המבקר
שווארמה אמיל חיפה

Master Stav

New member
המבקר ../images/Emo190.gif שווארמה אמיל חיפה

שווארמה אמיל רחוב אלנבי 55 חיפה בפתח ואדי ניסנס ...... הגענו למקום בעקבות המלצה חמה בתוכנית של גידי גוב יוצא לאכול וחברים שאמרו ש...כדאי .... המקום ...עלוב ..קטן לא באמת עושה חשק לאכול חם בטירוף ויש שם לא יותר מ4 שולחנות זעירים ואז הגיעו מנות השווארמה ....ולידן צלחת ע בצל ועגבניות שהונחו על צלחת הגריל המסתובבת .... לקחתי ביס .....זהו .....יש תמורה לאגרה ..... תערובת בשר העגל עם הצנוברים והתיבול שמגיע במידה שלא הורגת את טעם הבשר עצמו פשוט מעולה !!! אולי זו איננה השווארמה הכי טובה שאכלתי ( בכפר כנא אכלתי את הטובה ביותר ) אבל אין ספק שזו אחת הטובות ביותר .... עוד חצי מנה ועוד קולה ... שני חברים שבדרך כלל לא מחזיקים משווארמה שאוכל .....נהנו 

כחלחל

New member
שווארמה אמיל - מקום קדוש לצלייני שווארמה

שנים רבות גם אני בעולים לרגל למקדש השווארמה של אמיל עוד בימים שאמיל בעצמו (אללה ירחמו) היה מזיע מול השיפוד ומוסיף קצת בצל ועגבניה חרוכים למביני עניין כל הכבוד למאדאם, אלמנתו שהצליחה לשמר את המסורת והטעם היחודי.

sjarjar

New member
אני מגדיר אותה כמתאימה לאוהבי הז'אנר

בהחלט ייחודית בשילוב של פרוסות הבשר והשומן יחד עם הבשר הטחון על השיפוד, והבצלים והעגבניות החרוכים, הספוגים במיצי הבשר. אכלתי שם כבר כמה פעמים, ועדיין לא גיבשתי דעה סופית. זה בהחלט לא רע, שלא תבינו לא נכון. אולי זה הפיתות הקטנות לי מידי, אולי הטעם הספציפי. כבר מזמן אמרו לי ש"שווארמה קטנה ומטריפה" מול מרכז חורב, היא השווארמה היום בחיפה. אבל עוד לא יצא לי לבדוק.

milch

New member
קטנה ומטריפה על אמת

חסוך לעצמך את עוגמת הנפש, גגם אני נפלתי לפח של עיתונאים מקומיים משוחדים. הם אפילו לא מדד להשוואה. בענין אמיל, אכן כל הכבוד לגברת על שמצליחה לשמור את המסורת.

bilbo baggins

New member
שווארמות טובות, לדעתי

האמת שבאמיל לא אכלתי. עשיתם חשק. בגזרה הצפונית, חיפה, אין כמו חאזן פורד. אני אוכל שם מאז היותי בן 16 חורפים ועברו לא מעט שנים מאז. אבל זה הרי קונצנזוס. בגזרת המרכז, אני הולך להפתיע אותכם- יש כמובן את שוואמה שלנו, הטורקית אבל יש את מעוז תאוותם של החרדים, שווארמה הלו תימן בתחנת הדלק פז בני ברק - שוואמה הודו מעולה, קצת יקר אבל בנדיבות.

כחלחל

New member
השמועה אומרת

השמועה אומרת שחזאן כשהיה נער, למד אצל אמיל (אין אחריות לשמועה) אבל למרבה הצער חזאן גם ברח' יפו מול פורד וגם במפרץ חיפה כבר מזמן התמסחר ואיבד את הטעם המיוחד של המגע האישי.

bilbo baggins

New member
אפשר פרטים לגבי השווארמה בכפר כנא ?

כמה שיותר...... בעיקר מיקום

רוטב שמנת בוריציות שונות

בסיס של כל רוטב שמנת טוב לבשר הוא בדרך כלל ציר עגל איכותי שבושל ביחד עם השמנת בתוספת של טעם כל שהוא : אפשר: פלפל גרוס ,חרדל (שילוב של אבקה וגרגירים ) ,פלפלת ירוקה , פלפלים שלושה צבעים , פטריות , יין . הכל הולך טוב עם שמנת ככל שמצמצמים יותר את התערובת על אש קטנה הרי זה משובח ציר עגל : אפשר לקנות בחנויות איכות ואפשר להכין לבד יש מתכון באתר שלי www.gitai.co.il

גם אני ביקרתי........./images/Emo190.gif בסניף החדש של:

שוארמה עואני (המקור היפואי) בטירה. היות וכבר הבנתם שאני חי כמה מאות מטרים מטירה, ובימים הקרובים, אני רתעורר מדי בוקר מקולו של המואזים במסגד הקיצוני שיקרא למתפללי הבוקר לבוא ולהתפלל לפני תחילתו של עוד יום צום, ניצלתי כבר בשבוע שעבר, אחרי הביקור השבועי בחנות המפעל של "משק זמיר", ודי חציתי את הכביש לסניף החדש של שוארמה עואני. היות ואני מחובבי השוארמות, מחאזן, שמש, ארמון (בר"ג - עליה גם גדלתי ושומר לה חסד נעורים), האחים בחיפה (הסניף המקורי בהדר ואח"כ ברח' אלנבי ועד הסניף שפתחו בזמנו בת"א) סאמר בטירה, ונוספת מול כיכר עיריית טירה, מהיכרות אישית עם הסניף האילתי של שוארמה עואני, מהסניף החדש של מסעדת מוניר, שפתח שוארמה בקניון צומת פרדסיה, ככה הגענו לסניף החדש של עואני בטירה..... קשה לומר WOW, אם כי המקום ממוזג, מצרך נדיר בטירה, המקום נקי והאוכל סביר. גם המחירים סבירים. יש מנת ילדים, וזה חידוש בעיניי בשוארמיות. סך הכל משביע. לילדים - גן שעשועים חמוד צמוד למסעדה. עד כאן. חגי

בלוביי

New member
O.K אם בשאורמה עסקינן אז לחיכי חזאן מזמן

פאסה,הטעם של פעם מזמן לא שם.אמיל, טעים אבל ממש לא וואהווו.המטריפה ,הממליצים קצת הרבה הגזימו. גיבלי מול פורד,אומנם כשרה אבל הבשר איכותי טעים ומתובל בעדינות. אולי לא שאורמה,אבל סיחים של פרגיות,לבבות,כבד וקבב ממליצה והכרחי אגב,לאכול אצל סביח בנוה דוד.מן המעולים שטעמתם.ותשכחו מזה שמנה תספיק כי הטעם הוא של עוד ועוד.לא פלצני,קצת רועש אפילו ומומלץ להקדים .ברגע שנגמר הבשר סביח סוגר הבסטה ונעלם.

למעלה