המאמות!!!!!

המאמות!!!!!

היי לכולם!!!! שמי ליבי ואני אחת מהמאמות (הג'ינג'ית), אני כותבת מכיוון שראיתי את כל התגובות שאנשים רשמו ורציתי מאוד להודות לכל התומכים והמפרגנים, אז המון תודות זה מאוד חשוב לנו (ובמיוחד לי) נתקלתי בהרבה הערות ציניות לגבי הלהקה, ואני יודעת שיש הרבה אנשים שפשוט לא יודעים לפרגן. אני מאוד מקווה שהלהקה תוכל להעביר באופן חיובי את המסר שגם שמנה יכולה, ושנוכל לעשות את השינוי ולפתוח עוד דלתות ולהראות לכולם שאנחנו לא שונים מאף אחד. אז שוב פעם תודה על הפרגון
ליבי

היי ליבי ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אני לא יודעת אם את זוכרת אותי , אני הילה נפגשנו באודישנים הראשונים וסיפרתי לך שאני בפורום שמנות ויפות ואמרת שאת כותבת פה מידי פעם . אני שמחה שהתקבלת בסופו של דבר ללהקה , אין לי ספק שאתם עושים חיים משוגעים ומייצגים אותנו בכבוד. נשיקות הילה

נעמי231

New member
שלום קווין,

האם את יכולה לספר עוד הלהקה, כמו סוג המוזיקה וכו',,, ונראה לי שאבי גוואטה חובב שמנות, גם את שרית חדד הוא לקח שהיתה יותר מלאה. מאחלת לכן המון הצלחה,ואמשיך לעקוב.

ליבי האחת והיחידה על אמת !!!!

שמחה שסוף סוף הגשמת חלום ואת מופיעה ( לא סתם המלצתי עליך......... ) מאחלת לך שתצליחי !!! הרעיון נהדר , אתן שלישיה מקסימה לדעתי אתן צריכות להחליף סטיליסטית ומלבישה או להחליף שם ל"שפנפנות הגדולות והיפות " אתן רוצות לשדר סקס או מוסיקה ?

הן לא יכולות להחליף כלום הן עדיין

בורג קטן במערכת גדולה ... ואני לא רואה שום דבר רע בקצת מחשוף וסקסיות ...

תודה רבה

היי הילה, בטח שאני זוכרת אותך.... תודה רבה לכולם ! ! ! ! ! ! ! בקשר ללהקה עדיין לא התגבשה דעה לגבי הכיוון המוסיקלי אנחנו עושים נסיונות (זורקים חיצים לכמה כיוונים) ונראה מה יתפוס....

עופר 123

New member
בהצלחה למאמות ../images/Emo140.gif

אנחנו מחכים לתאריכי ההופעות
. בהצלחה
עופר

../images/Emo13.gif כל הכבוד.

אהבתי מאוד, בהצלחה בהמשך. אתן יפיפיות ויחודיות, אל תתיחסו לצרי עין ובינה. אתן סקסיות ויפות. תמשיכו ותכבשו את הבמות.

אני גם מאוד מקווה

שתבינו שאתן מייצגות את כל השמנות ולכן חשוב המסר שאתן מעבירות, ושתקחו את זה ממקום של גימיק למקום של מסר חברתי נרחב יותר שיהיה בהצלחה
וכמובן שיש להקפיד בהופעות שהקהל שמן, לאולם יציב

יפעת*

New member
המון בהצלחה../images/Emo39.gif

יש תמיד הערות ציניות על מי שנמצא בזרקורים, זה חלק מהעניין, מאחלת לך שתוכלי תמיד לתת לזה לעבור לידך ולספוג רק את המחמאות

למעלה