לזה קוראים "גילוי אמריקה"
לאחרונה ראיתי הודעות בפורום שבעצם חוזרות על דברים שנכתבו בו כמה פעמים רק כנראה תלוי מי הכותב. אבל הללו מאשרות שיש כאן בעיה חמורה. החמור לדעתי, שמה שנאמר בהודעות אפילו בהתרגשות שונה מבעבר אני בכל זאת שואל וכמאמר מוסגר, האם גם זו הוכחה שהאינטרנט הוא לא כאילו אמרו "שמענו ברדיו" או "קראנו בעיתון" - מה לעשות, לא אומרים - עדיין - "ראינו באינטרנט". גם את זה כתבתי ואיני מבקש זכות יוצרים. ועוד כותבים, שיש החושבים ש"אם מדברים משמע עושים" - גם זה... חמור לא פחות, שכותבים שיש לעשות אחרת מהמילים הזורמות כאן ללא הגבלה - האם לא זכורות בקשותיי מגולשים שהם משפטניים (ואני מאמין שיש כאלה בפורום) וזו היתה רק הצעה ברוח רעיון מעשי שיבורכו שיציעו אחרים אפילו יותר מעשיים. כזכור, היצעתי ליצור תקדימים ע"י פנייה לאישיות זו או אחרת וגם כזו שתתארח בפורום ולתפוש מקרה ולפנות אתו לאיזה ועדה או בעל תפקיד בכנסת וכאשר זה לא יענה או אז לפנות למבקר המדינה. אני עשיתי זאת ולאחרונה, אצל מבקר המדינה מתייחסים לשתי תלונות כאלה. עם כל הכבוד, זה לדעתי עדיף משיחה בפורום בינינו כי אנו מסכימים אחד עם השני בכל. ולענייננו, אם רבים היו עושים כך או אז הבעיה הייתה איכשהו מתעוררת כי רבים מדי שואלים. זאת ועוד, בזימון אישים לפורום, אפשר לשאלם מה בדבר ידיעה שפורסמה בציבור - גם בשל פרסומה בציבור וגם עצם הידיעה - האם החובה בהקשר התייחסות לאלו לא מעוגנת בחוקי המדינה? אגב, פרסמתי כאן שאלון "כאילו" האישיות הנדונה כבר נמצאת בפורום. עד כאן, רק בבחינת על "קצה המזלג". עתידי המנחם