המדובבים ואתם ~

B o N u s

New member
המדובבים ואתם ~

1. האם יש לכם קשר כלשהו אל המדובבים בסדרה? 2. האם פגשתם מדובב כלשהו מן הסדרה? 3. האם יש לכם מדובב מועדף מן הסדרה? 4. האם אתם בעד החוליה החלשה - מדובבים?

clean grunge

New member
|יבחוש|אניכול לענות עלזה!!!...

1. האם יש לכם קשר כלשהו אל המדובבים בסדרה? בטח!..אבל רק אל אחד(מומין-יונתן השילוני) 2. האם פגשתם מדובב כלשהו מן הסדרה? ד'ההה..הוא עושה איתי את השנת שירות בעמותה שאני מתנדב בה.. 3. האם יש לכם מדובב מועדף מן הסדרה? אמממ..סניף!!!.. 4. האם אתם בעד החוליה החלשה - מדובבים? לאאא!...

porky169

New member
../images/Emo134.gif

1. האם יש לכם קשר כלשהו אל המדובבים בסדרה?לא 2. האם פגשתם מדובב כלשהו מן הסדרה?פגשתי בכיתה ג' את עודד מנשה ודיברתי לפני כמה חודשים בטלפון עם אסף כחולי 3. האם יש לכם מדובב מועדף מן הסדרה?עמי טראוב 4. האם אתם בעד החוליה החלשה - מדובבים?

B o N u s

New member
עונה ^^

1. האם יש לכם קשר כלשהו אל המדובבים בסדרה? לא קשר כזה. אבל יש קשר מסוים ביני לבין יובל סגל. אבל לא קשר משפחתי כמו הכוונה פה. 2. האם פגשתם מדובב כלשהו מן הסדרה? לא שזכור לי. אה בעצם נראה לי שראיתי את שמעון כהן פעם בקניון, אבל אני בספק אם זה הוא. גם ראיתי את ניר רון שדיבב את מומינאבא במשחק המחשב. 3. האם יש לכם מדובב מועדף מן הסדרה? כן. ירון דגן עושה קול מצויין. 4. האם אתם בעד החוליה החלשה - מדובבים? לא. לדעתי זה מעליב.

crazyred1911

New member
ואת סופרמן ואת קורנליוס

שבעצם שניים מתוכם זה אותו אדם! (יכול להיות שהיית במכון הרטמן?)

למעלה