המאמרים חזרו לקהילת אומנויות לחימה

Zeev Foux

New member
המאמרים חזרו לקהילת אומנויות לחימה

שב IOL, מוזמנים לכתוב ולהוסיף

זהו, שלא בדיוק...

המאמרים נמצאים תחת הקישור ל"קישורים" (ולא כולם נמצאים), והקישורים נמצאים תחת הקישור ל"מאמרים" (ולא כולם נמצאים)... זאב, אני לא רוצה להשמיץ שלא לצורך, אז לשם הבנה: האם ואלה הודיעו לך שתמה המלאכה, או שהודיעו שזה "under construction"? כי אם הם חושבים שזהו, אז באמת למה לחזור?

לזאב.

למרות שעדיין קשה להתרגל לעיצוב של תפוז (לעומת IOL), רוב רובם של חברי הקהילה כבר פה. האם ישנה אפשרות לפתוח מחדש את הקהילה הישנה כאן בתפוז, עם כל המאמרים והקישורים (ועם מנהל הקהילה הישן
?). ממתין לתגובתך (הכנה).

Zeev Foux

New member
לסלבו

הדבר הנחמד באינטרנט (ששש.... שאף אחד בוואלה או תפוז לא ישמע) הוא שישנה אפשרות להקים קהילה ווירטואלית! לא משנה אם הפורום בתפוז, וואלה או באתר פרטי, לא משנה אם המאמרים בשרת של IOL (זצ"ל) או באתר הפרטי שלי (שייפתח בקרוב, סבלנות אמרתי כבר??!), הרי כל חומר במרחק קליק אחד על העכבר... הרי שאנו מדברים על תקשורת ולא על מוצר צריכה (למרות שאלו הם המודלים הכלכליים של מנהלי וואלה ותפוז) ממכר. ההוכחה החותכת לכך היא המעבר המהיר של גולשים רבים לאתרים אלטרנטיביים לוואללה. הוסף את רשימת המאמרים לרשימת המועדפים בדפדפן שלך וזהו

Zeev Foux

New member
אני לא יודע מה וואלה חושבים

אני חושב שעדיין העבודה רבה וזו בעצם עיקר התקשורת ביננו.

זאב, זה היה נדמה לי, או ש

אמרת "האתר הפרטי שלי" ?
טוב, אני מקווה ששמעתי טוב (רק שבוע עבר ניקיתי את האוזניים
), אז מה שנשאר זה רק לאחל בהצלחה ולהמתין בכליון עיניים. ואגב, אני אינני בעל ידע בבניית אתרים, אך יש לי בדוג´ו חברים רבים בעלי ידע ואני והם מאוד נשמח לעזור. ואם תצטרך קישורים לאתרי אומנויות לחימה למניהם (או סתם רפואה אלטרנטיבית), יש לי למכביר!

למעלה