בחושך אלוהים לא רואה
New member
המבוך הרנדומלי..
זה משהו שאף פעם לא הצלחתי להבין.. מאיפה צצים כל כך הרבה מבוכים שמאוכלסים על ידי כזה מגוון של יצורים ? אני חובב נלהב של מבוכים.. אבל מבוכים עם רעיון.. לדוגמא מבוך שבו חיה קהילה גובלינית קטנה.. אז יהיה בו חדר ציוד , חדרי מגורים , חדרי שומרים וחדר מלך.. ואולי חדר אימונים או משהו בסגנון.. ובתוכם יהלכו להם כמה וכמה גובלינים (מפגשים אקראיים).. או אולי מערות של דמות חזקה כלשהיא (הרואה/רינאל לדוגמא
) שיכילו חידות/מלכודות ומספר יצורי שמירה/קונסטרוקטים/עבדים.. אף פעם לא אהבתי את הרעיון הטבלאתי של חוברות השהם של בנה שניים וחצי מיליון חדרים בקומת מבוך 7 ואז גלגל ק20 ותראה מה חי שם.. עשרות חדרים שמחוברים אך ורק מרחבית וכל קשר אחר בינהם מקרי בהחלט שמאכלסים עשרות סוגים שונים של יצורים (רובם אלימים ומסוכנים) שחיים במבוך הזה ביחד בדו קיום שיגרום לכל שמאלני לקנא ??? סורי לא קונה את זה.. מה איתכם ? אתם אנשים של מבוך ראנדומלי.. מבוך "רעיוני/הגיוני" או אנטי מבוכים ? ראוי לציין פה גם שג'ספר שלי מרגיש שכל העולם שסביבו כרגע הוא מבוך אחד גדול.. בעיקר אחרי שהובהר לנו שהוא אשליה אחת גדולה.. (ציטוט שה"ם : "זה כמו מטריקס.. רק לא")
זה משהו שאף פעם לא הצלחתי להבין.. מאיפה צצים כל כך הרבה מבוכים שמאוכלסים על ידי כזה מגוון של יצורים ? אני חובב נלהב של מבוכים.. אבל מבוכים עם רעיון.. לדוגמא מבוך שבו חיה קהילה גובלינית קטנה.. אז יהיה בו חדר ציוד , חדרי מגורים , חדרי שומרים וחדר מלך.. ואולי חדר אימונים או משהו בסגנון.. ובתוכם יהלכו להם כמה וכמה גובלינים (מפגשים אקראיים).. או אולי מערות של דמות חזקה כלשהיא (הרואה/רינאל לדוגמא