המבחן

nerissa

New member
המבחן

זעקתה עקבה אחר קריאת ההצלפה.. שתיהן מרחפות בין העצים.. מעלה.. הציפורים על הצמרות עפו מזמן. עוד כשקולות הכאב הראשונים הטרידו את שלוותן. היא נאנקה.. מתייפחת.. עיניה ואפה נוזלים אל מכסה המנוע החמים. מתחננת למתן את העוצמה.. "שקט כלבה! עוד מחאה אחת וזה יעלה מעשרים, לעשרים וחמש הצלפות!" עורה שקע תחת החגורה שוב.. הכאב היה כבד מנשוא. היא צנחה ארצה, שברי העצים, העפר, האבנים, העלים היבשים – חורצים בבשר ברכיה.. "עמדי! הושיטי ישבנך החוצה או הגידי מילת בטחון!" את לא תשברי.. את לא תשברי.. בשארית כוחותיה, ירכיה ואחוריה צורבים מכאב עמוק התרוממה.. ברכיה רועדות.. "חמש עשרה" הצליחה לפלוט מבין שיניה הנושכות בשפתיים.. הרגישה את בשרה הרך נכנע למכות העזות. ההצלפות באו בקצב מואץ.. היא פלטה "עשרים" בקול שבור ונפלה אל הקרקע.. נצמדת אל גלגל הרכב כאל גלגל הצלה. יד ליטפה את שערה בעודה מתייפחת מכאב. "היית בסדר, כלבה. היית בסדר" המגע היה זר. קר. הרי בקושי הכירה אותו הרי רק לפני חצי שעה עוד ישבו האחד מול השנייה בבית קפה.. בוחנים.. מספרים.. שואלים.. איך הגיעה לכאן? אמצעה של חורשה אמצע היום היא מעורטלת בחלקה התחתון ירכיה מחושמלים מכאב החגורה.. עוצמה שמעולם לא נחשפה לה.. פחדה להסתכל לעברן ולראות מה גרמה החגורה "קדימה, כלבה. המשיכי להסתובב סביב לעץ.." והיא חזרה להסתובב על ארבע סביב גזע העץ.. ישבנה מתנדנד עם כל צעד.. הקרקע המזוהמת כאבה בכפות ידיה, בברכיה. בכפות רגליה.. זרדים יבשים, עלים, אבנים.. בכל פעם שסיבובה הביא אותו מולו, הרגישה את בעיטת מגפו באחוריה הכואבים.. היא זעקה שוב מכאב.. כל כך כאב! את לא תגידי מילת בטחון! את לא איזו מתחילה! את רגילה לכאב! מה, לכל הרוחות, תגיד בבית? לעולם לא תצליח להסתיר את הסימנים.. וידעה שסימן אותה. הרגישה את בשרה הפצוע. לא ידעה עד כמה.. "המשיכי, כלבה! יללי! שכל העולם ישמע מה את!" הכאב והבושה זחלו במעלה גרונה.. מייללים אל האוויר.. היא כל כך רצתה שהכל ייגמר כבר.. קולות נשמעו ממרחק והיא קיבלה הוראה להסתתר מאחורי הרכב.. ברגע האחרון התכופפה, מסתירה עצמה מעיניהן המשועשעות של שני צעירים שפסעו בדרך לא רחוק מהם. כנראה מקבוצת העובדים על פניהם חלפו כשנסעו אל פינתם. "נקי עצמך והתלבשי. אחזיר אותך הביתה.." המומה עשתה כדבריו.. הדקות שאחרי מטושטשות.. רוצה רק הביתה. שומעת-לא שומעת את דבריו.. עונה בערפול.. רוצה כבר הביתה.. לפני שיצאה דיקלם לה כתובת מייל. עוד ארבעה ימים לכתוב אליו. לא דקה לפני. והשאיר אותה על המדרכה.. לבד. צלעה לעבר תחנת האוטובוס.. שריריי ירכיה צווחים במחאה עם כל צעד.. רצתה להגיע הביתה. לראות.. כל כך כואבבב.. הגיעה הביתה.. המכנסיים דבקו לירכה השמאלית.. קילפה אותם מעליה כדי לראות את הזוועה. הירך דיממה היכן שהחגורה ביקעה את עורה. חתכים ארוכים עיטרו את ירכה. מהחתכים ומעלה, כל ירכה, ישבנה השמאלי ומחצית מהימני – היו שחורים כלילה. סימני החגורה נראו על עורה במקומות בו לא היו שטפי דם כהים. עיניה ההמומות עברו על עורה הפצוע, החבול, המדמם. לא הבינה איך הסכימה לזה. היא! היא שהיתה כל כך שקולה. כל כך הגיונית. כל כך מלומדה בחוקים בסיסיים של הישרדות בקטע.. כל כך מנוסה.. הכל כדי להוכיח עצמה ראויה? עד כמה היא יכולה להיות שיפחה טובה? היא לא שמעה ממנו יותר. גם לא רצתה. החודשיים הבאים היו סיוט מתמשך עד שהחלימה. כשהחלימה – החליטה לצאת מהמעגל המטורף הזה. לצאת מהארון. היא סיפרה הכל לבעלה.. על הקטע. על היותה שיפחה. על כך שהיה לה מאסטר למעלה משנה.. היום, כשהיא ספונה בחמימות הזוגיות שלה שהיתה חזקה מספיק לא רק להתגבר על המשבר אלא גם להפוך לזוגיות בדסמית – עכשיו היא מבינה שהמבחן הארור ההוא היה מבחן החיים שלה.

nerissa

New member
זה אישי שלי

כתבתי בגוף שלישי כי היה קל יותר לשפוך זאת על הנייר. היה לי קל יותר "לצייר" את זה כסיפור ולהציב מולי כמראה.

Master Eagle

New member
הסיפורים האמיתיים זה מה שעושה את זה

אמיתי ויפה. בת כמה היית ומה היה הנסיון שלך אז?

nerissa

New member
זה היה לפני שנה וחצי

והיה לי ניסיון של מעט יותר משנה עם מאסטר אחד, יסודי, סדיסט, מנוסה ומדהים

Master Eagle

New member
יפה!!

ומאז בעלך הוא המאסטר שלך? ואני מבין שאת מזוכיסטית.....נכון?

nerissa

New member
אכן

בעלי הוא אדוני ואני מאזוכיסטית גאה

Master Eagle

New member
כייף לכם

זה האידאל שבן הזוג הוא גם האדון....שמח בשבילכם ושתהנו ביחד

זאת

New member
כן

הבנתי את זה. בגלל זה החיוך בסוף. את מיוחדת בעיני (אם יורשה לי). <הפעם חיוך נבוך בסוף :>

היא לא מיוחדת

היא ה-כ-י מיוחדת. נריסה מלאכית מדהימה שלי. כל מילה שלך עושה לי לאהוב אותך יותר. נו כבר בואיייי

התכוונתי

לפאראפרזה על השיר של משינה : היא לא כמו כולם ביצוע: משינה מילים ולחן: יובל בנאי היא לא כמו כולם עיניה הם לפני העצב השמש שקעה אבל היא דולקת מאירה לי הלב שנשבר היא תחבר אותו חלק חלק היא לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודעת תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודעת היא לא כמו כולם לתוך ערפל לאט לאט היא נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל היא דולקת מאירה לי היא לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודעת...

Pixy led

New member
נריסה,

כל הכבוד... על הכתיבה, על השתוף בחוויה... זה באמת לא מובן מאליו. הספור הזה באמת טוב, וזה שהוא גם לקוח מהמציאות, הופך את כל הקריאה לאפילו יותר... אמיתית. תודה.

sapirac

New member
היי נריסה

לא היה צריך לפרט שזואת את מי שעקב אחרי הבלוג שלך (כמוני) כבר ידע והבין את נשמה אריק לו רק יכולתי לדבר איתך בטל ...

למעלה