המבחן בסוציולוגיה

shishcu

New member
המבחן בסוציולוגיה

נו חברה מה יש לכם להגיד על המבחן? לדעתי ונראה לי גם שלדעתם של הרוב, המבחן היה ממש לא פיר. קודם כל לי היה נראה כאילו מרצה אחרת כתבה את המבחן...חברה של חינוך מיוחד-מה תאמר איזמן על המבחן היום? ;) מה קרה לכל ההקדמה שלמדנו? מה קרה למה שלמדנו על טקסים, סמלים, מיתוסים, תיפוסי תרבות ועוד? אנחנו ממש חייבים להתלונן (סליחה ארז אני יודעת שאתה מנסה להרגיע פה את העיניינים, אבל נראה לי ממש לא פיר המבחן היום) חוץ מזה היו מלא שאלות על חומר שלא למדנו וזה שהיא לא הייתה הבנתי שזה ממש אסור זהו חברה,מה עושים? למי פונים? הבנתי שצריך אולי לכתוב מכתב ולהחתים את כולם-מישהו פה אולי יודע? נציגים של אגודת הסטודנטים-אולי תוכלו לברר בקיצור חבובות חייבים לעשות משהו אז בבקשה תתיחסו ובאמת אני מתנצלת על העצבים(משום מה נראה לי שאני לא לבד) ביי בנתיים שירה

מיטי3

New member
שירה- כבר פעלנו-

אחרי המבחן עם כל העצבים הלכנו וכתבנו מכתב תלונה ענייני על כל הבעיות שהיו במבחן ובהמלצת מדור בחינות המכתב נשלח לראש החוג לחינוך ולדיקן הפקולטה של מדעי החברה. את המכתב לתמנו בשמות הבנות שהיו שם והוספנו "בשם כל תלמידי הקורס". אנחנו מחכים לתשובה...

ErrEzS

New member
היי שירה

דבר ראשון רציתי להגיד שאת צודקת לגמרי. אני די בטוח מדברים שהיא אמרה כבר מזמן שלא היא כתבה את המבחן ואני לא לגמרי אופתע אם היא לא ראתה אותו בכלל. זה שהיא לא הייתה שם וגם לא מרצה אחרת במקומה זה גם לא לעניין, למרות שהבדיחות של הבוחנת הקלו את האווירה... לא... בכל מקרה כמו שהבנת כבר נשלח מכתב על ידי כמה מהבנות, נראה מה קורה איתו. יכול להיות שכדאי יהיה לשלוח מכתב נוסף עם יותר חתימות אבל כדאי שנחכה קודם לתשובה ונברר איך התהליך פועל בכל מקרה. בכל מקרה רציתי להגיד שהמכתב שלך היה במקום לגמרי וגם הצורה. במקום להביע התמרמרות ולספק תלונות הסברת את הבעיה וביקשת פתרון ענייני אז קבלי ח.ח.

shishcu

New member
ממש זריזים

ואי סחטין עליכם! באמת זריזים אני מאוד שמחה לשמוע שהנושא בטיפול דרך אגב, התחלתי עם מיטל וייס לכתוב שיחזור. האם עוד מישהו כתב? הגענו ל24 שאלות נראה לי, אבל לא לגמרי זכרנו את כל המסיחים.אני אשמח לעזרה שנוכל לסיים את השיחזור... בהצלחה לכולם בלימודים למיבחנים! איזה כיף להיות בבית ביום כזה סוער, לנו היה ברד מטורף אתמול שנדבק והיה מלא קרח על הריצפה(איזה באסה שאין לנו שלג-כן גם אני מתרגשת השטויות האלה ולא-לא אכפת לי) שירה

מיטלוש8

New member
כן, הבנתי שנועה כבר פעלה..

זה מעולה שפעלו, אני מאוד מקווה שייצא מזה משהו, זה היה כל כך מעצבן, כל העניין, גם השאלות, גם העובדה שהיא לא ידעה על הבחינה ולא טרחה להגיע, ואני בטוחה, כמו שארז אמר שהיא בכלל לא חיברה את המבחן, ואני גם לא אתפלא אם היא אפילו לא ראתה אותו, פשוט חוצפה, מה שנקרא מבחן שלא משקף כלום, פשוט כלום, אשכרה הזכיר לי פסיכומטרי...

למעלה