המדינה ה52 usa

אליה 24

New member
המדינה ה52 usa

נימאס לי מהחים פה ישראלים שאוהבים תארץ כתוצאה מפרופגנדה תיקשורתית הכנסת פודלים חמדנים עים משפחות... שקובעים תמשכורת של עצמם תיתבישו מדינה מיתפרקת כתוצאה מאנוכיות בלי טריטוריה בלי קווים אדומים אין להם גבולות מושחתים מכוערים מדינה שדלק עולה כמו חופשה בחו"ל בבחירות הבאות יהיה פתק בוש שרון ופרס? עד איפא תגיעו? מה צריך שיזעזע אותכם שיטלטל אותכם? משהו בסדר גודל של השואה?מדינה מיתפרקת ביגלל קומץ מושחתים ועם שלם של פראיירים מדינה שרובה רואה בכנסת מקום של זונות מקום שכול פשע בו נימחל אים תעשה משהו שירצה תשמאל?! למה חשבתם שרון נהיה מגלומן אים לא כדי לרצות תבג"ץ??? מדינה שנותת שטח שדם בנים ובנות נישפך כמים? אז למה ל ע ז א ז א ל לקחתם אותו??? אוטיסטים הלא?? גם לעם אולי יש בחירה מה יעשו במדינה הזו?! מי זה מדינה? אתם?? למה מנעתם מישאל עם אנו לא חכמים מספיק ליקבוע מה גורלנו אנחנו???אתם אלוקים? מי אתם? דיקטטורים! מגלומנים ניפגש במחנות ריכוז!!

אליה 24

New member
אני יודע

אנו הולכים בדיוק כמו שהלכו אבותינו לשואה כצאן לטבח ונעשו פראיירים בין לאומים מה לעשות זה בגנים

קפת

New member
פקודת המעצר הוצאה

על אי נקיטת ניקוד בסוף משפט. זו עברה חמורה מאוד. חוץ מזה, היא צודקת. אבל אני מעדיפה להיפגש בשלוותא, על החוף. העונה נפתחה ויש להם מרגריטות קפואות נחמדות מאוד.

אליה 24

New member
חחח

תיצחקו אחרי שהערבים יכנסו ויעשו תחברות שלכם שפחות סורי שהרסתי תמסיבה הקטנה שלכם פשוט המצב רציני מידיי בשביל ליצחוק צחוק מטומטם וליטמון ראש ועוד ראש בחרה שלכם

אני חושבת שישנם מקרים

בהם יהודי חייב לגרש יהודי. תגרשו אותו מפה. הוא עויין.

אה, סליחה רגע. מישהו יודע באיזו שפה

אליה מדבר? לא, כי אני נורא רוצה להבין מה שכתוב אבל לא מצליח לי.

אליה 24

New member
חחח

תיצחקו אחרי שהערבים יכנסו ויעשו תחברות שלכם שפחות סורי שהרסתי תמסיבה הקטנה שלכם פשוט המצב רציני מידיי בשביל ליצחוק צחוק מטומטם וליטמון ראש ועוד ראש בחרה שלכם

זה בא לך טבעי

הכפל-תגובות הזה, או שלומדים את זה בקורס, או שזה סתם מהתרגשות? את החברה שלי הפכתי לשפחה כנענית. גזעית, עם קולר. למכירה שישה גורים. למעוניינים גם שלושה גורי חתולים ודוב נמלים.

קפת

New member
מתעניינת

בכמה הדוב נמלים? הנמלים זה כלול במחיר, או שצריך לקנות מניות ממשלתיות בשביל זה? בהכנעה כנענית אורגינלית, קפת יו"ר מועצת "תנו לחיות לשתות"

נץ666

New member
נמשיך להשתעשע באווילה הזו

אליה24? כי למשל ממש מגרד לי לתקן לה שגיאות כתיב, פיסוק ותחביר. לעודד אותה לשכב עם ערבי, שירגיע את עודף ההורמונים המסתוללים שלה. בכלל נדמה לי שהיא סובלת מבעית היעדר.... וד"ל

היי היי אליה!

בת הרים או בת ...? (נשבע לכם בקופסה. הרגע המצאתי) לעודד אותה לשכב עם ערבי נשמע לי לא רע, אולי גם לערבב עם עודד. ולקפת - את הבדיחה על הדוב נמלים את מכירה?

קפת

New member
לא!!!!!!!

תביא מיד. ואליה, לדעתי, זה בכלל גבר. מה שלא מפריע להמשיך לעודד אותו לשכב עם ערבי. או עם אבותיו.

אליה 24

New member
כפת רוצה לישכב?

עים מלפפון חמוץ? אני בימקומך היתי שוכב עם מלפפון חי את יודעת הגודל כן קובע

אליה 24

New member
למלפפון חמוץ

אמרת שפעם בחורה אמרה לך שהבעיה של הישראלים היא הגודל מענין למה היא אמרה את זה לך ולא אמרו את זה לי לפחות אל תפרסם את זה אני מבין את המשיכה שלך לדובי נמלים הם הרי לא מיסתקלים על גודל ו...זה בסדר אל תענה

למעלה