המבשלת

המבשלת

כמה וכמה פעמים הגעתי למוסד בו היא עבדה, מנהלת מטבח גדול ומודרני, ותמיד התבוננתי בה, אולי הגוף המלא והרך, אולי העיניים הירוקות שמבטן הפנט אותי, אולי הזרועות החסונות של האישה שלא עומדת לשניה.
נקראתי לשם למשהו אחר לחלוטין ומטבח הייתי נכנס רק כדי לקש כוס קפה שחור, "חכה ליד הדלת האחורית ואביא לך" היתה אומרת, "רק אל תסתובב לי בין הרגליים" והסמיקה קצת, הדם עזב את חלק הגוף העליון והתרכז בחלציים...
יצאתי החוצה וחיכיתי, היא הופיעה עם הקפה וחיוך והסבירה ספק מודיעה, ספק מסבירה שאסור להכנס למטבח.
שאלתי אם אוכל לפגוש אותה באותו מקום בסוף היום, "מצאת חן בעיני" אמרתי לה.
השפילה מבט ושוב הצבע הורדרד על הפנים..
בסוף היום חזרתי ואחרי דקה היא הופיעה בפתח, במבט מהיר ראתה שאין נפש חיה מסביב וסימנה לי להכנס.
נעלה אחרי והתקרבה, גבוהה כמעט כמוני, אחזתי בה עם חשש קל מהתגובה, נישקתי אותה ארוכות והרגשתי איך היא נמסה בין ידי,
המקום "הנוח" היחידי היה שולחן נירוסטה מבריק..... מטעמי ג'נטלמניות התישבתי על השולחן, פותח את המכנסיים, ביקשתי ממנה להפטר משלה ועליתי קצת אחורה כשהזיין זקוף מולה, היה מבט רעב כשלקחה אותו לפיה, מציצה קצרה וטיפסה עלי, מכניסה אותו לכוס חם ורטוב, גמרה בשקט בשניה, רק רעדה עוד קצת והחלה להרגע, והתחילה שוב לעלות ולרדת, הנוזלים זורמים עלי ועל הנירוסטה, ניצוצות בעיניה והפעם הגמירה היתה חזקה בהרבה, שורה של ויברציות בכל הגוף, חסת שליטה רעדה לה כשהיא מעלי עד שנרגעה שוב, ליטפתי את שדיה הרכים והגדולים, נהניתי להרגיש את הפטמות מתקשות בין אצבעותי, תזוזה קלה בחלצי והיא החלה שוב לעלות ולרדת, הפעם שלחתי יד וליטפתי את הדגדגן שחיכה רק לי, אנחת הנאה פרצה מפיה, הגבירה את הקצב ושנינו התפרקנו ביחד על קצהו של של שולחן נירוסטה מבריק במטבח גדול וריק.
מחר אהיה שם שוב.

למעלה