"המדען" ציגלר נחשף

  • פותח הנושא LSD-J
  • פורסם בתאריך

LSD-J

New member
"המדען" ציגלר נחשף

ברצוני להחזיר אתכם כמה ימים אחורה. בנסיון נואש להוכיח את תאוריית מוצא הפילים מהאדם, כמו גם את תאוריית "הדינוזאורים היו סתם המצאה" וגם את תאוריית "כל המדענים הוטעו בגלל המבול", פלט ידידנו ASS שם של איזה מדען העונה לשם ציגלר. "אל תתווכח איתי", אמר לי ASS, "תתווכח עם המדען ציגלר, הוא בדיעה שלי". אני מודה שהייתי קצת מופתע. מי זה הציגלר הזה? מאיפה הוא צץ פתאום? איזה מדען שמכבד את עצמו יכול לבוא ולטעון שפילים נוצרו מבני אדם ודינוזאורים מעולם לא היו קיימים? נראה לי קצת חשוד כל העסק... חיפוש קצר באינטרנט העלה ממצאים די מעניינים על הציגלר הזה. כמו שחשבתי מהתחלה (מוח משפטי אנליטי יש לי), מדובר בעוד רב מחזיר בתשובה, מהסוג שכולנו מכירים. למרות זאת, מדובר בחיה קצת שונה : בניגוד לשאר המחזירים בתשובה, ציגלר זה מנסה לעשות זאת באמצעים קצת יותר אינטילגנטיים (סליחה, מנסה להיראות יותר אינטיליגנט) וזאת ע"י הצגה של נתונים מדעיים כביכול המחזקים את קשקושיו. מיותר לציין כי כל קשר בין מה שהוא מנסה להציג לבין המציאות מופרך לחלוטין וציגלר נחשף במלוא מערומיו "המדעיים" כאשר חילוני אקטיבי ומשכיל מציג בפניו שאלה קצת יותר מתוחכמת ממה שהוא חשב שישאל אותו קהל של חוזרים בתשובה. תעיפו מבט בלינקים, ותראו למה אני מתכוון כשאני אומר שאין חיה כזאת, "מדען (אמיתי) דתי".
 

a-s-inv

New member
הפעם שטויותיך חרגו מגדר השטויות

סע, תיפגש איתו יא מוצץ לינקים שכמותך, הלינקים זה מקור המחיה שלך, צא לשטח גברתן וירטואלי שכמותך
 

mosh_the_ant

New member
קח פרוזאק או משהו...

אתה לא יודע שאתה עלול לקבל התקפי לב מהעצבים האלה ? רילקס ,אח שלו.... הוצאת דיבה לא אסורה בתורה ? ולסיום - לא כדאי שתעשה ´קאט ופייסט´ (מאיפה שאתה עושה את זה) של איזה תשובה לעניין פעם ? חם.
 

פלסטיק

New member
תעזוב מה אתה מתווכח איתו

עכשיו הוא עובר לנימוק הסופי, לאיים עליך. הרי כולם כאן ראו שהוא מגבב שטויות חבל על המאמצים שלך. אני רק לא מסכים עם דבר אחד בדבריך, אין קשר בין דת למדע לכן יכול להיות מדען אמיתי דתי (ויש רבים כאלה). הוא רק לא אמור לקבל את התורה וחז"ל כמו אידיוט
 

LSD-J

New member
מסכים איתך

ומתנצל על טעותי. ו-ASS, כדאי שתשתה מים קרים. חם היום.
 
למעלה