המבוקשים ב24

JaWbreaker15

New member
המבוקשים ב24

בעת צפיה בנינט שרה, כמו תמיד, את ים של דמעות עלתה בראשי המחשבה כי ע"י כך שערוץ 24 משדר מצעד שלא משתנה כל יום, הוא גורם לנו לראות את אותו קליפ לפחות פעם אחת ביום [וכולנו יודעים שרואים את הקליפ לא רק בתוכנית
]. הערוץ בעצם מבשר, רשמית כי הוא הולך לטחון לנו את נינט סופית, כל יום, כמה דקות לפני 5. בקיצור, הפואנטה היא, לא עדיף לעשות מצעד כל שבוע?! בכל מקרה הבחירה של אנשים בקליפים לא משתנה תוך יום וזה אומר שרוב המצעד חוזר על עצמו יום אחרי יום ;\ יכול להיות, בעצם, שכל שבוע יתמודדו קליפים אחרים. נראה. יעל

exit_from_here

New member
אני מאוד מקווה שלא יהיה ככה

אל תשכח גם שלא כל כך הרבה מצביעים,אחרי הכל זה לא זול כל הודעה כזאת. אני מאוד מקווה ש24 לא יהפוך לגלגלצ של הטלוויזיה,למרות שחיסרון בקליפים זה תירוץ די טוב. אני מקווה שקוטנר יגיע לפורום בהזדמנות ויהיה לך הזדמנות לשאול מה שתרצה,אבל אני לא אמרתי כלום ולא שמעתם כלום ממני
.

Minimal Affair

New member
בתקווה. ../images/Emo13.gif

אני גם שמתי לב לזה, הרי הם שמים את אותם קליפים שהם שמים כל הזמן. לדעתי עדיף שהם יתנו לבחור כל קליפ שיש, ולא רק 30 שהם בחרו.

אפרופו קוטנר..

יש למישהו מושג איך אני יכולה להשיג את יואב קוטנר????? בגלגלצ הוא כבר לא עובד.. ואני לא מוצאת שום דרך להשיג אותו.. לא מצאתי מספר של ערוץ 24 בשום מקום!!!

היו פה עוד 3 הודעות בתוך השרשור!!!

ביניהם היה את האי מייל של קוטנר ואני לא העתקתי אותו.! בעע... אילל!! לאן זה נעלם?

exit_from_here

New member
שכחתי לשלוח מסר על זה...

אמממ,אני חושב שקוטנר לא ממש רוצה לפרסם את המייל האישי שלו. אבל מי שירצה לא יתקשה להשיג אותו,אבל כל עוד אני לא בטוח שהוא רוצה אני לא אתן לזה להיות מפורסם. מקווה שהבנתם אותי,אם לא אז לפורום יש כמה תאי בידוד בצינוק שמאוד אוהבים גולשים סוררים
.

Danihell1

New member
אשכרה.. את צודקת...

לא יצא לי לראות את זה הרבה פעמים, אבל כמה אפשר לטחון את השיר הזה של נינט? פור גאד סייק, אפילו ההורים שלי כבר שאלו אותי למה שומעים את זה כל כך הרבה פעמים.. והם לא רואים 24 או משהו. אני כבר בקושי רואה 24. אני לא מבינה אותם, יש להם כל כך הרבה קליפים טובים, אבל הם שמים רק את המוכרים וחורשים עליהם!

למעלה