המדינה בלהבות

המדינה בלהבות

שבעה על הכוונת נכנסים לכאן בשווינג עם פול עוצמה שאף אחד לא יבין באים עם הסטייל עם הסגנון כשאנחנו בבמה אתה תשיר את הפיזמון אז לא מחסד אני כאן אני עברתי הכשרה כן, אני למדתי שנים בבית הספר של ה-מ' מ' בשביל מלכים וזה פה מה שתקבל שורות של פורענות אתה תקבל פה אומרים כמו בחו"ל אני אקבור להם את האגו בא מ-י' ב' נ' ו-ה' ברוקלין על השוף אבל אני מישראל כן יש שמועות ברחובות על נפילת עסקי ה-ש' אז איך תסביר את העובדה של השליטה במצעדים לא אתה לא קולט פשוש אנחנו כאן ש' ב' ק' ס' כאן איתך לעולם הטכניקות מיושמות על השליטה במיקרופון ברחובות המדינה בלהבות מערכות של שליטה בהמונים המונים של אנשים אנשים בקו האש שלנו עד הסוף הוא מרוח בדם, זו העוצמה של הפלדה אזהרה לכל אדם עם כומתה ש' ב' ק' ס' המוצר המוגמר שיטות של לחימה שלא נראו בעבר טכנולוגיה מתקדמת מהמאה ה-21 בעטיפה של ממתק שבעה כתומים כאן מול כיתת היורים שנת תשנ"ה נגד כל הסיכויים אז תעביר כפתורים למצב התכוננות כוחות ה-ש' עומדים מולך, המלחמה ברצינות אז תנעל את הדירה, תחביא את הילדות המדינה בלהבות אני חמי, לא, אני לא זאב רווח כשאני כאן בסביבה אז הבנות הופכות לריח עובד, חוסך, אוסף תרומות לבלשים אבל בינתיים אני כאן, אני רועה את הכבשים ח' מ' י' ל-מ' ו' ק' עבור קח את המקרופון וסתום את החור כן אני בא מהבקבוק (?) אני האיש והעטיפה אני מכור לכתום, אני מכור לבמה מ' אל ה-ו' אל ה-ק' יו די נותן לכם בדיסקו ומוכר את עצמי מכבד את דני וידו, האיש וה-מ' פוטנציאל לאישיות, על זה בניתי את השם השם הוא מירו, אני בא כמו כוכב נופל כתום, מאיר את הצל פצצה של אנרגיה כתומה מה-ש' עד ה-ב' מכונה למלחמה בשיטה שיטה של הכתומים לערבל את החושים לשחיתות של ילדות, ריקודי מועדונים אנשים, ש' ב' ק' ס' כאן הבחירה של הדור החדש, המזוין אז תנעל את הדירה, תחביא את הילדות המדינה בלהבות המדינה בלהבות

בהביבו

New member
כן נמרוד..

מה?

double M

New member
שים את הראש בצד...

תשים את הראש בצד, תשים את הראש בצד מותק וכל הימים יפים וכל הלילות סמים איפה הסוף שלך? וכמה רחוק ממך מותק? ולמה הלב נשבר ואיך השקוף נראה אופק?

choul

New member
טוב אז אני אתקן את הבית השלישי

אוסף תרומות לבלשים= עושה קולות של בלשים פוטנציאל לאישיות= בוֹטיצ'לי אישיות

choul

New member
זה אוסף תרומות

פעם חבר שלי חשב ככה ומאז אני שר ככה בוטיצ'לי זה בטוח אנשים לא יודעים מה זה בוטיצ'לי אז הם ממציאים משפט זה לא דומה לפוטנציאל כי שומעים שזה מילה אחת בשבק מיוזיק הם קראו לזה בוא תצא מאישיות

למעלה