המבצע של מטח 24

moshecohen68

New member
המבצע של מטח 24

צהריים טובים רציתי לשאול האם מישהו מכם נתקל במבצע הזה של מט"ח 24 בו מקבלים 24 אחוזי תשואה עם ההפקדה.? האם זה יגרום למישהו מכם להפקיד אצל ברוקר חדש? ובכלל, איזה ניסיון יש לכם עם החברה הזו תודה

לוחם770

New member
אני שמעתי ואפילו שמעתי מאד מוקדם

אני שמעתי את זה רבע שעה אחרי הפגישה עוד לפני שהתפרסם הדבר באינטרנט אך לאחר כמה פירסומים שפורסמו דברים מסויימים ובפועל היו לזה כל מיני שינויים אני הייתי נזהר עם החברה הזו...

natan82

New member
שלום

להלן הצעה עסקית. אני מוכן לתת 50% לכל מפקיד מעל 10,000 דולר אצלי. אנחנו פותחים חשבון "דמו" אצל ברוקר מסויים ומול הפקדה של 10,000 דולר , סכום ההתחלתי יהיה 15,000 דולר. אחרי חצי שנה , אני מוכן לשלם את כל הרווחים שנוצרו בחשבון לאותו מפקיד. בנוסף ל"בונוס ההפקדה". כמובן יהיה גם מינימום פעולות, אבל את זה כבר נסגור אחר כך. הצעה אטראקטיבית לא?

פיתיון ותו לו לו

אופציה נורווגית, רכב לכל סוחר, תשואה מובטחת, הגנה על הכסף וכו וכו'. אין חברה עיסקית שמחלקת מתנות חינם. 1+1 בחנות בגדים יכול לגזול מכם כמה עשרות/מאות שקלים שלא תכננם להוציא. מבצע מתנה של הוט/יס עלול לעלות לכם כמה שקלים נוספים בחודש. בקטנה נכון?. מי שיבלע את פיתיונות חברות המט"ח עלול לאבד אלפי דולרים וכאן ההבדל המשמעותי. לעולם לא הפסדתי דולר אחד במסחר במט"ח מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא סחרתי בו. אם זאת אני מכיר את המנגנון היטב,שימו לב טוב טוב לאותיות הקטנות במבצעים האלו. בד"כ הם יתלוו בהפקדה מינימאלית, פתיחה מחייבת של מספר עסקאות בזמן נתון, מינימום מחזור עסקאות ועוד ועוד. בסופו של דבר על כל דולר ש"תקבלו" מתנה תחזירו 2 ויותר. שאיש איש יעשה את החשבון לעצמו אבל עשו לעצמכם טובה תבינו איזה עסקה אתם עושים.

למעלה