המדריך למתארח...

Benkok

New member
המדריך למתארח...

החלטתם על טיול לחו"ל...החלטתם באותה נשימה לחסוך כמה מאות דולרים ולהתנחל אצל משה בניו יורק...בדרך כלל מחשבה לגיטימית...אם לא עוברים את הגבול. ניתן לסווג את יחסי הקירבה לכמה רמות עיקריות - 1. קרוב משפחה מדרגה ראשונה. 2. חבר טוב. 3. משפחה מורחבת. 4. חבר מן העבר. 5. מכר בסיסי / הבן של שולה ונחום מקומה 5. 6. הבת של אברהם מהעבודה של אבא... יש עוד המון סוגי קירבה אבל רוב הצורות מקבילות בקירבה שלהן לסוגים שפירטתי. אין בכוונתי לייחס סוג התנהגות לקירבה מסויימת - תיאלצו להשתמש בשכל שלכם כדי להבין מה מותר ומה אסור... נתחיל... 1. כשאומרים לכם "תרגישו כמו בבית" מתכוונים לזה שאם אתם צמאים - קחו לשתות לבד...בהחלט לא מתכוונים שתשאירו את הגרביים שלכם בסלון. 2. אחרי שאתם הולכים בעל הבית נשאר עם מזכרת מאוד יפה בצורת חשבון החשמל התפוח שיגיע אליו בעקבות העובדה שהשארתם את המזגן דלוק 4 ימים ברציפות...קחו לתשומת ליבכם את העובדה הזאת. 3. הראו לכם איפה הסופרמרקט הקרוב? תשתמשו במידע הזה כדי למלא את המקרר בדברים שחיסלתם... 4. זה שאתם רגילים שההום פייג` שלכם הוא וואלה ניוז זה טוב ויפה...אבל להפוך אותו לאתר הבית שלי זאת כבר חוצפה... 5. כנ"ל לגבי הדיפולט של המקלדת... 6. אין לי יאהו מסנג`ר במחשב כי אני לא רוצה...אם התקנתם לעצמכם אחד - תסירו אותו לפני שאתם מתחפפים. 7. אני יודע שאתם קמצנים מידי ולא רוצים לשלם משקל עודף בשדה התעופה, אבל בחייאת תזרקו את השמפו המסריח שלכם לפח ואל תשאירו אותו ליד הכיור באמבטיה. 8. כנ"ל לגבי הקונדישינר... 9. אם הייתי רוצה מגבת מתפוררת שכתוב עליה "מזל טוב מוועד עובדי בנק לאומי" אז הייתי הולך לעבוד בבנק לאומי - בבקשה תזרקו את המגבת לפח אם אתם לא מתכוונים לקחת אותה איתכם הביתה. 10. סעיף 9 מתבטל אם מדובר במגבת איכותית ומפנקת. הנה קישור למדריך המלא...תרגישו חופשיים להוסיף...

קרלטון

New member
גדול... לא ידעתי שאתה בלוגר, בנקוק

רק לגבי סעיף 13 - על מי אתה עובד, מתי בפעם האחרונה קמת ב-7 בבוקר לעבודה???

Omiz

New member
../images/Emo152.gifמצחיק ונכון !

ניו יורק עלק...אני מבין שהיו לך כמה חוויות קשות...

jan du

New member
וואו!

חח לא משנה איזה קירבה היית לי אליך לא ניראה לי היית מתארח אצלך מראש.. מה אתה כזה כבד באים חברים שירגישו בכיף תהנה מהספק שאירחת ועשית למישהוא טוב מה אתה מתחשבן דברים הולכים דברים באים אבל השגת את מטרתך אחרי הודעה כזט כניראה שאף אחד לא יתארח אצל כבר..

אMור

New member
חופשי וואו!

הבנאדם הביא לנו מכאבם של המארחים הקבועים בשיא הקלילות ואתה בא ומטיח בו: "מה אתה כזה כבד" ו- "השגת את מטרתך"
תסלח לי, אבל אם בנקוק כבד, אז לך מגיע התואר: מתאבק סומו.

aviron

New member
ian - כעת אנחנו באים כולם אצלך !!!

אתה נראה מארח למופת !! אנחנו בדרך !! יש מגבות לכולם?

jan du

New member
תבואו אתם לא מאיימים:)

בוך הבא כל מי שמגיע לסין לאיזור שנגחאי מוזמן לשלוח לי הודעה ואני יעזור בשמחה מאירוח ועד סתאם חברה יש פה מגבות בגרושים להודיע לי יומיים לפני אני יקנה מגבת אישית לכל אורח והוא יקבל אותה כמזכרת שיעזוב.. ולא התכוונתי לבאאס תבנאדם (מיצטער אם יצא ככה)

Benkok

New member
../images/Emo6.gif לבאס אותי??? אין מצב...

אני לא יודע כמה זמן אתה בסין, אבל אני מניח שאתה עדיין בשלב ה"ירח דבש"...דבר איתי עוד שנתיים שלוש...

למעלה