המגמה תצפית

המגמה תצפית

יושבים אנשים רציניים באגף השיקום שממש מיתגלגלים מצחוק על השאלות או התגובות הנכתבות כאן. אני שלא יכולתי כבר להיתאפק אני רוצה לומר לכל משתתפי הפורום ! 1. האדון הנכבד / ואו חלק מ"צוות הניהול שלו" אין ולא היה לו כל קשר לאגף - למרות כי מיתהדר הוא בנוצות לא לו. (ואינני מתכוון לפרקליט הנכבד -שרק עושה נפשות לעצמו- לגיטימי.) 2. מדיניות אגף השיקום עוברת רפורמה כללית בכל הנוגע בהליכיי שיקום, ולכן כל התשובות לשאלות הנשאלות בפורום הזה אינן כבר רלבנטיות . 3. בימים הקרובים יפורסמו תקנות חדשות , עובדי אגף השיקום יחלו להנעיק שירות על-פי התקנות החדשות. - יפורסמו בחוברת "שירותים וזכאויות לנכים" אוגוסט 2002. 4. מטרת אגף השיקום לשפר את סל השירותים הקיימים ולשפר את הזכויות 5. בין היתר יפתח בקרוב מבנה חדש ונגיש שיעניק אפשרות לטפל בפניות רבות יותר בטווח זמן קצר יותר . כל טוב

DCS

New member
אם אתה שייך לאגף השיקום אתה

פשוט צודק. הצחקת אותי !!!!!!!!!!!! אין לאגף השיקום מה לעשות בפורום שיעסקו בשלהם ממש הישג גדול כל 4 שנים להוציא חוברת-הרי כל שנה יש שינויים/ מטרת האגף היא לא לשפר את סל השירותים-רוצה הוכחה שירותים שקיימים שנים רבות ,לא מוצעים לנכה וע"כ נועד הפורום ע"מ לדעת את מה שמגיע לנכה במסגרת "סל השירותים הסמוי" ודרך אגב ע"מ לתת שירות טוב לא צריך בהכרח לפתוח מבנה חדש - אתה מבין ואת מי מעניינת הרפורמה את הנכה מעניין המוצר הסופי - איך המוצר "מתבשל" בדרך - זה לא מעניין. לסיכום ידידי : אם הרגשת שזו תגובה סטנדרטית להודעתך -טעית !!! אם הרגשת עוינות ואנטי לגביך בהודעתי - קלעת בול!!!! תשאר באזור צריכים חברים כמוך בכבוד רב DCS

מענה/תגובה ל - DCS

לא רק שאתה צודק ידידי, הגעת למסקנה הנכונה בסוגיית משתפיי הפעולה. לא שממת לב - כותרת ראשית " המגמה תצפית". איסוף מידעים והלך רוח בקרב אוכלוסית הנכים. איסוף מימצאים, על פי השאלות . נוסף על כך - אם אין לאגף השיקום מה לחפש פה ובצדק - אז תסביר לי הכיצד אתם משתפים פעולה עם מנהל הפורום הטוען כי הוא "עובד מדינה באגף השיקום(SMILE2LIFE)"? בכבוד

smile2life

New member
מר משה היקר

אני לא צריך להתנצל על היותי נכה צה"ל או על הרעיון לפתוח את הפורום הזה. כל הרעיון של הפורום הוא לתת לנכים כלים להתמודד עם נכותם, לתמוך בהם ובבני משפחותיהם ולדבר על זכויות - כן. זכויות! הדבר הזה שהמחוקק מצא לנכון לתת לנכי צה"ל בזכות ולא בחסד ואפילו בנה אגף שלם במשרד הבטחון כדי לדאוג שזה יקרה. שנים העסק עבד טוב ואפילו מעולה ואז בא נבלה כמו אלי חוף ו"משתתף" בזכויות של הנכים, דואג לתת לקרוביו אחוזי נכות גבוהים על חשבון אלו שמדיע להם באמת, מועל בכספים ויוצר בלאגן אחד גדול בזכויות, שירום הודו, המחוקק קבע. לכן הרשה לי לגחך ולא להאמין לך שאתה - הינך - בכבודך ובעצמך - עובד באגף השקום. בעיקר מכיוון שכל מי שהצעתי לו באגף להכנס ולהתארח בפורום ענה בשלילה בצורה מנומסת, בכדי שלא לפגוע. נכון אני עובד מדינה אפילו דרגה 22. אני מקבל את תגמולי מאגף השקום ואין זה עיניינו של איש מה אני עושה איתו. אני יכול כל 1 בחודש למשוך את הכסף בשטרות של 200 ש"ח ולהדליק סיגריות כל היום בעזרת השטרות, לתרום אותו לצדקה או לחיות ממנו. יש לי הרגשה שאינך לא סימו אבוקסיס, לא משה הלפרין ולא כל אדם שמידי פעם מופיע ושם לו למטרה לקנטר, להשמיץ ולברוח. אני לא אתפלא אם מדובר בסתם תמהוני או ילד שלא מפנים מה זה להיות נכה פיזית ו\או נפשית בעקבות תרומתך למדינה ועוד לקבל (סליחה על הביטוי) זין בעין. אני מאחל לך, מטריד יקר, שאתה או ובני משפחתך תדעו צער מהו, בצורת פציעה בזמן השרות הצבאי.

אני לא משה הלפרין.../images/Emo151.gif

לכן קח את מילותייך חזרה.אדון מני. תודה. וזה גם לא סגנוני.

smile2life ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif

כל מילה פנינה. גם המל"ל מסרבים להתראיין. מדוע??? מפחדים מהאמת?

creambo

New member
משעמם לך ?

מר הלפרין היקר אם משעמם לך תגיד לי, נארגן מגבית קטנה ונשלח אותך לחופשה בדרום הארץ, (מחנה הפליטים בלטה). חופשה

"הלפרין משה"הנכבד: ראשית

לי אישיתקשה להאמין שאתה ישות נכבדת באגף השיקום..... לכולנו איין קשר לאגף!!!(לא כמו כבודו...הכוונה איליך) הקשר יחיד שיש לנו מהאגף הוא: האגף מלווה אותנו,עקב הנכות שנגרמה לנו במהלך שירותינו הצבאי. כמה "נחמד" אתה שאתה מעדכן אותנו,בנוהלי האגף! יש לי רק שאלה:מדוע אתה מעדכן אותנו ? הרי אין לנו שום קשר לאגף? אני לא מבינה: "בקרוב יפתח מבנה חדש ונגיש שיעניק ...." האם רק במבנה חדש אפשר לטפל בבעיות רבות בזמן קצר??? אוי! כל כך מורגש שאתה ממש לא מהאגף! אתה יודע מאז שהפורום הזה הוקם,תמיד יש "אנשים" שבאים בטענות,אני לא מבינה למה??

c a t c h 22

New member
רלבנטי לא רלבנטי../images/Emo96.gif

האנשים "רציניים" באגף השיקום שממש מיתגלגלים מצחוק יותר נכון מיפחד החקירה המתנהלת נגדם אגף או לא אגף שייך או לא זה לא רלבניט יכול להיות שאתה לא רלבנטי כאן מעניין מאוד מגמות 2002 שפור ???? ובארגון לא מתרברבים על כך כהשג של מזכיר זה או אחר והם טובים בלכחת השגים על עצמם לכן אדוני היקר השאלות כאן בפורום ותשובות דפקה כן רלבנטיות

DCS

New member
הלפרין תשאר אני צריך ליצנים כמוך

לפעמים בים של באלגן משעשע לקרוא אחד שחושב שיודע הכל אבל לא יודע כלום או אחד שרוצה להציל את המולדת מאחורי מסך של מחשב. יש פה אנשים שעשו זאת במהלך שירותם הצבאי תשאר ידידי אל תלך אתה יכול להחליף כל יום שם זה לא משנה חשוב לי לשמוע את הגיגך כיף לפתוח את הבוקר עם חיוך וכשאתה הולך לישון בלילה תשאל את עצמך בסתר "מה עשיתי היום בשביל אוכלוסיית נכי צה"ל" בוקר טוב חברים DCS

DCS,מה קורה לך? הלפרין הזה

לא מבכירי אגף השיקום! יש לי תחושה שהוא נכה צה"ל או מישהוא שמכיר את המערכת(ולא בתור עובד שם) אתם יודעים,שקראתי הודעתו במי נזכרתי? "באיש רגיש". הוא נראה לי אחד שסתם משעם לו... יש לי תחושה שהוא כתב פה כבר, בכלל יש המון שמות "חד פעמיים" בפורום.

DCS

New member
ענת ,אם הוא נכה צהל אזיי

הוא הסניגור הכי טוב שלהם ככלל אין לי בעיה עם אף אחד גם אלו שמשעמם להם יכולים לכתוב כאן אבל, נכנסתם לפה כבדו את הקהילה והאנשים אם מטרת אנשים אלה הם תיגר ומלחמה אזיי לפעמים אחזיר ולפעמים לא דרך אגב היכן הרופא המומחה ולפי דעתי הלפרין הולך להיעלם אחרי הודעה או שתיים ואז יצוץ אחר בוקר טוב DCS

אני מסכימה איתך, תמיד יש כאן

אנשים חדשים:שבאים להטיף מוסר..... שאומרים שאנחנו מבקשים הרבה..... שנדחפים לכיס שלנו.... שלועגים.... ביי ביי DCS

smile2life

New member
אני לא אתפלא

אם האנשים החדשים הללו הם אותו אדם שפותח משתמשים חדשים. ראוי להערצה על ההתמדה

DCS יקר

כפי שאמרתי בעבר הלוא רחוק לשמחתי אני יודע לזהות כתיב וכתב ועד כמה שנראה לי גם את מר הלפרין אני יכול לזהות אז ככה הוא לא ישן בלילות כפי הידוע לך וכן הוא אחד מהחברה סליחה מר הלפרין משתדל לא להסגיר אבל דעו לכם שאנשים כמותו לא נבראים בשניים והוא אכן עשה למען המדינה ולא רק מאחורי המסך

אגף השיקום ואינפורמציה (??!!)

אינפורמציה שניסיתי להשיג באגף השיקום, לא הצלחתי לקבל. ברגע שנפתח אתר (מבורך) זה קיבלתי את כל האיפורמציה, מיד, בכבוד ועם עידוד. ואם משנים משהו באגף השיקום - שיתחילו קודם כל עם הטלפונים בעלי המענה הקולי ("השאר את הודעתך ונתקשר אליך" - יש מקום לדבר עם המזכירה האלקטרונית, לשפוך לפניה את הלב, אבל "להתקשר אליך" - קדחת. אגף השיקום מעדיף להסתיר אינפורמציות וכך הוא חוסך למדינה (ברור על חשבון מי).

אגף השיקום

אל יאוש .תחנות הצדק עובדות לאט.גם מערכת זו תשתפר.לראיה-גלויי השחיתות.בעוד מספר שנים,לאלה שישארו בחיים,ייראו הדברים כחלום וכהיסטוריה של החיים.נא לזכור מה היה וכיצד נעשו הדברים בעבר הלא רחוק.

למעלה