המארז
הגיע...

ביקו

New member
המארז ../images/Emo77.gif הגיע...

Marine pack למצלמת סוני דיגיטלית DSC-P1 3.3 Mega pixel. לשמחתי לא חוייבתי במע"מ או מיסים כך שמחיר המארז מ B&H מסתכם ב 199$ ועוד 28$ למשלוח בלבד. עכשיו נותר רק לטבול במים

אילוניק

New member
תתחדש

תתחדש על המארז החדש עכשיו נותר לך לצלם ולהעלות לנו תמונות יפות מצלילותך ולהוכיח לנו שהרכישה לא היתה לשוא אילוניק היפה

בובי

New member
שאלה בקשר למארז

אתה צריך לגרז אותו ? והאם יש לך מקום לשים חומר יבוש ? מענין אותי לעשות השוואה עם המארז שלי

ביקו

New member
גירוז...

סוני ממליצים לצפות את ה O RING בשכבה קלה של גריז. לגבי חומר סופג לחות, אין שום איזכור לגביהם, אך נראה לי שאצליח להחדיר למארז מעט ממנו.

בובי

New member
תארתי לצמי שאין

לי היה פעם אחת אדים על העדשה למרות ששמתי חומר יבוש מקורי מאז אני שם שקית ממש גדולה של חומר יבוש מהעבודה והפעם לא חזר לי יותר האדים תשתדל לא לחשוף את המצלמה לשמש כך שלא יהיו לך אדים אם אתה רוצה לצלול ביחד ביום שישי ונשווה את הצילומים

ביקו

New member
בובי,

הכוונה הייתה לשקיות הקטנות שסופגות לחות. כדי למנוע הצטברות אדים על העדשה, קיבלתי בקבוקון קטן עם נוזל ייעודי שאני מניח שאינו שונה מהחומר שמשמש למסכות. במארז הווידאו שלי לא נתקלתי מעולם בהצטברות אדים, פשוט צריך להשתדל שלא להעביר ישירות את המארז הסגור מאויר קר לחם. תודה על ההזמנה ליום שישי, אך אני אחכה להזדמנות לצלול בים סוף, או במקום אטרקטיבי אחר, אני לא אוהב לצלול בים תיכון

תתחדש ביקו, אבל תן צ´אנס לים התיכון

צלילה בתקופה הנוכחית באתר "שווה", תשנה לך לבטח את הדימוי שיש לך באשר לים התיכון. אני מוכן אפילו להודיע לך מבעוד מועד על "תנאי אילת" באתר טוב, כדי שתוכל לבוא ולהווכח בעצמך. ...מתאים לך?

בובי

New member
מצטרף לנפתלי

שווה לנסות במיוחד עכשיו שהים ממש רגוע ורצוי כמה שיותר מוקדם בבוקר

בובי לגביי הסרטן שצילמת....

במקרה קראתי עליו אתמול באנציקלופדיה לחי וטבע של א"י מודבר בסרטן שהוא ´עולה ותיק´ שהגיע לחופי הים התיכון במי נטל מחופי אמריקה - ושמו בישראל לאחר שגוייר לחומרה - שייט כחול.

בובי

New member
חיפשתי את שמו

ולא ראיתי אותו במגדירי הדגיפ תודה בכל אופן

ביקו

New member
תודה נפתלי ../images/Emo13.gif

אבל רק עם תסבול יחד איתי
. קשה לי עם זה....

אין בעייה.

אני אשתדל לארגן בקרוב משהו ואני מקווה שיצא משו-משו, כדי שהסבל באמת יהיה שווה

למעלה