המאהב הראשון שלי

המאהב הראשון שלי

פיתוי קטלני ידעתי שאסור, הוא נשוי, אני עם חבר. בגלל זה רציתי כל כך. היתה לי דירה לבד לשבוע, הוא היה במילואים, רמזתי לו, הוא נענה מיד, כל כך רצה אותי. חייו היו אפלים, שגרתיים, בחורה צעירה שמפתה. לא עמד בפיתוי. לבשתי ג`ינס וחולצת טריקו, הוא עלה במדרגות, שמעתי צעדיו, פתחתי את הדלת, הוא נכנס. הצעתי בנימוס שתיה קרה, הוא הסכים. ישבנו על המזרון שבדירת החדר שלי. משוחחים. לפתע רכן לעברי ונשק. התרגשתי. והמשכתי. הוא השכיב אותי על המזרון בעדינות, הניח את הכוס בצד. רכן מעליי ונישק את פניי, את שפתיי, את צווארי, התשוקה בערה בתוכי. כי ידעתי שאסור. לאט לאט פתח את כפתורי חולצתי ונשק לשדיי שבצבצו דרך החזיה. ליקק את פטמותיי מעל החזיה. הן הזדקרו. הרגשתי לחלוחית בין רגליי, רציתי אותו. מעולם לא ידעתי גבר אחר חוץ מהחבר שלי. רציתי אותו. החל להפשיל את הג`ינס מגופי, אט אט קילף אותם מעליי. בנשיקות עדינות על רגליי. שכבתי מולו בחזיה וחוטיני לבנים. ראיתי את התשוקה בעיניו. התפשט, נשכב לצידי, ליטף בעדינות עם אצבעותיו את כל גופי. צמרמורת נעימה זרמה בעורקיי. השכבתי אותו על הגב, התיישבתי מעליו, שדיי מלטפות את פניו. נישקתי אותו. בלהט. הרגשתי את קשיותו מזדקרת , נוגע לא נוגע בתחתוניי. התיישבתי עליו הרגשתי אותו מתקשה אל מול הלחלוחית שהרטיבה את תחתוניי. בנשיקות עדינות ריחפתי על פניו, נשפתי באוזניו, לחשתי את אהבתי. ליקקתי את צווארו , ירדתי עם לשוני אל עבר חזהו, פטמותיו הזדקו, ליקקתי גם אותן. הרגשתי אותו מתפתל תחת גופי. המשכתי בליקוק עדין אל עבר בטנו, אל הטבור, החדרתי את לשוני ליקקתי עוד. ומהטבור לשוני המשיכה לשוטט על גופו, פישקתי את רגליו, התיישבתי ביניהן על ברכיי. רכנתי אל עבר גופו, המשכתי עם לשוני לעבר קשיותו המזדקרת, בעדינות ליקקתי את הכיפה החלקה, לשוני החליקה מסביב ברכות, שמעתי את אנחות העונג בחלל החדר. החזקתי אותו בידי, הרגשתי את ההזדקפות, את התשוקה אליי. ליקקתי אותו לכל אורכו ומסביב, התקשה עוד יותר, והיה כל כך חם, כל כך רציתי להרגיש אותו בפנים. המשכתי ללקק את איבר מינו, גלשתי אל עבר אשכיו, הכנסתי אותם אל תוך פי לשוני החליקה עליהם בעדינות, לקחתי כרית מראשו, הנחתי תחת ישבנו, ליקקתי מאשכיו מטה לכוון פי הטבעת, בתפר המוביל לשם, הרגשתי את העונג שהציף אותו, רציתי לשגע אותו. שלא ישכח לעולם. ליטפתי את ירכיו בעדינות, כשלשוני מטיילת על עמק התענוגות שעל גופו. התרוממתי לאט לאט, עמדתי מעליו, הסתתי את החוטיני טיפה הצידה והתקרבתי אל קשיותו שהזדקרה מולי בעת שהביט בלחלוחית שהתפשטה על מפשעתי, בעדינות התיישבתי בעודי מרגישה אותו חדר אל תוכי אט אט חדר לתוכי ובעדינות עליתי שוב מעלה, עד שכמעט יצאתי ושוב התיישבתי והוא בתוכי בקצב איטי ומסחרר, עינגתי אותנו, הקצב עלה ואני ממש דהרתי מעליו בתאווה לא מוסברת. הוא התיישב, בעודו בתוכי, המשכנו בקצב המסחרר, בדהירה משוגעת. השכיב אותי על בטני, טייל עם לשונו על עורפי, על כתפיי על גבי, על עמוד השדרה שלי עד מטה. ליקק אותי בטירוף חושים. פישק את רגליי, עמדתי על 4, הוא הזדחל מתחת וליקק את הדגדגן שלי, הרגשתי את מיצי מטפטפים על פניו. המשיך בקצב איטי, ליקוק עדין על הדגדגן, הרגיש את הרעד שבתוכי, את התאווה, הרגשתי את השיא מתקרב, לא נתתי לו לזוז ממני, המשיך ללקק עד שגמרתי באנחת עונג. המשכתי לשכב על בטני, הרגשתי אותו מעליי, חם ולוהט, רוצה אותי יותר מתמיד. הרגשתי את הזדקרותו מטיילת על ישבני , הרטיבות, החום. הוא החל לחדור אל תוכי מאחוריי, נע בקצב איטי, מרגישה את האגן שלו נלחץ אל הישבן שלי, בניעות עדינות ורכות, בקצב איטי. הקצב התגבר, עוד ועוד, דחף עצמו אליי, חזק ומהר. הסתובבתי על גבי, הוא עמד מולי על ברכיו, פישקתי רגליי והנחתי אותן על כתפיו, הוא החליק אל תוכי בעדינות, נע בתוכי בקצב איטי ומענג, מסתכלת את פניו, רואה את העונג. מחליק לתוכי בעדינות ומגביר אט אט את הקצב, מרגישה את הרעד בגופו, את השיא המתקרב, את האנחה, את הרעד שאחריי, את החיוך המתפשט על פניו. חיבוק, נשיקה, סערה שחלפה. שוכבים זה לצד זו. שני זרים. עמיתים לעבודה. הוא נשוי, אני רווקה.

ketty

New member
ביצועים

לא רעים לפעם הראשונה יקירתי... אבל יש לי שאלה האם הגעת לאורגזמה?? האם הוא דאג לפנק אותך גם? תשמעי הצעה של אחות קצת יותר גדולה... התרחקי מנשואים הם רק את ליבך ישברו... את רוב האורגזמות רק הם ישיגו... את הנשואים...השאירי יקירתי רק לנו הנשואות החוטאות...

קצפת**

New member
צודקת כרגיל....

אכן קטי..........הכוחות צריכים להיות מאוזנים.......חוסר איזון את הלב שובר......... אל לה לרווקה לאחטוא עם הנשוי כי הרי כולנו כבר יודעים את הסוד..........לא יעזוב את אשתו עבורה...........

ketty

New member
לא תמיד צודקת..

אבל...לא מאמינה שהרבה זוגות(של אהבה אסורה) שורדים לאורך זמן.לאחר פרידה של בני הזוג המקורים.

איזו חמדנות...

ממש לא מבין זאת מה רע שאישה רווקה עם גבר נשוי, מה יש אתן הנשואות יכולות עם רווקים ולהיפך אסור??? הנה מוסיף לכם כספת לסודותיכם

אממממממממממ...

בלי אהבה -כן ! בלי רגשות- לא! סקס נטו- מותיר אותך ריקני כמו לפני הסקס... סקס+רגש - התמהיל אשר יכול להביא אותך לתחושות הנשגבות ביותר( גם בלי לאהוב).

לא מצליחה להבין.....ארבללללל

הסברת לי שאפשר סקס ללא אהבה אבל לא ללא רגש... ואני שואלת?.. יש אהבה ללא רגשות? לא אז איך יש רגשות ללא אהבה אוףףף זה קשה

אין אהבה ללא רגשות !!!

אל יש רגש ללא אהבה!!! אהבה הוא מילה קשה לפיצוח הסברתי, אהבה היא תמהיל של המון מבחנים, עד שנגלה את מהותה נגיע אל הזיקנה, ולכן קל יותר לחיות, עם פחות ציפיות, ולהסתפק בבנות האהבה שהן ההערצה,החיבה והתשוקה.

patishon

New member
לצדק וכנות

מה שארבל מנסה חהסביר פשוט וקל רגש קחי למשל משיכה מינית לגבר שאת נידלקת עליו (וביננו נכון שלא חסר?) את מרגישה משהו, זה רגש אהבה זה כבר משהו הרבה יותר גדול ועל המילה אהבה לא יכילו גם כל דפי הפורום איך אמר החכם באדם:``אם יתן איש מלוא ביתו כסף וזהב באהבה בוז יבוזו לו`` דון חרדון פטישון.

פיתוי קטלני What`s New ? .....

התחיל נחמד הקטע, מיד עבר לפורנוגרפיה כחלכחלה, המשיך הפורנוגרפיה כחולה, הסתיים בפלסף בגרוש זאת ביקורת בונה, לא להעלב :) פעם אחרת בטח תשתפרי. דרך אגב, לא הרגשתי עיקצוצים או רצון לזקפה או משהו דומה. וזה המדד. אחרים אולי כן. שבוע טוב.

פטישון מכיר אותי?

משיכה מינית לגבר לא תיהיה לי.... אם לא ארגיששששששש נידלקתי פעם אחת על גבר ב16 שנות נשואיי נידלקתי על הגבר שבו.... אחר כך הייתה משיכה מינית לא ראיתי רגש בזה אלא הזמן עשה את שלו הסתבכתי והתאהבתי אוףףף זה קשה

ketty

New member
תחליטו....

איפה שמתחיל הרגש... אהבה מתקרבת... איפה שנגמרת האהבה... מחפשים להתגרש... איפה שמחפשים להתרגש... יש סיבה להתרגש.. אז הסבירו... רגש... או ריגושים... כבר התבלבלתי..

למעלה