המבוקשים - בקשות שירים לתכנית אז מה בא לכם לשמוע היום?
ש שקר החן New member 3/1/04 #1 ../images/Emo41.gifהמבוקשים - בקשות שירים לתכנית אז מה בא לכם לשמוע היום?
L lollapalooza New member 3/1/04 #6 ../images/Emo45.gif רד הוט ../images/Emo99.gif טוב נו זה היה צפוי שאני אכתוב את זה לא
P paradoxile New member 3/1/04 #9 OPETH-DELIVERENCE או משהו אחר של OPETH.... וכן הדס די היה צפוי שתרשמי את זה...
B berale25 New member 4/1/04 #11 הנה כמה בקשות Alice In Chains - Rain When I Die stone sour - Orchids Finch - New Beginning liquid tension experiment - acid rain Megadeth - A Tout Le Monde אשמח אפילו עם אחד יופיע בתוכנית... ערב נעים
הנה כמה בקשות Alice In Chains - Rain When I Die stone sour - Orchids Finch - New Beginning liquid tension experiment - acid rain Megadeth - A Tout Le Monde אשמח אפילו עם אחד יופיע בתוכנית... ערב נעים
ש שקר החן New member 4/1/04 #17 לא יכולתי להתחבר לצ'אט כי אני לא בבית... והמחשב פה הראה לי שגיאות וכו', ולא רציתי להתעסק, לא מחשב שלי...
לא יכולתי להתחבר לצ'אט כי אני לא בבית... והמחשב פה הראה לי שגיאות וכו', ולא רציתי להתעסק, לא מחשב שלי...
P paradoxile New member 5/1/04 #21 הלו אנשים התוכנית נגמרה בשבת ב2 בלילה אין כל כך טעם לבקש היום שירים