המגן עונה שישית

המגן עונה שישית

מישהו יודע מתי היא תגיע לAXN אני וחבר שלי שאנחנו צופים אדוקים של הסדרה המצאנו כמה רעיונות להמשך סתם ככה למשל לדוגמא הררי שיין(הבן זונה) הרג את לאם אז רוני וויק יגלו את זה אז רוני ירצח את שין לא אם טאקו אלא עם סנדוויץ סאבוויאיי ואז ויק יגלה שרוני רצח את שיין וירצח את רוני עם פיצה ממולכדת ואז ויק יתאבד עם המבורגר ממולכד לא הכי הגיוני אבל הלכתי לפי ההגיון של הפרק האחרון של העונה ה5 מה דעתכם?

Carpet Crawler

New member
יש כמה דברים שצריכים לקרות קודם,

לפני שהעונה השישית תגיע ל-AXN: 1. שהעונה השישית תשודר קודם בערוץ 3. 2. שהעונה השישית תשודר בכלל איפשהו, בארה"ב זה יקרה רק בעוד כ-4 חודשים. 3. שהעונה החמישית תגיע ל-AXN. 4. שהעונה הרביעית תגיע ל-AXN.

Carpet Crawler

New member
כן ממש

לא יודע איפה שמעת/קראת את זה. העונה השישית תעלה בארה"ב רק במרץ 2007.

nooshP

New member
בינואר יתחיל בארה"ב החלק השני של

העונה החמישית. קראתי פה הבפורום המון טעויות בנושא, והמון אנשים שקוראים לעונה שתתחיל- העונה השישית. זה לא נכון. לעונה החמישית יש כ- 22 פרקים, ורק מחציתם שודרו. בינואר ישודר החצי השני של העונה החמישית, וכשהוא יגמר, בעונה הבאה שתעלה בשנה שאחריו- בינואר 2008 ככל הנראה- תתחיל העונה השישית.

Carpet Crawler

New member
אז תתעדכני

בסמוך לשידור עונה 5 בת 11 הפרקים בארה"ב, הוזמנו 10 פרקים נוספים אבל העיתוי לא איפשר לכתוב להפיק ולצלם אותם בכדי שהם ישודרו ברצף כעונה מלאה. עשרת הפרקים הללו צולמו במהלך החודשים האחרונים ותאריך היעד לשידור אכן היה ינואר 2007, ובמקביל התחילו דיבורים על האפשרות שהם יהיו עשרת הפרקים האחרונים בהחלט בסדרה, ובעיקר בגלל זה הוחלט בינתיים שבאופן רשמי הם ייחשבו כעונה 6 (במקום עונה 5ב או 5.5 כמו ששקלו בהתחלה). מאז היו 2 התפתחויות עיקריות: 1. שון ריאן, יוצר "המגן", הבטיח לעדכן לגבי עתידה של הסדרה אחרי עונה 6, וקיים כשהודיע שתהיה גם עונה שביעית, אבל היא כבר בהחלט תהיה האחרונה. 2. תאריך היעד לשידור עונה 6 נדחה בינתיים למרץ 2007 בעקבות החלטת רשת FX לקדם סדרה חדשה בכיכובה של קורטני קוקס (מוניקה מ"חברים") בשם "DIRT" ולהעלות אותה בינואר, והמגן 6 תעלה רק אחרי ש"DIRT" תסיים את עונתה הראשונה.

Xetro

New member
חחחח אני לא מאמין קורטני מי??

את מי זה מעניין?? למה מה היא ג'רי סיינפלד? כולה דמות מעפנה מסידרה שהפכה לבינונית... המגן מקבלת יחס מגעיל גם בארץ ועכשיו אפילו ברשת שלה ושוב פחחחחחחחחחחחח קורטני קוקס??? WTF??

למעלה