המדריך השלם לboolprop

Gali Girl

New member
המדריך השלם לboolprop

טוב, ראיתי כאן בפורום כמה נושאים שהתשובה שלהם הייתה קשורה לקוד הבטא טטרס של הסימס, boolprop בקיצור. בגלל שאני כל כך חמודה ונפלאה החלטתי לכתוב מדריך מקוצר (או שלא) על הקוד. דבר ראשון- מה הקוד ומה הוא עושה? Boolprop TestingCheatsEnabled true- החלו לשנן! הקוד הזה הולך לשמש אתכם בה=כ=ל. מה הוא יכול לעשות? במצב הCAS- יצירת סים לפני שתיצרו את הסים, הקישו SHIFT+N. תופיע הודעה בצד ימין למעלה שהתקבלו חפצים חדשים (Dugbug mode)- עכשיו תוכלו להשתמש בשיער ובגדים של כל הNPC! מעכשיו, במקום לשכור מנקה או גנן, תוכלו פשוט ליצור אחד. בנוסף, יש גם את התלבושות של כל העבודות, בכל הדרגות, וגם את התלבושת של מלאך המוות ואת הסקין ה"שרוף"! בחלקה הקישו על סים מסויים ועל SHIFT. יופיעו לכם הרבה אפשרויות: "make vampire" לבעלי נייטלייף, "Give MP3" ועוד הרבה אפשרויות. המעניינת שבהם היא האפשרות "Swapn", והיא כוללת את האפשרויות: Sim modder - תלחצו על האפשרות. יופיע מעין תינוק, אבל אל תטעו- זה חפץ לכל דבר! אפשר לשנות את השאיפה (כולל שאיפה חדשה ללא סמל בכלל- שאיפה לכוח), שינוי גיל ועוד. Rodney's death creator-ייצא מין קבר, בליחה עליו תוכלו להרוג את הסים בכל דרך שתרצו. Tom's clothing tester- מומלץ ביותר! ניתן להחליף תלבושת לתלבושת NPC או של כל העבודות בכל הרמות. Tombland of Life & Deaths- ניתן לבחור עם איזה סים מהחלקה הסים ייכנס להריון (אפשר גם מעצמו), ניתן להאיץ הריון, וכמובן-לגרום לשני סימים מאותו מין להביא תינוק לעולם. Paul's Reaction Tester- נפלא לסרטים! יכריח את הסים לעטות על פניו כל הבעה אשר קיימת בסימס. על היהלום שמעל הסימס: לחצו על "Hide me" והיהלום יעלם- מומלץ ליוצרי הסרטים. על העיתון: לחצו Shift על העיתון, ותוכלו לקבל כל העבודה שתרצו וכל דרגה שתרצו. תיבת הדואר: לחצו עליה Shift ותוכלו לשלוט ברוב הדברים! לעשות את כולם שמחים, לעשות את כולם חברים של הסים שלכם, לעשות שהוא יכיר אותם, להזמין את כל השכונה הביתה ועוד. מדרגות: לחצו על המדרגות עם Shift ותוכלו לגרום לסים ללכת בכל דרך שתרצו ("walk…") טלסקופ: לחצו עליו עם Shift ותוכלו להחטף ע"י חייזרים. --------------------------------- מקווה שהמדריך עזר !

Huldra

New member
לא ידעתי שאפשר להחבי את היהלום

תודה על המדריך!

Gali Girl

New member
כל עוד את לא...

משתמשת ב"Force Error" כדי למחוק דברים, הכל בסדר. והאופציות שהוזכרו פה הם בסדר גמור, ניסיתי הכל.

123SimSit

New member
יאי!

אני מאושרת.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifלפעמים יש שגיאה

ואז אם לוחצים Delete זה מוחק את הסים..
אז נראה לי צריך ללחוץ במקרה כזה על קנסל אבל אני לא בטוחה... ו... פעם אחת אחרי כמה פעמים שהשתמשתי בקוד כדי להעלות את הסקילים אז נעלם לי מספר החברים של כל סים... וגם צריך לדעת על מה לוחצים כי אני פעם אחת בטעות גרמתי שיהיה עוד ילד במשפחה

שירי116

New member
../images/Emo28.gifעכשיו ראיתי בסימיל

שצריך ללחוץ על reset כשיש הודעת שגיאה...

Gali Girl

New member
בד"כ, כשיש חלון כזה, צריך ללחוץ על ריסט

(RESET) וזה פשוט יחזיר את הסים למה שהוא עשה לפני השגיאה.

MispIaced

New member
באמאשך, לפחות תדע לתרגם לעברית

בטא טסטרס. ויש כבר מדריך על זה בסימיל

Gali Girl

New member
הממ, אני בת.

טעות בתרגום. קורה. ויש מדריך בסימיל;יופי להם! אני פשוט ראיתי שיש פה הרבה אנשים שלא מבינים איך משתמשים בקוד הזה, אז כתבתי מדריך קצר. זה הכל. באמאשך, תגלה קצת טאקט.

למעלה