המבחנים המסכמים

leahyn

New member
המבחנים המסכמים

ברצוני לברר האם המבחנים שיש באתר driver2b משקפים את רמת הידע של הלומד והמבחן האמיתי האם הצלחה במבחנים אלו יכולה להעיד על המבחן האמיתי?

funnydog

New member
משקפים מצוין

גם הרמה דומה וגם המון המון שאלות שראיתי שם חזרו לי בתאוריה ניגשתי אחרי שפתרתי שם מבחנים ועברתי בלי אף טעות

akapulko2020

New member
רציתי לשאול

האם הקורס שמוצע באתר הזה הוא חינם או לא? כי בכל פעם שניסיתי לברר את זה שם,דרשו ממני סיסמא משום מה. אם איננו חינם,מה מחירו?

הקאובוי

New member
שני שעורים חינם

אם אתה רוצה להמשיך זה עולה 70 ש"ח ואני גם ממליץ על זה, למרות שעדיין לא ניגשתי לבחינה.

akapulko2020

New member
כלומר

70 ש"ח על כל הקורס שהם מציעים שם? על צפיה של פעם אחד בכל שיעור,או כמה פעמים? (מצטערת להציק לך ,אבל יש לי כרגע איזו בעיה במחשב כנראה שמונעת צפיה נורמלית באתר הנ"ל)

funnydog

New member
את יכולה ללמוד כל שיעור כמה פעמים

שאת רוצה וגם לעשות מבחנים כמה שאת רוצה במשך חצי שנה, או עד שאת עוברת, וזה באמת עולה 70 שקל. אם נכשלים אז הם נותנים לך קורס חינם עד שתעברי, אבל אני לא השתמשתי בזה כי עברתי אצלם בפעם הראשונה שלמדתי איתם (זו היתה הפעם השניה שלי, בראשונה למדתי עם הספר)

ת י ל ת ן

New member
למד זה בחינם....

ואני עברתי עם למד והיו לי מהאתר מלא שאלות בתיאוריה עצמה הבעיה היא שבאתר שם השאלות קצת חוזרות על עצמן...

driver2b

New member
למען הדיוק

א. המחיר הוא 69 שקלים (במסגרת מבצע לתקופת הקיץ), ואכן מספר שעות הלימוד ומספר הפעמים שאפשר ללמוד שיעור ולתרגל אינו מוגבל. ב. במסגרת המבצע (עד סוף אוגוסט), תלמיד שמסיים את כל התרגולים והמבחנים בקורס ולא עובר בפעם הראשונה - מקבל קורס נוסף חינם. תלמיד שלא עובר בפעם השניה - מקבל את כל כספו בחזרה. בברכה, דרור, צוות Driver2b.

למעלה