה. דרך מבט נוספת...... זה שהמדריך יורד עליך נסי לראות בזה אתגר אישי לא להתעצבן ולא להכנס ללחץ בגלל זה. באומנויות לחימה אנחנו מציבים לעצמנו המון אתגרים.שבאימון אנחנו מנסים להתאמן ולעמוד באתגרים האלה(הן אתגרים פיסים והן אתגרים נפשיים) .תראי בזה שהמדריך שלך יורד עליך אתגר. נסי למרות כל התגרותיו להתאמן וללמוד ממנו את כל מה שאת יכולה(בהנחה שהוא באמת מדריך מקצועי טוב) .אולי עוד כמה זמן תגלי שבעקבות ההתמודדות הזאת יצאת יותר חזקה מבחינה נפשית???? תדעי לך שהרבה מאומני הלחימה הגדולים סבלו מיחס משפיל מעליב מצד מוריהם (אושיבה אמר פעם שהוא סבל הרבה מהמורה שלו ואולי דרך זה הוא הבין המון נקודות חשובות בנפש האדם) בכל מקרה בהצלחה דרך אגב ספרי לנו במה את מתאמנת? כמה זמן? איזה מועדון? איפה? ביי ישי

p o l i

New member
אני ....

אני מתאמנת בגו גטסו מאוקטובר (השנה) באזור גבעתיים- רמתת גן אני מעדיפה לא להגיד באיזה מועדון שלא תבינו לא נכון אני אוהבת ומעריכה מאוד את המדריך שלי בתור בן אדם ומדריך ואני יודעת שהוא מדריך טוב אבל העוקצנות שלו מפריעה לי אני עקשנית מאוד ולא מוותרת מהר ואני דיי טובה יחסית לאנשים בקבוצה שלי,שברמה שלי אולי מהסיבה שלפני בערך 7 שנים למדתי גוגטסו במשך שנתיים+ והפסקתי מסיבות שונות. אני נהנת מאוד ללמוד גוגטסו ואין סיכוי שאני אפסיק בזמן הקרוב בגלל אף אחד אני הקשיב לעצה שלך והתייחס לירידות בתור אתגר מי יודע אולי אני יהיה אושיבה הבא(ה) ושוב תודה להתייחסות של כולם עזרתם לי מאוד!!! פולי

למעלה