הבאר שהתייבשה. הזבל שלא פונה. הסירחון שמשגע את השכנים. כי נשאר רק ואטורי האפס.
jackie111 Well-known member 22/7/25 #1 הבאר שהתייבשה. הזבל שלא פונה. הסירחון שמשגע את השכנים. כי נשאר רק ואטורי האפס.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 22/7/25 #2 נכתב ע"י jackie111: הבאר שהתייבשה. הזבל שלא פונה. הסירחון שמשגע את השכנים. כי נשאר רק ואטורי האפס. לחץ כדי להרחיב... אל יפלו פניך ידידי. עוד מעט היועמשית יהבכם ותקוותכם האחרונה, תלך הביתה ואז תראה איזה יופי של מדינה תהיה לנו. קבצים מצורפים ________-22.7_0.jpg KB 435.3 · צפיות: 1
נכתב ע"י jackie111: הבאר שהתייבשה. הזבל שלא פונה. הסירחון שמשגע את השכנים. כי נשאר רק ואטורי האפס. לחץ כדי להרחיב... אל יפלו פניך ידידי. עוד מעט היועמשית יהבכם ותקוותכם האחרונה, תלך הביתה ואז תראה איזה יופי של מדינה תהיה לנו.
jackie111 Well-known member 22/7/25 #3 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: אל יפלו פניך ידידי. עוד מעט היועמשית יהבכם ותקוותכם האחרונה, תלך הביתה ואז תראה איזה יופי של מדינה תהיה לנו. לחץ כדי להרחיב... המלחמה ביועמשית מוכיחה לי שוב שהממשלה והעומד בראשה הם חסרי שכל שגורמים לנזקים אדירים למדינה. הם לא מתעסקים בקידום המדינה אלה במלחמות פנימיות. אני לא בניתי על היועמשית. לא בניתי על גלנט. ולא על הרמטכל המודח. ועוד עשרה מודחים. תביאו את ואטורי. בוחרים רק לקקנים. נערך לאחרונה ב: 22/7/25
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: אל יפלו פניך ידידי. עוד מעט היועמשית יהבכם ותקוותכם האחרונה, תלך הביתה ואז תראה איזה יופי של מדינה תהיה לנו. לחץ כדי להרחיב... המלחמה ביועמשית מוכיחה לי שוב שהממשלה והעומד בראשה הם חסרי שכל שגורמים לנזקים אדירים למדינה. הם לא מתעסקים בקידום המדינה אלה במלחמות פנימיות. אני לא בניתי על היועמשית. לא בניתי על גלנט. ולא על הרמטכל המודח. ועוד עשרה מודחים. תביאו את ואטורי. בוחרים רק לקקנים.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 22/7/25 #4 נכתב ע"י jackie111: המלחמה ביועמשית מוכיחה לי שוב שהממשלה והעומד בראשה הם חסרי שכל שגורמים לנזקים אדירים למדינה. הם לא מתעסקים בקידום המדינה אלה במלחמות פנימיות. אני לא בניתי על היועמשית. לא בניתי על גלנט. ולא על הרמטכל המודח. ועוד עשרה מודחים. תביאו את ואטורי. בוחרים רק לקקנים. לחץ כדי להרחיב... אני נותן סיכוי דווקא לחנוך מיליביצקי. הוא כוכב צעיר ועולה בשמי הליכוד.
נכתב ע"י jackie111: המלחמה ביועמשית מוכיחה לי שוב שהממשלה והעומד בראשה הם חסרי שכל שגורמים לנזקים אדירים למדינה. הם לא מתעסקים בקידום המדינה אלה במלחמות פנימיות. אני לא בניתי על היועמשית. לא בניתי על גלנט. ולא על הרמטכל המודח. ועוד עשרה מודחים. תביאו את ואטורי. בוחרים רק לקקנים. לחץ כדי להרחיב... אני נותן סיכוי דווקא לחנוך מיליביצקי. הוא כוכב צעיר ועולה בשמי הליכוד.