המאמץ הנכון

עוז86

New member
המאמץ הנכון

אני עדיין לא התחלתי לעבוד לפי עקרונות הסוד. אני מתכוון להתחיל. יותר נכון, אני נעזר בספר "כוחות של התת מודע" ובספר "שיחות עם אלוהים" אני רוצה להגשים זוגיות (למצוא חברה בקיצור) שעדיין לא היתה לי בחיים. אבל יש לי שאלה חשובה: האם צריך עדיין להשקיע מאמצים כדי להשיג את מה שאני רוצה- במקרה זה: ליצור קשר. אני יודע שקשה לי ליצור קשר, וחסרות לי הזדמנויות ליצור קשרים, וכבר באמת עשיתי את כל מה שאני יכול. האם צריך להשקיע מאמץ מעבר לזה? או שאולי צריך להרפות? אולי כל מאמץ רק יחסום אותי יותר? או שאויל צריך להתהג ב"טבעיות" - לא להרפות מדי ולא להתאמץ? מהו המאמץ הנכון בשביל למצוא קשר?

ע ו פ ר ה

New member
ברוך הבא לפורום, עוז היקר

אתה כותב שעדיין לא התחלת לעבוד ברוח הסוד. לעומת זאת אתה כבר חושב דרכים לכיוון הסוד, משמע, התחלת לעבוד ברוח הסוד ואתה מבקש הכוונה. נפלא. מה שאתה צריך לעשות, זה לבנות לך חזון להשגת הדברים אותם אתה רוצה. אם אתה מעוניין בזוגיות, רצוי שתצא מהבית כדי שיראו אותך. זה מגדיל את הסיכוי. אני מחפשת בית דפוס ויום אחד הודיתי ליקום שבית הדפוס מגיע אלי הביתה. הרפתי ולא המשכתי לחשוב על זה יותר. יומיים אחרי כן נכנסתי לבית קפה והיתה שם פגישה עסקית של רשת שיווקית. בזווית העין ראיתי שכן שיש לו בית דפוס. יומיים אחרי זה בית הדפוס בא אלי הביתה. לדעתי השמיים הם הגבול וצריך להיות יצירתי. תתחיל לחשוב על הדברים ולהודות עליהם, כאילו הם כבר כאן. תיצור הזדמנויות. אם אתה ביישן, שב לבד בבית קפה. אולי משהו יקרה......אבל אל תשב בבית ותחכה שיראו אותך. בהצלחה. באהבה עופרה

עוז86

New member
../images/Emo11.gif

האמת שאני סטודנט בטכניון אז אז יוצא מהבית...לפחות 3 פעמים בשבוע, אני גם נכנס למסעדות והולך לים. גם עשיתי לפני חודשיים בערך מנוי לאתר הכרויות. והתאכזבתי ממנו נורא. ככה שהיו לי - כביכול- הרבה הזדמנויות להכיר. אבל משהו תקוע כל הקשרים שלי הם שטחיים ולא שווים כלום, אני רק קיבלתי דחיות האמת, אם לשפוט לפי ה"תאוריה" של הסוד אין זה פלא כי אני חושב ללא הפסק על "למה זה לא ילך" ולמה אני נחות ולמה אני "חולה"/פגום/יוצא דופן ולמה זאת משימה יותר מדי קשה שגדולה עליי שיש אנשים שנראים הרבה יותר טוב ממני וגם הם לא מוצאים קשר. אני כנראה אצטרך לעבוד קשה כדי לשנות את התפישה הזאת

ע ו פ ר ה

New member
שינוי מחשבות

תתחיל מנסיון קטן. כל פעם שיש לך מחשבה רעה על עצמך, תהפוך אותה. רשום משפטים של חשיבה חיובית במקום שאתה יכול לראות, כך שתגיד אותן לעצמך מספר פעמים ביום. אני יודעת שזה נשמע אולי מלאכותי בהתחלה, אבל זה בהחלט עובד בהמשך. באהבה עופרה

מצטרף לעופרה../images/Emo45.gif

הכל בא עם אימונים ואמונה בעצמך ! "כל הקשרים שלי הם שטחיים ולא שווים כלום" - חחח ממש לא ! אלה הלימודים שלך כרגע. אלה התנסויות לקשר מעולה בהמשך, איך אתה לא מבין...? איך תדע להבדיל בין קשר טוב לקשר רע אם אתה לא מתנסה? אתה כבר יודע מה אתה מחפש, וזה יפה מאוד ! יש כאלה שגם את זה לא יודעים... יש כבר התקדמות, ועכשיו עליך לחיות ולהינות מכל רגע - גם עם עצמך ! כשאתה נהנה בחברתך, בת-זוגך תהנה גם היא ממנה ! ושוב, כל קשר בא זאת הזדמנות טובה לקשר וזוגיות או לימודים לקשר בהמשך :)

למעלה