המבורגר זה סם!

The Real FiFi

New member
אויש...

אין לי כוח לזה.. זה לא שטויות חברה שלי גרה שם כבר שלוש שנים והיא אומרת שכמעט בהכל הם מכניסים הורמונים (כתוב על האריזות שלהם..) תעשי כזה דבר תשווי בין ילדה בת 12 בארץ ואחת באמריקה...יש הבדל! ושוב לעניין של החלב..אני לא יודעת עם זה נכון או לא..לא שותה שוקו לא שותה חלב לא ממש מעניין אותי היא סיפרה לי ביקשו עזרה אמרתי... יש בעיה?

פנטילון

New member
היי!../images/Emo185.gif|חלב|

בלי לנבל את הפה על חלב! חלב זה הכי נותן בראש! במיוחד שזה בא בליטרים שלמים ואחרי זה יוצא בחזרה...

The Real FiFi

New member
אתה מפריע

ל master plan שלי!!! אני צריכה להנחיל את דעותי לאנשים ובכך לגרום להם להעריץ אותי ולהפוך אותי לשליטה היחדיה! אבל איך אני יכולה לעשות את זה כשאתה מכניס להם רעיונות אחרים לראש??? בושה לך!

The Real FiFi

New member
עוד משו

את יודעת מי זו (אם את זוכרת אותה) דרור הבלונדינית (בערך..הוא התכהה עם הזמן...)

The Real FiFi

New member
חיה נושמת

בארץ!!!! והיא הייתה אצלי(אבל ממש מעט...:( אוף..) והיא עוברת לרעננה וד"א היא אמרה לי ששמים שם הורמונים אני לא ממציאה דברים (אני ממציאה דברים רק על גי'רפות אבודות!!)

Tapuhi

New member
אל תתחכם איתי!

אני הייתי בלונדינית בעברי הרחוק! בייקון זה מיוחד ציינתי את זה כי ישנם אנשים שיכולים לעשות בך לינץ' אם אתה מזכיר חזיר.

ofrikit

New member
פליימר נחשב??

אני לא אוכלת בשר (עוף כן,בשר לא...) וזה כן משנה!!! :)

פנטילון

New member
עוף=בשר=רצח!

ובגלל זה אסור לעשן, אבל אם כבר שותים קולה אננס, אז עדיף ללכת לקולנוע הקרוקודילים.

Tapuhi

New member
אליל מין שכמוך!

למה אתה קורא לברק תרנגול? ולמה לי אלילת מין?
ותפסיק להמציא משקאות

scruby

New member
אני יגיד לך למה?

אין לו מושג למה? אף אחד לא יודע למה.... אורי התחיל עם זה ואחר כך ארן... הוא אפילו לא המציא את זה...

למעלה