המדינה היחידה

zoti

New member
התחלתי לקרוא ואז...

קיבלתי כאב ראש ובחילה רק מלקרוא את המילים בנק ישראל ואלכסונים.

zoti

New member
אתה שואל אותי ?

כי אם יש משהו שאני לא מבין בו בכלל זה כלכלה. שני החלקים שמעולם לא קראתי באופן עיקבי בעיתון הם כלכלה וספורט. רוצה ת'ספורט ? בגדאדי ?

bagdadi

New member
zoti ספר לי על התרבות הרוסית ....שהזכרת

שהזכרתה אם סחר נשים,אלימות נוצרית, ברברית ,במדינת היהודים לשעבר , יחד עם הצפה של בתי בושת, אם זו התרבות הרוסית שדיברתה עליה אני מעדיף תת -תרבות . אך הבגדדי לא נשבר

zoti

New member
על מה אתה מדבר, אחי ?

נתחיל מזה שאני לא מגיב יותר להודעות בנושא גזענות ! וזו הייתה בדיחה. בישראל ברגע שאתה מוציא את העיתון ישר מישהו מבקש את הספורט. פה גם אם מישהו ברכבת זרק את העיתון לידו עדיין אין לי אומץ לבקש אותו ממנו.

אטה גיזאני באצמכה

סה ממש גיזאנוט מה שאטה אומר פוה. ביגלל ענשים קמוחה אזבתי את ישראיל. קול הסמן אמרו לי סונה סונה. אני לא סונה. אני לא אוסקת בסנות. אחשב אני בלנינגרד. יוטר טוב לי קחה. אין קסף אבל לפחות יש קבוד.

lolita4

New member
../images/Emo25.gif כפרה עליך בגדדי

זו שוב אני המפסקת.קיבלת את ההודעה שלי על מה היה קורה אם היינו נתקעים במעלית? או חדר הכביסה ב-park plaza? שמת לב שאתה מפר את שלוות הנפש בפורום,לאור מצב הפיגועים אפילו לפנטז לא בא לי למרות שהבחורה הזאת מתחילה לעשות סימנים של .... תעזוב את האשכנזים בשקט.

nissimlev

New member
slich al acnisha po ameseich amagel

מנסיםלב.אהלן יקך לי שעה לכתוב מקווה שיצא מיזה משהו איך שולחיםא אני לא יודע עוד לימחוק טעות אין פו מספיק סימנים אז תן לשלוח לזהו זאתי נשמע יותר נקבה אני מדמיין אישה תודה בינתייםמנסים ממיאמי.,. acol katan any ..bekoshi roea aval yes atachala leadam sepsik lilemod bceita .hei.

zoti

New member
רצוי לענות בשירשור הנכון.

אם אתה עונה פה על שאלה ששאלתי אותך בשירשור קודם אתה מבלבל את כולם. באיזה מיקלדת בחרת ? לי לא הייתה בעיה למחוק ואם גודל הפונט קטן מדי אתה יכול להגדיל אותו בVIEW/TEXT SIZE (אקספלורר) לגבי הכינוי שלי, בדוק את הכרטיס האישי שלי (קליק על הכינוי שלי יפתח את הכרטיס האישי)

nissimlev

New member
ze lo holech lee col cach

אנ יצ צריך שמישהו ישב עלידי ויראה לעט לעט המקלדת קולהגדיל.ראים לה וירטואל איברו קי בורד יש לה את אב לפי סדר איך לימחוק לא יודע להגיל גם לא יודע לילה טוב נסים,ד להגיל,cama otiyot nimechko lee bintim yoter kal lee lictov cacha nirea machar nissim

zoti

New member
אל תדאג, ניסים. אני לא יעזוב אותך

עד שתצליח לכתוב בעיברית. לפי ההסבר שלך אני מבין שאתה משתמש במיקלדת הזאת. אז קודם כל תבחר בLAYOUT - HEBREW LAYOUT (מסומן בעיגול בתמונה המצורפת - תעשה עליה קליק והיא תפתח בגדול) זה יגרום לאותיות להסתדר כמו שהן מסודרות על מקלדת עיברית רגילה. אם יש לך אותיות חרוטות על המקלדת (אם הבאת אותה מישראל למשל) אז כל מה שאתה צריך לעשות זה להקליד את הטקסט בצורה רגילה. כדי למחוק פשטו תשתמש במקש ה-BACKSPACE. אם אין לך אותיות אז אני ממליץ על המדבקות (שקישור אליהן שמתי בהודעה הקודמת). אתה גם יכול לכתוב אותן על המקלדת עם טוש בלתי מחיק או פשוט לנסות לזכור היכן הן ממוקמות. תעשה עוד נסיון לכתוב משהו בעיברית ואל תישבר.

zoti

New member
ותספר לנו גם איזו מערכת הפעלה יש לך

כי אפשר אולי לפתור את הבעיה בצורה קלה יותר.

nissimlev

New member
tzaraim tovim m nissimllzotee

hayetti bamechasev ad 6 baboker takuaa becol minee matzavim him col ky bord caet afilo eain lee coah lachzor laem anee bewindow copact presario .lo avadte him lefkovizt the lo mitchalef lee alay out hebrew gam anee lo yodaa lavir maky bord lashat room ..al tiealev lee ..toda nissm...אבגדהוזחטיךכלםמןנסעףפץצקרש0123456789"-;: ,.?! אני הישתמשתי בזה אתמול.איך שולחים מעתיקים או שיטה אחרת מקוה שלו תינצל אותי בגלl חוסר ידע vאתה אדם ישר...zotti

zoti

New member
קצת קשה לי להבין מה בדיוק הבעיה

כי אתה מסביר שיש בעיה אבל בסוף האנגלית מכניס משפט כמעט מושלם בעיברית אז זה נראה כאילו אתה כן מסתדר עם זה ורק צריך קצת אימון. ועדיין לא הסברת איפה הבעיה. כדי לעזור לך אני צריך לדעת: -האם יש לך תמיכה בעיברית במחשב ? - איזו מערכת הפעלה יש לך ? (WINDOWS 2000/XP/98/95) - האם יש או אין אותיות עברית על המקלדת שעל המחשב (הבאת אותו מישראל או קנית כאן) כדי להעתיק את הטקסט מהמקלדת הוירטואלית כל מה שאתה צריך לעשות זה לשים את הסמן (קליק עם העכבר על הטקסט) בכל מקום על הטקסט שכתבת. ללחוץ CTRL + A (מחזיקים CTRL ולוחצים A) זה יסמן את כל הטקסט בכחול. ואז CTRL + C (יעשה COPY לטקסט) ובסוף לשים את הסמן היכן שאתה רוצה להדביק את הטקסט וללחוץ CTRL + V.

nissimlev

New member
nisayon to da al amamazt nissimlev

zoti nachon secavti bhivrit zat ayeta apeteaa bsevily ..yesli otyot anglit ani gar po bmaimi 25 sana amechasev sel ailadim selee eam yoter miday asukim lazor lee. cevar catvti yes lee window 98. ein aotyot bhivrite ein tmicha bhivrit ..caet any yecanes lmakeleda. eat ze lyer bitachon lireotim atzelich nissim aval any sholecha

zoti

New member
כנראה שאין מה לעשות והפיתרון שלך

הוא פשוט למצוא את המיקלדת הוירטואלית שמוצאת חן בעיניך ולהתאמן ולהתאמן ואז להתאמן עוד. תבדוק גם את הלינק הבא.

nissimlev

New member
misetagea vyageaa

יותר משעתים אני יוש פו והודעה נעלמה לי,יושבומיתגע ויגע נסים

nissimlev

New member
nisayon to da al amamazt nissimlev

zoti nachon secavti bhivrit zat ayeta apeteaa bsevily ..yesli otyot anglit ani gar po bmaimi 25 sana amechasev sel ailadim selee eam yoter miday asukim lazor lee. cevar catvti yes lee window 98. ein aotyot bhivrite ein tmicha bhivrit ..caet any yecanes lmakeleda. eat ze lyer bitachon lireotim atzelich nissim aval any sholecha

למעלה