המגזר הרוסי

DRORIKO8

New member
המגזר הרוסי

איך אתם מסבירים את חוסר ההשתלבות המוחלט שלהם בכדורגל הישראלי? אני מסתכל היום על הכדורגלנים בישראל,ולמעט בוריס קלימן שהוא בכלל שוער, אין אף כדורגלן רוסי ברמה גבוהה. מיותר לציין שגם הפעם אין שחקנים ממוצא רוסי בסגל הנבחרת. אפשר להגיד שזה תואם את הניכור החברתי של המגזר הרוסי בכלל, אבל גם האתיופים מנוכרים ועובדה שהם כן השתלבו בכדורגל הישראלי. לדעתי זה פספוס גדול,הרוסים שידועים בערכים כמו משמעת וכושר גופני יכולים לתרום רבות לכדורגל כאן(אבל אולי דווקא בגלל ה"יקיות" שלהם הם נתפסים כעוף מוזר ובגלל זה לא מציליחים להשתלב)

ולא ביברס נאתכו הוא לא רוסי

טל 2010

New member
כי לא מביאים, באמת שאני לא מבין למה.

בעצם אני מבין, כי אין באמת סקאוטינג בקבוצות..
בתחילת העשור הקודם, וגם קצת לפני שנות ה2000, רמת הזרים שהביאו היתה הרבה יותר גבוהה, לא רק ב4 הגדולות, ואז גם הגיע בהמשך ארקדי גאידמק שהביא גם כן לבית"ר יופי של זרים.... מהתקופה ההיא בעצם- כל הזרים שהיו עד היום בליגה למעט הבלחה פעם בכמה וכמה מחזורים- הם פח לעומת אלה שבאמת ראו אז שהגיעו להישגים.
תן לי רשימה לצורך העניין של כל הזרים הטובים שהיו בליגת העל, 30-25 הטובים כולל מהפועל ת"א, (כי מה לעשות אם תרצו או לא- היו, וגם לפני הדאבל האחרון..... עם הכוכבית!@#$!@#%#@$%#
) מכל הזמנים, מהליגות האלה היה צריך להמשיך להביא זרים.
אם לאלה שמנהלים את הקבוצות היה קצת יותר שכל.......

DRORIKO8

New member
אני לא מדבר על זרים,אני מדבר על רוסים ילידי הארץ

אני יכול להגיד מעדות אישית,בתור אחד שגדל בהפועל כפר סבא מהילדים ועד הנוער, שלא היה אפילו רוסי אחד בכל הקבוצות שהייתי בהם. למעשה היה אחד,הוא היה סופג הרבה העלבות מ"חבריו" לקבוצה ועזב אחרי איזה חודשיים, ואולי זה כל הסיפור פה.

טל 2010

New member
וואלה. זה באמת לא ברור

גם בכדורגל וגם בכדורסל, עם כל הפיזיות שיש לחלקם, ועם המשמעת, לא ברור איפה הם, ואיפה גרמנים ישראלים- ושאר יוצאי מדינות מזרח אירופה.

DRORIKO8

New member
לא היתה עליה רצינית מגרמניה ב-30 שנים האחרונות

אם כבר ההיפך

בישראל היו פעם זרים טובים תודות לקומוניזם במזרח אירופה

שגרם לסכומים שמשלמים בארץ להיות אטרקטיביים לשחקנים מהמדינות הללו. לצערנו הקומוניזם נפל ולא רק שהם לא באים לכאן אלא אנחנו הולכים אליהם.
&nbsp

tapuzo2

New member
כי אין פה מלגות קיום לספורט, ואין להם הורים עשירים לממן זאת

ברוסיה יש מלגות קיום לימודים ומחייה לכל המשפחה של ספורטאי צמרת. יש הרבה מאד כסף
בספורט ואימון ספורט. בארץ, ע"ע מקרה קלגנוב - פשוט אין איך להתפרנס מזה. יש מעט מאד תקציבים
למאמנים, מעט סיוע לספורטאים צעירים בתחילת הדרך.
צריך גם להגיד את האמת רבים מהם פשוט לא נספרים ולא מקבלים אפשרות לשלוח ילדים לבתי ספר
לכדורגל ולאתר כשרונות. בטוח שיש אלפי ילדים מוכשרים מעולי חבר המדינות שפשוט 'פוספסו' כי בבתי
הספר אין מי שיאתר כשרונות, אין חוגי ספורט (ואם יש הם יקרים) והילדים מקבלים חינוך בבית שעדיף להם
להשקיע בלימודים במחשבים ומדעים ולא 'ספורט ושטויות'

למעלה